• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
« 1234567 .. 10 »   2/32
news img

BJKC: Hrunčáková vyrovnala

Slovenské tenistky hrajú po úvodnom dni duelu o účasť v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej s Argentínou 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom Národnom tenisovom centre postarala Viktória Hrunčáková, ktorá zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú 3:6, 6:3, 6:3 za 108 minút.

 
news img

BJKC: Slovensko prehráva 0:1

Slovenské tenistky prehrávajú po úvodnej dvojhre duelu o účasť v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej s Argentínou 0:1. O prvý bod pre Juhoameričanky sa na harde v bratislavskom NTC zaslúžila argentínska dvojka Julia Rierová, ktorá zdolala slovenskú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú (na snímke) 7:5, 7:5 za 129 minút. V druhom singli si zmerajú sily Viktória Hrunčáková a Nadia Podoroská.

 
news img

BJKC: Fotogaléria žrebovania

Vo štvrtok vyžrebovali v Národnom tenisovom centre barážové stretnutie Pohára Billie Jean Kingovej medzi Slovenskom a Argentínou. Na úvodný zápas nastúpi v piatok o 15.00 h slovenská jednotka Anna Karolína Schmiedlová, ktorá vyzve argentínsku dvojku Juliu Rierovú. V druhej piatkovej dvojhre sa predstavia Viktória Hrunčáková a Nadia Podoroská. Žreb stretnutia pozorne sledoval aj s objetív nášho fotografa.

FOTO: tenipo

 
news img

BJKC: Na úvod Schmiedlová

Slovenská tenisová jednotka Anna Karolína Schmiedlová a argentínska dvojka Julia Rierová nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre duelu o udržanie sa vo svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej. V druhom singli si na tvrdom povrchu v bratislavskom NTC zmerajú sily slovenská dvojka Viktória Hrunčáková a líderka argentínskeho tímu Nadia Podoroská. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

 
news img

BJKC: Slávnostná večera tímov

Oba tímy majú po stredajšom bankete za sebou predzápasové povinnosti a od štvrtka sa môžu plne sústrediť na tenis. Už tradične si na slávnostnej večeri vymenili darčeky, prebehli príhovory a tímy sa spolu zabavili. Barážové stretnutie Pohára Billie Jean Kingovej Slovensko - Argentína o postup do budúcoročnej kvalifikácie vyžrebujú vo štvrtok 9. novembra o 11.00 h.

Začiatky zápasov sú v NTC aréne v Bratislave naplánované v piatok o 15.00 h a v sobotu o 13.00 h. Vstupenky si možno zakúpiť v sieťach ticketportal.sk a predpredaj.sk a na recepcii NTC.

FOTO: Roman Benický

 
news img

BJKC: Fotogaléria kapitánskych tlačoviek a tréningov

V utorok boli v Národnom tenisovom centre v Bratislave na programe tlačové konferencie kapitánov oboch tímov pred stretnutím Pohára Billie Jean Kingovej medzi Slovenskom a Argentínou (10. a 11. novembra 2023). Kapitánka hosťujúceho výberu Mercedes Pazová a domáci lodivod Matej Lipták odpovedali na otázky novinárov a priblížili im prebiehajúcu prípravu svojich družstiev pred víkendovým stretnutím. Po nich sa objektív nášho fotografa presunul na tréning Sloveniek, výsledok jeho práce si môžete pozrieť vo fotogalérii.

FOTO: Roman Benický

 
news img

Lipták: Súperky mám zmapované

Kapitán slovenského tímu Matej Lipták si pred stretnutím Pohára Billie Jean Kingovej proti Argentíne pochvaľuje nový povrch v bratislavskom NTC. Verí, že jeho tím sa 10. a 11. novembra udrží vo svetovej skupine a v roku 2024 zabojuje o účasť na finálovom turnaji. Líderka argentínskej lavičky Mercedes Pazová je zatiaľ tiež spokojná s prípravou. Slovensko považuje za favorita stretnutia, no jej hráčky určite nepredajú kožu lacno.

 
news img

Podoroská: Reprezentovať je splnený sen

Líderka argentínskeho tímu Nadia Podoroská si v pondelok vyskúšala kurt v Národnom tenisovom centre. Aktuálne 77. hráčka svetového rebríčka WTA sa spolu s Guillerminou Nayovou pripojila  k tímu až v Bratislave. Najlepšia singlistka hostí sa v hlavnom meste Slovenska cíti dobre, pochvaľovala si arénu aj kurt a teší sa, že opäť môže reprezentovať svoju krajinu.

 
news img

Viki: Atmosféra v tíme je super!

Stabilnou členkou výberu kapitána Mateja Liptáka je Viktória Hrunčáková. Dôležitá hráčka slovenského národného tímu v Pohári Billie Jean Kingovej nastupuje pravidelne v dvojhre i štvorhre. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Košíc sa na stretnutie pripravuje v Bratislave už od štvrtka. Verí, že všetky dievčatá budú fit a podajú proti Argentíne také výkony, aby Slovensko mohlo na jar budúceho roka opäť zabojovať v kvalifikácii o finálový turnaj 2024.

 
news img

BJKC: Príprava v plnom prúde

Centrálny dvorec v bratislavskom NTC je už kompletne pripravený na stretnutie Pohára Billie Jean Kingovej medzi Slovenskom a Argentínou (10. - 11. november 2023). Domáci tím začal s oficiálnou prípravou už v nedeľu. V nominácii kapitána Mateja Liptáka figuruje päť hráčok - Anna Karolína Schmiedlová, Viktória Hrunčáková, Rebecca Šramková, Renáta Jamrichová a Tereza Mihalíková.

 
news img

BJKC: Vstupenky sú v predaji

V novembrovom stretnutí slovenskej reprezentácie v Pohári Billie Jean Kingovej nastúpi Slovensko proti Argentíne. V NTC aréne sa 10. a 11. novembra 2023 rozhodne o tom, ktorý z tímov zabojuje v roku 2024 v kvalifikácii o postup na finálový turnaj BJKC. Vstupenky na stretnutie si možno zakúpiť v sieťach www.predpredaj.sk, www.ticketportal.sk a na recepcii NTC.

 
news img

Lipták nominoval proti Argentíne

Pätica slovenských tenistiek Anna Karolína Schmiedlová, Viktória Hrunčáková, Rebecca Šramková, Renáta Jamrichová a Tereza Mihalíková figuruje v nominácii kapitána Mateja Liptáka na barážové stretnutie o udržanie sa v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej proti Argentíne. Súboj sa uskutoční 10. a 11. novembra v bratislavskej NTC aréne.

 
« 1234567 .. 10 »   2/32