STZ

ITF WTT J2 SLOVAK JUNIOR INDOOR 2022
DEJISKO: NTC aréna, Bratislava TERMÍN: 12. - 16. januára 2022
CHLAPCI: KVALIFIKÁCIA 24 hráčov, HLAVNÁ  32 hráčov, ŠTVORHRA 16 dvojíc
DIEVČATÁ: KVALIFIKÁCIA 24 hráčok, HLAVNÁ 32 hráčok, ŠTVORHRA 16 dvojíc

LIVE STREAM

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Partneri

Peugeot
STZ
Seekersport
iFortuna

AKTUALITY / News

Líška do štvrťfinále, Novanský skončil

Dátum: 19. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Tomáš Líška (na snímke) sa ako jediný slovenský zástupca prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Úspešný kvalifikant si v osemfinále poradil so siedmym nasadeným Bastianom Mallom z Čile a zvíťazil 6:4, 4:6, 6:2 za 135 minút. V súboji o postup medzi štyroch najlepších zabojuje dvadsaťtriročný Líška proti Robinovi Staněkovi z Českej republiky.

Menej sa darilo druhému domácemu osemfinalistovi Michalovi Novanskému. Držiteľ voľnej karty nestačil na trojku pavúka Fabiana Marozsana z Maďarska a podľahol mu 4:6, 2:6 za 82 minút. Devätnásťročný hráč NTC sa po boku Lukáša Paloviča predstavil aj vo štvorhre. S maďarskou dvojicou Mate Valkusz, Zsombor Velcz prehrali vo štvrťfinále 4:6, 2:6 za 57 minút.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Novanský a Líška do osemfinále

Dátum: 18. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Michal Novanský (na snímke) a Tomáš Líška sa prebojovali do osemfinále dvojhry na druhom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. Novanský zdolal v prvom kole kvalifikanta Eera Vasu z Fínska 6:3, 2:6, 6:3. Jeho ďalším súperom bude tretí nasadený Maďar Fabian Marozsan. Líška uspel v súboji so Švédom Karlom Fribergom. Za stavu 6:3, 2:2 z pohľadu slovenského kvalifikanta mu súper zápas vzdal. O postup do štvrťfinále zabojuje proti sedmičke pavúka Bastianovi Mallovi z Čile.

Čítať ďalej...

Privara prehral v prvom kole

Dátum: 17. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Peter Benjamín Privara sa ako prvý zo Slovákov predstavil v hlavom pavúku dvojhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Sedemnásťročný zverenec trénera Daniela Trčku nestačil v úvodnom kole na Švéda Jonathana Mridhu (560. ATP) a podľahol mu 3:6, 3:6 za 94 minút.

Okrem Privaru sa v hlavnej časti dvojhry predstavia Andrej Krajčík, Lukáš Pokorný, Michal Novanský a Lukáš Palovič, všetci držitelia voľnej karty. Z kvalifikácie k nim pribudli Tomáš Lánik a Tomáš Líška.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Lánik a Líška do hlavnej

Dátum: 17. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Tomáš Lánik aj Tomáš Líška (na snímke) postúpili do hlavnej súťaže turnaja ITF WTT M15 v Bratislave. Lánik si vo finále kvalifikácie poradil s Nórom Leytonom Riverom a zvíťazil 7:6(5), 6:2. V hlavnej súťaži si zmeria sily so šietym nasadeným Maďarom Mateom Valkuszom.

Líška zdolal sedmičku pavúka Borisa Butuliju zo Srbska 6:3, 6:1 a v hlavnom pavúku zabojuje proti Karlovi Fribergovi zo Švédska. Z trojice Slovákov vo finále kvalifikácie zostal pred bránami hlavnej súťaže Alfréd Almási. Vo finále eliminácie nestačil na druhého nasadeného Chorváta Franeho Ninčeviča a prehral 2:6, 2:6.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Trio Slovákov do finále kvalifikácie

Dátum: 16. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Z jedenástich slovenských hráčov, ktorí sa predstavili v kvalifikácii druhého turnaja ITF v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal, postúpili do bojov o hlavnú súťaž iba Tomáš Líška, Tomáš Lánik a Alfréd Almási (na snímke). Líška hladko zvíťazil nad Andrejom Stehlíkom 6:2, 6:2 a v súboji o hlavnú súťaž si v utorok zmeria sily so siedmym nasadeným Borisom Butulijom zo Srbska.

Čítať ďalej...

Kvalifikácia druhého turnaja vyžrebovaná

Dátum: 15. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V nedeľu podvečer vyžrebovali v Národnom tenisovom centre kvalifikáciu turnaja ITF WTT M15, ktorý sa na vonkajších antukových dvorcoch NTC v Bratislave uskutoční od 16. - 22. augusta. Turnaj je druhým podujatím zaradeným do série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. V kvalifikácii, ktorá sa začína v pondelok 16. augusta, sa predstaví dovedna jedenásť Slovákov - Miloš Karol, Matej Gálik, Tomáš Lánik, Alfréd Almási, Samo PolakovičMarcus Masarčin, Martin Dobrý, Marek Semjan, Samuel Peško, Andrej Stehlík a Tomáš Líška. Kvalifikačné zápasy sú na programe od 10.00 h.

V prvom kole dvojkolovej kvalifikácie sa odohrajú aj dva slovenské derby zápasy. Jedenásty nasadený Miloš Karol zabojuje proti Tomášovi Lánikovi a desiaty nasadený Tomáš Líška nastúpi proti Andrejovi Stehlíkovi. Kompletný žreb kvalifikácie nájdete v sekcii Výsledky/draws, results. 

Čítať ďalej...

Lotyška Semenistá získala titul

Dátum: 15. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Lotyšská tenistka Darja Semenistá získala titul vo dvojhre na prvom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. Vo finále ITF WTT W15 v Bratislave si poradila s ôsmou nasadenou Slovinkou Piou Lovričovou a zdolala ju 6:4, 6:3 za 96 minút. Pre osemnásťročnú hráčku je to tretí singlový titul na ženskom okruhu ITF, prvé dva získala v srbskom meste Prokuplje v tomto roku. 

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Škamlová so Zelníčkovou s deblovým titulom

Dátum: 14. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Chantal Škamlová s Radkou Zelníčkovou získali titul vo štvorhre na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo finále zdolali najvyššie nasadený slovinsko-maďarský pár Pia Lovričová, Adrienn Nagyová 6:3, 7:6(5) za 86 minút. Pre Škamlovú so Zelníčkovou to bol vôbec prvý spoločný turnaj, ktorý hneď zakončili víťazne. Kým osemnásťročná Zelníčková získala prvý deblový titul na ženskom okruhu, pre skúsenú deblistku Škamlovú išlo v poradí už o štyridsiaty!

Čítať ďalej...

Zelníčková skončila tesne pred bránami finále

Dátum: 14. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Radka Zelníčková sa neprebojovala do finále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. V semifinále tesne nestačila na ôsmu nasadenú Slovinku Piu Lovričovú a podľahla jej 3:6, 6:4, 1:6 za 125 minút. Aj napriek semifinálovej prehre dosiahla osemnásťročná hráčka NTC doposiaľ najlepší výsledok v kariére na ženskom okruhu a zo slovenských hráčok to na turnaji dotiahla najďalej. Do rebríčka si za účasť medzi štyrmi najlepšími pripíše štyri body.

Čítať ďalej...

Škamlová so Zelníčkovou o deblový titul

Dátum: 13. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Chantal Škamlová s Radkou Zelníčkovou (na snímke) zabojujú o titul vo štvorhre na prvom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. V semifinále zvíťazili nad druhým nasadeným kolumbijsko-českým párom Maria Herazová Gonzalezová, Laetitia Pulchartová 7:5, 6:3 za 74 minút. Vo finále na ne čakajú jednotky pavúka Pia Lovričová s Adrienn Nagyvou, ktoré v druhom semifinále zdolali Michaelu Hončovú s Anikou Jaškovou 6:2, 7:6(4).

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Zelníčková prvý raz v kariére do semifinále

Dátum: 13. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Radka Zelníčková postúpila prvý raz v kariére do semifinále dvojhry na ženskom okruhu. Na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave zvíťazila vo štvrťfinále nad šiestou nasadenou Kolumbijčankou Mariou Herazovou Gonzalezovou 6:3, 4:6, 6:2 za 165 minút. V sobotu o 10.00 h bude na antukových dvorcoch NTC bojovať o postup do finále. Jej súperkou bude osmička pavúka Pia Lovričová zo Slovinska.

Čítať ďalej...

Dva slovenské páry do semifinále

Dátum: 12. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave postúpili do semifinále štvorhry dve slovenské dvojice: Chantal Škamlová po boku Radky Zelníčkovej (na snímke) a Michaela Hončová s Anikou Jaškovou. Škamlová so Zelníčkovou vo štvrťfinále zdolali rumunsko-maďarskú dvojicu Elena-Teodora Cadarová s Amarissou Tóthovou a zvíťazili 7:5, 6:4 za 90 minút. V súboji o finále si zmerajú sily s nasadenými dvojkami Mariou Herazovou Gonzalezovou z Kolumbie, Laetitiou Pulchartovou z Českej republiky. Tie zvíťazili vo štvrťfinále nad Nikolou Daubnerovou a Miou Chudejovou 6:2, 6:4 za 76 minút. 

Čítať ďalej...