STZ CHELLENGER

PEUGEOT SLOVAK OPEN, najväčší tenisový turnaj na tvrdom povrchu na Slovensku
DOTÁCIA: 145 000 eur + H
DEJISKO: NTC aréna v Bratislave    TERMÍN: 9. – 15. októbra 2023

 

 

AKTUALITY/ news

Hygienické opatrenia na top úrovni

Dátum: 08. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Aj v neľahkých časoch ovplyvnených pandémiou koronavírusu na celom svete sa Slovenskému tenisovému zväzu podarilo zorganizovať turnaj challengerovej úrovne Peugeot Slovak Open. Už tradične sa koná v prvej polovici novembra v AXA aréne Národného tenisového centra v Bratislave. Avšak oproti ostatným ročníkom má mnohé výnimky.

Čítať ďalej...

Spoznali sme kvalifikantov

Dátum: 08. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

V nedeľu sme spoznali kvalifikantov turnaja Peugeot Slovak Open 2020. Stali sa nimi Brayden Schnur z Kanady, Julian Lenz z Nemecka, Mathias Bourgue z Francúzska a Tomáš Macháč z Českej republiky (na snímke). V pavúku hlavnej súťaže sa okrem neho predstaví ešte jeden Čech, držiteľ voľnej karty Jiří Lehečka.

Čítať ďalej...

Ťahákom prvého kola slovenské derby

Dátum: 08. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

V sobotu vyžrebovali v AXA aréne NTC hlavnú súťaž challengeru Peugeot Slovak Open 2020. V tej sa predstavia štyria domáci hráči na čele s FIlipom Horanským. Okrem neho sa do hlavnej časti dostal Lukáš Lacko, trojnásobný víťaz medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov, a dvaja držitelia voľnej karty - Alex Molčan a Lukáš Klein. Z trojice hráčov štartujúcich v sobotu v kvalifikácii - Lukáš Pokorný, Lukáš Palovič a Michal Novanský - sa ani jednému nepodarilo vyhrať svoj úvodný zápas.

Čítať ďalej...

Kurhajec spokojný s Pokorného výkonom

Dátum: 08. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Tréner Ľubomír Kurhajec v sobotu pozorne sledoval výkon osemnásťročného Lukáša Pokorného v kvalifikačnom súboji na challengeri Peugeot Slovak Open. Jeho súperom bol najvyššie nasadený hráč v eliminačnej časti Brayden Schnur z Kanady, ktorý vlani patril dokonca do top 100 svetového rebríčka ATP. Pre hráča NTC to bol vôbec prvý oficiálny zápas medzi mužmi, no ani proti takému ťažkému súperovi rozhodne nesklamal. Schnur síce zvíťazil 7:5, 6:3, ale Pokorný rozhodne nebol bez šance.

Čítať ďalej...

Palovič najbližšie k postupu, Novanský prehral

Dátum: 07. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Lukáš Palovič (na snímke) ani Michal Novanský nepostúpili do finále kvalifikácie na 21. medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Obaja sa v kvalifikácii predstavili vďaka voľnej karte od Slovenského tenisového zväzu a pre oboch to bol prvý štart medzi mužmi na turnaji ATP. Bližšie k víťazstvu bol Lukáš Palovič. Siedmemu nasadenému Rusovi Jevgenijovi Karlovskému (264. ATP) zobral set, no napokon ťahal za kratší koniec. Po dobrom výkone mu podľahol 3:6, 6:4, 2:6 za 121 minút.

Čítať ďalej...

Pokorný vzdoroval favoritovi

Dátum: 07. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Lukáš Pokorný nestačil v prvom kole kvalifikácie challengeru Peugeot Slovak Open 2020 na najvyššie nasadeného Kanaďana Braydena Schnura (202. ATP) a podľahol mu 5:7, 3:6 za 76 minút. Zverenec trénerov Ľubomíra Kurhajca, Milana Martinca a Dávida Olasza si týmto zápasom odkrútil premiéru na profesionálnom okruhu medzi mužmi a favoritovi zápasu, ktorý vlani patril do prvej stovky rebríčka ATP, dlho vzdoroval.

Čítať ďalej...

Lacko tiež v hlavnej súťaži

Dátum: 07. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Lukáš Lacko (na snímke) sa na poslednú chvíľu dostal do hlavnej súťaže 21. medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov. Trojnásobný víťaz turnaja Peugeot Slovak Open figuroval ešte vo štvrtok ako štvrtý pod čiarou. Po odhlásení sa Norberta Gombosa, Američana Sebastiana Kordu, Holanďana Tallona Griekspoora a Rakúšana Jurija Rodionova sa posunul do hlavnej časti spolu s Nemcom Maximilianom Martererom, Ukrajincom Sergijom Stachovským a Britom Liamom Broadym.

Čítať ďalej...

Gombos sa na tohtoročnom turnaji nepredstaví

Dátum: 06. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Norbert Gombos nebude štartovať na 21. medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Po prílete z parížskeho turnaja ATP Masters 1000, kde sa prebojoval z kvalifikácie až do osemfinále, sa cítil fyzicky unavený a spolu s trénermi Tiborom Tóthom a Dávidom Olaszom sa rozhodli, že bude lepšie tohtoročný turnaj Peugeot Slovak Open vynechať.

Čítať ďalej...

V sobotu o 14.00 h sa rozbieha kvalifikácia

Dátum: 06. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

V sobotu sa začínajú kvalifikačné boje o postup do hlavnej súťaže Peugeot Slovak Open 2020. Zo slovenských hráčov sa v kvalifikácii predstavia traja mladí hráči Národného tenisového centra, ktorí dostali možnosť zabojovať o prvé body do rebríčka ATP. Pre Lukáša Pokorného, Lukáša Paloviča a Michala Novanského to bude iste veľká skúsenosť. Súboje sa v AXA aréne Národného tenisového centra začínajú o 14.00 h.

Čítať ďalej...

V hlavnej súťaži štyria Slováci

Dátum: 05. 11. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

Najprestížnejší mužský tenisový turnaj na Slovensku Peugeot Slovak Open 2020 sa uskutoční aj napriek pandémii koronavírusu podľa plánu. Definitívne o tom rozhodli organizátori podujatia v utorok. Turnaj sa bude hrať od 9. - 15. novembra v priestoroch bratislavského Národného tenisového centra (NTC) za zavretými dverami.

Čítať ďalej...

Akceptačný list PSO 2020

Dátum: 23. 10. 2020     sekcia: AKTUALITY/ news

V akceptačnom liste 21. ročníka medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov k 19. októbru figurovali traja hráči svetovej stovky. Medzi 23 akceptovanými hráčmi Peugeot Slovak Open 2020 (9. - 15. novembra) priamo do hlavnej súťaže je iba jeden Slovák – Norbert Gombos. Šiesty pod čiarou je Filip Horanský, trinásty Lukáš Lacko. Najvyššie v rebríčku ATP spomedzi prihlásených hráčov je Švéd Mikael Ymer na 84. priečke.

Čítať ďalej...

Dennis Novak vyhral PSO

Dátum: 10. 11. 2019     sekcia: AKTUALITY/ news

Dennis Novak sa stal víťazom Peugeot Slovak Open 2019. Vo finále zdolal piateho nasadeného Damira Džumhura z Bosny a Hercegoviny hladko 6:1, 6:1 za 48 minút, čo je najkratšie finále za dve desaťročia existencie turnaja. Pre 26-ročného Rakúšana je to druhé challengerové víťazstvo v kariére. V Bratislave to bola jeho druhá účasť, vlani sa prebojoval do semifinále. Stal sa prvým Rakúšanom, ktorý na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov zvíťazil.

Čítať ďalej...

Project planning

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Project planning

LIVE SCORE

Priebežné stavy, výsledky skončených zápasov.

 

Partneri

Peugeot
J&T BANKA
COOP JEDNOTA
Seekersport
ADIFEX
iFortuna

PEUGEOT SLOVAK OPEN 2021

Mediálni partneri

ZOZNAM.SK
PLUS JEDEN DEN
BIGMEDIA
RTVS
TASR