Partneri

STZ
Peugeot
iFortuna
Seekersport
Rainside

AKTUALITY / News

Pokorný a Kaťuch ďalej

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Lukáš Pokorný (na snímke), čerstvý držiteľ titulu z majstrovstiev Slovenska dorastencov, zvíťazil v prvom kole prešovského turnaja série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna nad Michalom Novanským 4:6, 6:4, 6:3. Zápas bol opakovaním semifinále zo Žiliny, v ktorom sa rovnako tešil Pokorný.

Čítať ďalej...

Jednotka Líška postupuje

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Tomáš Líška, nasadená jednotka na poslednom podujatí série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna, zvíťazil v prvom kole nad Lukášom Palovičom 6:3, 6:3. Zverenec trénera Jakuba Vaša sa v druhom kole predstaví proti Tomášovi Lánikovi, ktorý zdolal Andreja Krajčíka 6:2, 6:1.

Čítať ďalej...

Katka Kužmová proti Jaruškovej

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Katarína Kužmová a Timea Jarušková zabojujú v stredu o postup do semifinále turnaja de France Cup v Prešove. Piata nasadená Kužmová v súboji dvoch hráčok NTC zdolala v prvom kole štrnásťročnú Ninu Vargovú po dobrom výkone 6:4, 6:2. Jarušková, trojka podujatia, si poradila s Biancou Behúlovou vo vyrovnanom zápase 3:6, 6:3, 6:2.

Čítať ďalej...

Zelníčková vyradila jednotku, nastúpi proti Méri

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Radka Zelníčková zvíťazila v úvodnom kole turnaja "de France Cup" v Prešove nad nasadenou jednotkou Terezou Mihalíkovou hladko 6:2, 6:1. V druhom kole posledného podujatia v rámci série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna vyzve Eszter Méri. Zverenka trénera Martina Zathureckého si vo vyrovnanom zápase poradila s ôsmou nasadenou Romanou Čisovskou 6:4, 6:4.

Čítať ďalej...

Škamlová proti Kadlečkovej

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

V druhom kole turnaja s názvom "de France Cup", priateho podujatia série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna, nastúpia proti sebe dve Bystričanky - Chantal Škamlová (na snímke) a Michaela Kadlečková. Nasadená dvojka Škamlová hladko zdolala Lauru Bérešovú 6:3, 6:1 a potvrdila papierové predpoklady. Kadlečková, sedmička pavúka, odohrala vyrovnaný prvý set s Miou Chudejovou, v druhom však už jasne dominovala a zvíťazila 7:6, 6:0.

Čítať ďalej...

Fekete a Karol ďalej

Dátum: 25. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Miloš Karol a János Fekete postúpili do druhého kola piateho podujatia v rámci série Pegeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Štvrtý nasadený Karol, zeverenec trénerov Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca v NTC, zvíťazil na Radovanom Michalikom 6:4, 6:1. Karol prehrával v úvodnom sete 1:4, no zlepšenou hrou otočil set aj zápas vo svoj prospech.

Čítať ďalej...

Akceptácia do Prešova

Dátum: 19. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Záverečné piate podujatie série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna zavíta na budúci týždeň na východné Slovensko. Hrať sa bude na dvorcoch TA Prešov na Štúrovej ulici v termíne od 25. - 28. augusta. Vzhľadom k tomu, že medzinárodné turnaje sa už rozbehli, najlepší slovenskí hráči a hráčky na ňom budú tentoraz chýbať. Avšak aj obsadenie, ktoré bude mať prešovský turnaj, prinesie veľa zaujímavých mien a určite aj krásnych zápasov. Nasadenými jednotkami budú Marek Semjan a Tereza Mihalíková. Chýbať nebude ani víťazka turnaja z Piešťan Chantal Škamlová či semifinalista zo Žiliny Tomáš Líška. Akceptáciu na turnaj si môžete pozrieť tu:       MUŽI     ŽENY

Čítať ďalej...

Poradie PTT po 4 turnajoch

Dátum: 03. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

V nedeľu vyvrcholil finálovými zápasmi už štvrtý turnaj série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Medzi mužmi sa na dvorcoch TK Žilina darilo Lukášovi Kleinovi. Dvadsaťdvaročný hráč NTC zvíťazil vo dvojhre a stal sa aj predčasným víťazom celej série. Ženskú časť ovládla Anna Karolína Schmiedlová, ktorá už má rovnako nedostihnuteľný náskok pred svojimi súperkami.

Čítať ďalej...

Riaditeľ turnaja Anton Blaško hodnotí turnaj

Dátum: 03. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Riaditeľom štvrtého podujatia série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna v Žiline bol Anton Blaško. Po skončení turnaja sme ho požiadali o zhodnotenie štyroch skvelých tenisových dní. Na dvorcoch TK Žilina vládla priateľská atmosféra, všetko bolo výborne pripravené a aj počasie na severe Slovenska tentoraz tenisu naozaj prialo.

Čítať ďalej...

Schmiedlová s druhou trofejou a celkovým prvenstvom z PTT

Dátum: 02. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Anna Karolína Schmiedlová triumfovala vo dvojhre na turnaji v Žiline. Ako prvá nasadená zdolala v nedeľnom finále dvojku podujatia Rebeccu Šramkovú 6:2, 6:3 a v predstihu sa stala celkovou víťazkou päťdielnej série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Pre zverenku Petra Hubera a kondičného trénera Ladislava Olasza je to druhý titul série, ktorá vyvrcholí koncom augusta v Prešove. V júli zvíťazila na Privatbanka Open na antuke Slávie STU Bratislava, na Piešťany Ladies Open bola vo finále. Počas štyroch turnajov nazbierala 50 bodov a pred prenasledovateľkami má nedostižný náskok.

Čítať ďalej...

Klein víťazom turnaja i celej PTT

Dátum: 02. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Lukáš Klein sa stal víťazom dvojhry na turnaji v Žiline. Ako piaty nasadený zdolal v nedeľnom finále druhého hráča podujatia Filipa Horanského 6:4, 6:3. Pre Kleina je už tretí titul z päťdielnej série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna, ktorá vyvrcholí koncom augusta v Prešove.

Čítať ďalej...

Karol s Líškom vyhrali štvorhru v Žiline

Dátum: 02. 08. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Miloš Karol s Tomášom Líškom sa stali víťazmi štvorhry na turnaji v Žiline. Na štvrtom podujatí série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna zdolali v nedeľnom finále duo Lukáš Pokorný, Michal Novanský 6:2, 7:5. V druhom sete viedli Pokorný s Novanským už 5:1 a za stavu 5:4 mali štyri setbaly, no nedokázali ich premeniť na vyrovnávajúci bod a Karol s Líškom dotiahli dokonalý obrat do víťazného konca.

Čítať ďalej...