STZ CHELLENGER

PEUGEOT SLOVAK OPEN, najväčší tenisový turnaj na tvrdom povrchu na Slovensku
DOTÁCIA: 145 000 eur + H
DEJISKO: NTC aréna v Bratislave    TERMÍN: 9. – 15. októbra 2023

 

 

AKTUALITY/ news

Martin s Poláškom úspešní

Dátum: 06. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

V úvodnom kole štvorhry challengerového turnaja ATP Peugot Slovak Open 2018 sa darilo slovenskému páru Andrej Martin, Filip Polášek. Držitelia voľnej karty postúpili do štvrťfinále po víťazstve nad bielorusko-rakúskym párom Bury, Weissborn. Medzi osmičkou najlepších sa stretnú s indicko-bieloruskou dvojicou Ramanathan, Vasilevski. Polášek hrá na PSO po piatich rokoch.

Čítať ďalej...

García-Lopez do druhého kola

Dátum: 05. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Štvrtý nasadený hráč na Peugeot Slovak Open 2018 Guillermo García-Lopez (na snímke) zvíťazil v úvodnom kole nad Nemcom Danielom Brandsom 7:6(5), 6:4 za 88 minút. V druhom kole čaká na Španiela lepší z dvojice Ofner - Arnaboldi. Postúpil aj Ukrajinec Sergij Stakhovskij, ktorý zdolal Marca Trungellitiho z Argentíny 6:2. 6:4.

Čítať ďalej...

Druhý nasadený pár vypadol

Dátum: 05. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Druhý nasadený pár na turnaji Peugeot Slovak Open 2018 Marcin Matkowski, Phillip Oswald vypadol hneď v úvodnom kole. Nad ich sily bola indicko-bieloruská dvojica Ramkumar Ramanathan, Andrej Vasilevski (na snímke), ktorí zvíťazili 6:3, 3:6, 10-6. Do druhého kola postupuje aj ďalší indický tenista Purav Raja, ktorý po boku Chorváta Maria Sančiča zvíťazil nad párom Huesler, Robert 6:4, 6:4.

Čítať ďalej...

V utorok na centri už aj Slováci

Dátum: 05. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

V utorňajšom programe Peugeot Slovak Open 2018 figuruje hneď niekoľko slovenských reprezentantov. Už okolo poludnia sa na centrálnom kurte predstaví deblový pár Andrej Martin, Filip Polášek, ktorý si zmeria sily s bielorusko-rakúskym párom Bury, Weissborn. Po nich nastúpi na dvorec držiteľ voľnej karty Lukáš Klein proti Nemcovi Matthiasovi Bachingerovi. Nie skôr ako o 16:30 bude slovenský duel držiteľov voľných kariet - Norberta Gombosa (na snímke, víťaz turnaja z roku 2016) a Tomáša Líšku. Vrcholom by mal byť súboj Filipa Horanského so sedmičkou turnaja Marcosom Baghdatisom z Cypru. Program uzavrie štvorhra Gombosa s Kleinom proti bosniansko-chorvátskemu páru Brkič, Pavič.

Čítať ďalej...

Spoznali sme štyroch kvalifikantov

Dátum: 05. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

V pondelok sme spoznali štyroch kvalifikantov Peugeot Slovak Open 2018. Do hlavnej časti turnaja postúpil najvyššie nasadený Alexander Bublik (na snímke) z Kazachstanu, ďalej Jurij Rodionov z Rakúska a dvaja nemeckí tenisti - Johannes Haerteis a Daniel Masur.

Čítať ďalej...

Kvalifikácia už bez Slovákov

Dátum: 03. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Ani jednému z pätice slovenských tenistov hrajúcich v úvodnom kole kvalifikácie Peugeot Slovak Open 2018 sa nepodarilo postúpiť do druhého kola. Andrej Glváč, Samuel Puškár, Jakub Kaťuch a Erik Chren prehrali so svojimi súpermi zhodne 0:2. Jediný kto dokázal protivníkovi zobrať set bol Martin Fekiač, ktorý však Čechovi Davidovi Poljakovi napokon tiež podľahol. Už po prvom dni kvalifikácie je tak jasné, že sedmičku Slovákov štartujúcich v hlavnej časti turnaja (Lacko, Horanský, Martin, Gombos, Klein, Líška, Molčan) už žiaden domáci tenista nerozšíri.

Čítať ďalej...

Obhajca Lacko proti Robertovi

Dátum: 03. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

V hlavnom turnaji Peugeot Slovak Open sú napokon iba dvaja hráči svetovej stovky – najvyššie nasadený Lukáš Lacko a dvojka Rus Jevgenij Donskoj. Lacko, obhajca titulu, sa v prvom kole stretne s Francúzom Stephane Robertom. V pavúku je 7 slovenských tenistov, istotu domáceho osemfinalistu má úspešnejší zo súboja držiteľov voľných kariet Norbert Gombos – Tomáš Líška.

Čítať ďalej...

PSO bez Kovalíka a Veselého

Dátum: 03. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Slovenský tenista Jozef Kovalík (na snímke) a Čech Jiří Veselý napokon nefigurujú v pavúku hlavného turnaja Peugeot Slovak Open 2018. Namiesto nich sa v hlavnej súťaži predstavia Filip Horanský, pôvodne držiteľ voľnej karty, a Bielorus Vladimir Ignatik. Horanského voľnú kartu získal ďalší hráč NTC Tomáš Líška.

Čítať ďalej...

V sobotu kvalifikácia s 5 Slovákmi

Dátum: 03. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v tenise mužov Peugeot Slovak Open 2018 sa začínajú v sobotu kvalifikáciou, v ktorej nastúpi päť slovenských hráčov s voľnými kartami. Hrá sa od 9.30 na troch dvorcoch tréningovej haly. Najvyššie nasadeným v kvalifikácii je Kazach Alexander Bublik (ATP 248.).

Čítať ďalej...

O voľných kartách je rozhodnuté

Dátum: 02. 11. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Slovenskí daviscupoví reprezentanti Lukáš Lacko, Jozef Kovalík, Andrej Martin, Norbert Gombos a Filip Horanský budú ťahákmi tenisového turnaja challengerovej série ATP Peugeot Slovak Open (dotácia 106.000 eur+H). V bratislavskom NTC sa 5.-11. novembra predstavia 4 hráči z aktuálnej svetovej stovky - okrem obhajcu titulu Lacka, Kovalíka ešte Čech Jiří Veselý a Rus Jevgenij Donskoj.

Čítať ďalej...

Bašič a Gulbis neprídu

Dátum: 29. 10. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

Zo zoznamu pôvodne prihlásených tenistov na Peugeot Slovak Open 2018 vypadli Mirza Bašič z Bosny a Hercegoviny a Lotyš Ernests Gulbis (na obr.). Do hlavnej súťaže sa tak posunuli Čech Lukáš Rosol a Nemec Daniel Brands.

Čítať ďalej...

Sedem hráčov TOP 100 na PSO 2018

Dátum: 19. 10. 2018     sekcia: AKTUALITY/ news

V akceptačnom liste 19. ročníka medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov k 15. októbru  figurovalo až 7 hráčov svetovej stovky. Medzi 22 akceptovanými hráčmi Peugeot Slovak Open 2018 (5.-11.11.) priamo do hlavnej súťaže sú traja Slováci – Lukáš Lacko, obhajca prvenstva, Jozef Kovalík a ako posledný s rankingom 171 sa zmestil aj Andrej Martin. Pravda, ďalší domáci tenisti pribudnú na základe voľných kariet, prípadne postúpia z kvalifikácie.

Čítať ďalej...

Project planning

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Project planning

LIVE SCORE

Priebežné stavy, výsledky skončených zápasov.

 

Partneri

Peugeot
J&T BANKA
COOP JEDNOTA
Seekersport
ADIFEX
iFortuna

PEUGEOT SLOVAK OPEN 2021

Mediálni partneri

ZOZNAM.SK
PLUS JEDEN DEN
BIGMEDIA
RTVS
TASR