• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Kovalík nestačil na Nardiho

Jozef Kovalík sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v talianskom Neapole (148 625 eur, antuka vonku). Tridsaťjedenročný slovenský daviscupový reprezentant nestačil v úvodnom zápase na druhého nasadeného domáceho hráča Lucu Nardiho (96. ATP) a podľahol mu 3:6, 3:6 za 102 minút.

Štvorica Slovákov v Trnave končí

V stredu sa na turnaji ITF WTT M25 v Trnave (25 000 USD, tvrdý povrch v hale) predstavili v dvojhre štyria domáci hráči. Lukáš Pokorný (na snímke), Tomáš Lánik, Samuel Puškár ani Miloš Karol však nestačili na svojich súperov a so singlovým pavúkom sa rozlúčili. V dvojhre tak zo Slovákov pokračuje iba Michal Krajčí, ktorý sa do druhého kola prebojoval ešte v utorok.

Bližšie informácie o turnaji spolu so všetkými výsledkami nájdete na stránke www.itftennis.com.

Krajčí do druhého kola v Trnave

Michal Krajčí (na snímke) sa prebojoval do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave (25 000 USD, tvrdý povrch v hale). Držiteľ voľnej karty si v úvodnom kole poradil s Aldinom Setkičom z Bosny a Hercegoviny a zdolal ho 6:4, 6:4 za minút. Devätnásťročný zverenec trénera Mareka Semjana v NTC si v ďalšom kole zmeria sily so štvrtým nasadeným Jakubom Nicodom z Českej republiky.

BJKC: Vstupenky sú v predaji

V aprílovom kvalifikačnom stretnutí slovenskej reprezentácie v Pohári Billie Jean Kingovej nastúpi Slovensko proti Slovinsku. V Peugeot aréne Národného tenisového centra sa 12. a 13. apríla 2024 rozhodne o tom, ktorý z tímov postúpi na finálový turnaj BJKC 2024 do španielskej Sevilly. Vstupenky na stretnutie si môžete už teraz zakúpiť v sieťach www.predpredaj.sk, www.ticketportal.sk a na recepcii NTC.

 
 

Aktuálne informácie