• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

TENIS EP = elektronické periodikum STZ

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP

 
Hlavní obsah stránky

 Tenis EP = elektronické periodikum Slovenského tenisového zväzu:   www.stz.sk/tenis

- - - AKTUALITY

- - - TENIS DOMA

- - - DAVIS CUP

- - - FED CUP

- - - SLOVAK OPEN

- - - ROZHOVORY

- - - TASR

- - - ARCHÍV (mesačník tenis 2006 - 2012)

Vydavateľ: STZ a STZ Marketing, s. r. o., Príkopova 6, 831 03 Bratislava
Redakcia: Príkopova 6, 831 03 Bratislava, 8. poschodie, telefón 02/49 209 881
Zodpovedná redaktorka: Ing. Petra Chamillová
Redakčná rada: Dr. Tibor Macko, Ing. Igor Moška, Dr. Ľubomír Páleník, Ing. Vladimír Habas
Periodicita: denná aktualizácia
Newsletter: súčasť elektronického média s dvojtýždňovou periodicitou
ISSN: 1339-9764

 

 

 
 
 
news img

Jamrichová nahradí Schmiedlovú

Renáta Jamrichová nahradí v prvom sobotňajšom zápase kvalifikačného stretnutia proti Slovinsku slovenskú singlovú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú. Jej súperkou bude pôvodne nominovaná Slovinka Veronika Erjavečová. Zápas sa začína o 12.00 h na centrálnom dvorci Peugeot arény v bratislavskom Národnom tenisovom centre.

 
news img

BJKC: Fotogaléria prvého hracieho dňa

Stav kvalifikačného stretnutia Slovensko - Slovinsko v Pohári Billie Jean Kingovej je po prvom hracom dni 2:0. V úvodnom zápase zvíťazila slovenská jednotka Anna Karolína Schmiedlová nad hosťujúcou dvojkou Elou Nalou Miličovou, v druhom získala bod pre domáce farby Viktória Hrunčáková, ktorá zdolala slovinskú jednotku Veroniku Erjavečovú. Prvý hrací deň zachytil objektív Romana Benického.

 
news img

Lipták: Baby ukázali skúsenosti

Slovensko vedie po prvom dni kvalifikačného stretnutia Pohára Billie Jean Kingovej nad Slovinskom 2:0. Bodovo sa o to zaslúžili Anna Karolína Schmiedlová a Viktória Hrunčáková. K postupu na finálový turnaj do Seville chýba družine Mateja Liptáka už iba jeden bod, no kormidelník slovenskej lavičky si uvedomuje, že zisk rozhodujúceho bodu býva najťažší.

 
news img

Hrunčáková získala druhý bod

Slovenské tenistky sú blízko k postupu na novembrový finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej v Seville. Po úvodnom dni kvalifikačného duelu proti Slovinsku vedú na harde v bratislavskej Peugeot arény Národného tenisového centra 2:0. O druhý bod pre domáce farby sa zaslúžila Viktória Hrunčáková (na snímke), ktorá zdolala slovinskú jednotku Veroniku Erjavečovú 6:1, 5:7, 6:3.

 
news img

SR vedie nad Slovinskom 1:0

Slovenské tenistky vedú v kvalifikačnom dueli Pohára Billie Jean Kingovej nad Slovinskom 1:0. O prvý bod sa na harde v Peugeot aréne bratislavského Národného tenisového centra zaslúžila Anna Karolína Schmiedlová (na snímke), ktorá zdolala slovinskú dvojku Elu Nalu Miličovú 6:4, 6:3. V druhom singli sa predstavia Viktória Hrunčáková a Veronika Erjavečová.

 
news img

Kovalík v Splite zabojuje o finále

Jozef Kovalík postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 75 v chorvátskom Splite (74 825 eur, antuka vonku). Vo štvrťfinále zvíťazil nad Talianom Stefanom Travagliom a zdolal ho 6:4, 7:6(2) za 105 minút. Ďalším súperom tridsaťjedenročného slovenského reprezentanta bude Francúz Benjamin Bonzi.

12. 04. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Trojdňové reprezentačné sústredenie mladých hráčov

V dňoch 10. - 12. apríla sa uskutočnilo trojdňové reprezentačné sústredenie hráčov narodených v rokoch 2010 - 2012. Osem chlapcov a osem dievčat ho absolvovalo pod vedením skúseného trénerského tímu na čele s prezidentom Slovenského tenisového zväzu Miloslavom Mečířom a reprezentačným trénerom mládeže Martinom Zathureckým. Cieľom sústredenia bolo získať dobrý herný rytmus pred letnou sezónou a pripraviť sa na nadchádzajúci turnaj Tennis Europe hráčov do 14 rokov v Trnave (16. - 21. apríl).

12. 04. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Nové stanovy regionálnych zväzov schválené

V marci a v apríli sa uskutočnili výročné konferencie regionálnych tenisových zväzov, ktoré hodnotili svoju činnosť za uplynulý rok. Na programe bolo taktiež schvaľovanie nových stanov regionálnych zväzov. Vo všetkých štyroch regiónoch boli stanovy prijaté.

12. 04. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

BJKC: Fotogaléria slávnostného žrebovania

Vo štvrtok vyžrebovali v Národnom tenisovom centre kvalifikačné stretnutie Pohára Billie Jean Kingovej medzi Slovenskom a Slovinskom. Na úvodný zápas nastúpi v piatok o 15.00 h slovenská jednotka Anna Karolína Schmiedlová, ktorá vyzve slovinskú dvojku Elu Nalu Miličovú. V druhej piatkovej dvojhre sa predstavia Viktória Hrunčáková a Veronika Erjavečová. Žreb stretnutia pozorne sledoval aj objetív nášho fotografa.

FOTO: tenipo

 
news img

Lipták: Bolo to ťažké rozhodovanie

Slovenský kapitán v Pohári Billie Jean Kingovej Matej Lipták sa proti Slovinsku rozhodol dať vo dvojhrách príležitosť Anne Karolíne Schmiedlovej a Viktórii  Hrunčákovej. Ako po slávnostnom žrebovaní povedal, rozhodovanie nebolo vôbec jednoduché, nakoľko Slovenky sa v posledných týždňoch všetky ukazujú v dobrej forme, čo kapitánovi potvrdili aj v domácej príprave na stretnutie.

 
news img

BJKC: Súboj otvorí Schmiedlová

Slovenská tenisová jednotka Anna Karolína Schmiedlová a slovinská dvojka Ela Nala Miličová nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu Pohára Billie Jean Kingovej. V druhom singli si na harde v bratislavskej Peugeot aréne Národného tenisového centra zmerajú sily Viktória Hrunčáková a Veronika Erjavečová. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

 
news img

BJKC: Slávnostná večera tímov

Oba tímy majú po stredajšom bankete za sebou predzápasové povinnosti a od štvrtka sa môžu plne sústrediť na tenis. Už tradične si na slávnostnej večeri vymenili darčeky, prebehli príhovory a tímy sa spolu zabavili. Kvalifikačné stretnutie Pohára Billie Jean Kingovej Slovensko - Slovinsko o postup na finálový turnaj v Seville vyžrebujú vo štvrtok 11. apríla o 11.00 h.