• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Detský DC a FC - fotogaléria druhého dňa

Celoslovenské finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu pokračovalo v piatok ďalšími stretnutiami chlapčenských a dievčenských družstiev do 10 rokov. Zápasy fotoobjektívom sledoval Dušan Barbuš.

29. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC odštartoval!

Celoslovenské finále 19. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP sa v NTC vo štvrtok popoludní začalo súbojmi predkola. Na podujatí štartuje stovka detí do 10 rokov, ako každoročne po 12 družstiev chlapcov a dievčat, ktoré sa prebojovali postupne z oblastných a regionálnych kôl.

Turnaj trvá štyri dni, v sobotu si deti môžu v rámci Peugeot Tennis Day (10.00 - 14.00) zahrať exhibične aj s hviezdami slovenského tenisu. Aj verejnosť pozývame na príťažlivý program, v NTC sú všetci vítaní!

28. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Finále Detského DC a FC je tu!

Celoslovenské finále 19. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP sa v NTC začína vo štvrtok popoludní súbojmi predkola. Na podujatí štartuje stovka detí do 10 rokov, ako každoročne po 12 družstiev chlapcov a dievčat, ktoré sa prebojovali postupne z oblastných a regionálnych kôl. Z každého regiónu sa predstavia tri najlepšie tímy dievčat a tri najlepšie tímy chlapcov. Finálový turnaj je na programe 28. 9. - 1. 10. 2023.

Deti počas podujatia ako prvé otestujú úplne nový povrch, ktorý bol v Národnom tenisovom centre dokončený iba pred pár dňami.

28. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenis v Kremnici oslavuje 125. výročie založenia

Činovníci Športového klubu tenisu Kremnica zorganizovali v sobotu 23. septembra 2023 bohatý spoločenský a kultúrny program k oslavám 125. výročia založenia tenisu v meste. Plánovaná športová časť osláv, priateľské exhibičné zápasy tenisových legiend, sa vinou daždivého počasia museli odohrať v hale. Celodenná pohoda z príjemných stretnutí generácií sa preniesla aj na záverečnú recepciu.

27. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Príďte na Peugeot Tennis Day!

V sobotu 30. septembra máme v Národnom tenisovom centre nachystaný bohatý program pre celú rodinu. Príďte sa zabaviť na ôsmy ročník akcie Peugeot Tennis Day s viacerými známymi osobnosťami, zahrať si tenis s poprednými hráčmi, nazbierať cenné autogramy či fotografie a užiť si kopec zábavy. Celým programom bude sprevádzať populárny moderátor Slávo Jurko.

27. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Klein: Teším sa na domáci turnaj

Na utorkovej tlačovej konferencii predstavil riaditeľ turnaja Igor Moška akceptačný list na podujatie Peugeot Slovak Open 2023 (9. - 15. 10 2023). Vo veľmi dobre obsadenom štartovom poli sa objavil grandslamový šampión Dominic Thiem z Rakúska, vlaňajší víťaz turnaja Márton Fucsovics z Maďarska a ďalší šiesti hráči elitnej svetovej stovky. Chýbať nebudú ani daviscupoví reprezentanti Slovenska, diváci sa môžu tešiť na Alexa Molčana, Lukáša Kleina, Norberta Gombosa i viacerých mladých vychádzajúcich hráčov.

26. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Slováci aj grandslamový víťaz!

V akceptačnom liste 24. ročníka medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov k 10. septembru figurovali ôsmi hráči svetovej stovky. Medzi 19 akceptovanými hráčmi Peugeot Slovak Open 2023 priamo do hlavnej súťaže je iba jeden Slovák – Alex Molčan. Druhý pod čiarou je Lukáš Klein. Ďalší domáci tenisti pribudnú na základe voľných kariet, prípadne postúpia z kvalifikácie.

26. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga mužov a žien 2023 - celkové poradie

Víťazmi Extraligy 2023 sa stali muži TK LOVE 4 TENNIS Bratislava a ženy TK Slávia STU Bratislava. Kým pre LOVE 4 TENNIS je to premiérový extraligový titul, Slávia sa z celkového prvenstva teší už po piaty raz. Na drumom mieste medzi mužmi je ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice, medzi ženami patrí striebro TC EMPIRE Trnava. Prinášame celkové poradie extraligových tímov v tohtoročnej súťaži.

24. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul pre LOVE 4 TENNIS BA

Hráči TK LOVE 4 TENNIS Bratislava získali titul v slovenskej Extralige 2023. Vo finále zvíťazili nad ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice najtesnejším rozdielom 4:3. Pre klub je to vôbec prvý extraligový titul. Vo dvojhrách postupne bodovali Samuel Puškár, Lukáš Pokorný a Iľja Marčenko. Za hosťujúci tím zvíťazili David Damian Brna a Igor Zelenay. Rozhodujúci bod pre LOVE 4 TENNIS získali vo štvorhre Lukáš Pokorný s Tomášom Lánikom, ktorí zdolali Igora Zelenaya s Vitalijom Sačkom.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kosťov: Hladké víťazstvo ma prekvapilo i potešilo

Kapitánom ženského výberu TK Slávia STU Bratislava na finále extraligy bol Martin Kosťov. V jeho nominácii na jednotlivé zápasy proti TC EMPIRE Trnava boli Irina Balus, Timea Jarušková, Sofia Milatová , Renáta Jamrichová a Eszter Méri. Posledná menovaná sa na dvorec nedostala, keďže stretnutie bolo rozhodnuté už po úvodných štyroch dvojhrách.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Ženská extraliga pre Sláviu STU

Hráčky TK Slávia STU Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2023. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava presvedčivo 4:0, súboj jednotiek ani štvorhry sa za rozhodnutého stavu nehrali. Stretnutie sa pre nepriazeň počasia odohralo na harde v Národnom tenisovom centre a body pre víťaza postupne získali Irina Balus, Timea Jarušková, Sofia Milatová a Renáta Jamrichová.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte finále extraligy naživo!

Slovenský tenisový zväz prináša tenisovým priaznivcom možnosť sledovať naživo finálové stretnutia slovenskej extraligy mužov aj žien, ktoré sú na programe v sobotu 23. septembra od 10.00 h. Prostredníctvom livestreamu a livescore sa môžete aj vy preniesť do Bratislavy, kde si v súboji o titul zmerajú sily muži TK LOVE 4 TENNIS Bratislava s ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice a ženy TK Slávia STU Bratislava s TC EMPIRE Trnava.

22. 09. 2023
Tenis doma Více zde