• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
« 12345678 .. 10 »   3/34
news img

Lipták nominoval proti Slovinsku

Pätica slovenských tenistiek Anna Karolína Schmiedlová, Rebecca Šramková, Viktória Hrunčáková, Renáta Jamrichová a Tereza Mihalíková figuruje v nominácii kapitána Mateja Liptáka na kvalifikačné stretnutie o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej proti Slovinsku. Súboj sa uskutoční 12. a 13. apríla na harde v bratislavskej Peugeot aréne Národného tenisového centra.

 
news img

BJKC: Vstupenky sú v predaji

V aprílovom kvalifikačnom stretnutí slovenskej reprezentácie v Pohári Billie Jean Kingovej nastúpi Slovensko proti Slovinsku. V Peugeot aréne Národného tenisového centra sa 12. a 13. apríla 2024 rozhodne o tom, ktorý z tímov postúpi na finálový turnaj BJKC 2024 do španielskej Sevilly. Vstupenky na stretnutie si môžete už teraz zakúpiť v sieťach www.predpredaj.sk, www.ticketportal.sk a na recepcii NTC.

 
news img

Proti Slovinsku na harde v NTC

Slovenské tenistky odohrajú kvalifikačný duel Pohára Billie Jean Kingovej proti Slovinkám na harde v bratislavskom NTC. Zápas sa uskutoční 12. a 13. apríla, jeho víťaz postúpi na novembrový finálový turnaj v Seville. Istú účasť už majú obhajkyne trofeje Kanaďanky, finalistky Talianky, domáce Španielky a Česky, ktorým udelili voľnú kartu.

 
news img

Hrunčáková bojuje o Srdce BJKC

Viktória Hrunčáková sa dostala do nominácie na "Srdce", ocenenie za skvelú reprezentáciu v Pohári Billie Jean Kingovej. Túto skutočnosť oznámila Slovenskému tenisovému zväzu Medzinárodná tenisová federácia (ITF). Informáciu o nominovaných a samotnom fanúšikovskom hlasovaní nájdete na stránke Pohára Billie Jean Kingovej. O držiteľoch rozhoduje svojím hlasovaním tenisová verejnosť v termíne od 13. decembra - 18. decembra. Výsledky oznámi ITF 20. decembra.

 
news img

Lipták: Kvalitný, no hrateľný súper

Slovenský tím nastúpi v aprílovom kvalifikačnom stretnutí Pohára Billie Jean Kingovej proti Slovinsku. Družstvo kapitána Mateja Liptáka figurovalo medzi nasadenými krajinami, dodatočný žreb rozhodol o tom, že Slovenky budú mať v stretnutí výhodu domáceho prostredia. Dlhoročný skúsený kapitán slovenského tímu si je vedomý kvality súperiek, no zároveň ich považuje za hrateľné.

 
news img

BJKC: Slovenky privítajú Slovinky

Slovenské tenistky privítajú v kvalifikácii o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej 2024 Slovinsko. Rozhodol o tom nedeľňajší žreb v Malage. Hrať sa bude 12. - 13. apríla s najväčšou pravdepodobnosťou v bratislavskom NTC. Slovenský tím figuroval pred žrebom ako nasadený, okrem Slovinska mohol dostať za súpera Belgicko, Veľkú Britániu, Brazíliu, Poľsko, Ukrajinu, Mexiko alebo Japonsko.

 
news img

BJKC: Fotogaléria víťazstva SR

Slovenské tenistky zabojujú v apríli budúceho roka v kvalifikácii o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej. V barážovom stretnutí si v NTC aréne v Bratislave poradili s reprezentáciou Argentíny 3:1. Po piatku bol stav stretnutia nerozhodný 1:1. V sobotu priklonila misky váh na slovenskú stranu Renáta Jamrichová, ktorá pri svojom debute v ženskej tímovej súťaži presvedčivo zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú.

 
news img

BJKC: Slovensko do kvalifikácie!

Slovenské tenistky budú v apríli 2024 bojovať o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej. V dueli o účasť v I. svetovej skupine totiž zdolali Argentínu 3:1. O rozhodujúci tretí bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom NTC zaslúžila Viktória Hrunčáková, ktorá v dueli tímových dvojok zdolala Juliu Rierovú 3:6, 6:4, 6:4.

 
news img

BJKC: Jamrichovej skvelý debut!

Slovenské tenistky vedú v dueli o účasť v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej nad Argentínou 2:1. O druhý bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom Národnom tenisovom centre postarala debutantka Renáta Jamrichová, ktorá po výbornom výkone zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú 6:1, 6:4 za 68 minút.

 
news img

BJKC: Jamrichovej debut!

Renáta Jamrichová zažije debut v Pohári Billie Jean Kingovej. Šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra nahradí v prvom sobotňajšom zápase barážového stretnutia proti Argentíne slovenskú singlovú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú. Jej súperkou bude pôvodne nominovaná Argentínčanka Nadia Podoroská. Zápas sa začína o 13.00 h na centrálnom dvorci NTC v Bratislave.

 
news img

BJKC: Fotogaléria prvého hracieho dňa

Stav barážového stretnutia Slovensko - Argentína v Pohári Billie Jean Kingovej je po prvom hracom dni nerozhodný 1:1. V úvodnom zápase nestačila slovenská jednotka Anna Karolína Schmiedlová na hosťujúcu dvojku Juliu Rierovú, v druhom získala bod pre domáce farby Viktória Hrunčáková, ktorá zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú. Prvý hrací deň zachytil objektív Romana Benického.

 
news img

BJKC: Hrunčáková vyrovnala

Slovenské tenistky hrajú po úvodnom dni duelu o účasť v I. svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej s Argentínou 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom Národnom tenisovom centre postarala Viktória Hrunčáková, ktorá zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú 3:6, 6:3, 6:3 za 108 minút.

 
« 12345678 .. 10 »   3/34