• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Súd zamietol Miklušičákov návrh

Odvolací súd dňa 5. 10. 2023 ZRUŠIL neodkladné opatrenie proti STZ Marketing, s.r.o., exekučné konanie vedené na podklade zrušeného neodkladného opatrenia musí byť zastavené.

Krajský súd v Bratislave ako odvolací súd v plnom rozsahu vyhovel odvolaniu podanému zo strany STZ Marketing, s.r.o. a návrh p. Miklušičáka na nariadenie neodkladného opatrenia zamietol. Súd potvrdil, že p. Miklušičák v čase podania jeho návrhu už členom dozornej rady nebol. A hoci p. Miklušičák o tejto skutočnosti vedel, súdu ju zatajil.

09. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kolesárová štvrtá na TE Junior Masters do 16 rokov

Jessica Kolesárová (na snímke) si na podujatí Tennis Europe Junior Masters (2. - 5. novembra, Monte Carlo) vybojovala štvrté miesto vo vekovej kategórii do 16 rokov. V A-skupine si pripísala jednu výhru, jednu prehru a jedno víťazstvo bez boja a obsadila v nej druhú priečku. V súboji o celkové tretie miesto na šampionáte podľahla Srbke Anastasiji Cvetkovičovej 2:6, 3:6.

FOTO: tenniseurope.org

08. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Ministerstvo dalo STZ za pravdu

Ministerstvo školstva opätovne konštatovalo, že stanovy STZ sú v súlade so zákonom o športe

Navrhovatelia František Babej a Peter Miklušičák podali dňa 28. 6. 2023 na Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR (MŠVVaŠ SR) návrh na správne konanie voči STZ, v ktorom okrem iného uviedli, že stanovy STZ nie sú v súlade so zákonom č. 440/2015 Z. z. o športe a navrhli, aby ministerstvo školstva prejednalo a rozhodlo o správnom delikte.

07. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Helsinkách do 2. kola

Alex Molčan postúpil do druhého kola dvojhry na challengeri 125 vo fínskych Helsinkách (145 000 EUR, tvrdý povrch vonku). V úvodnom zápase zvíťazil nad Talianom Mattiom Belluccim a zdolal ho 6:0, 2:6, 6:1 za 101 minút. Zverenec trénera Karola Becka a kondičného Pavla Šmelu si v ďalšom kole zmeria sily s druhým nasadeným domácim hráčom Emilom Ruusuvuorim.

07. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Úspechy slovenských seniorov na turnaji ITF MT700 v Budapešti

Nie každodenný úspech sa podaril slovenským seniorským reprezentantom na turnaji ITF MT700 v Budapešti (24. - 29. októbra), odkiaľ si domov priviezli päť zlatých medailí. Medzi ženami nad 35 rokov dominovala bezkonkurenčne Silvia Chudá, ktorá vyhrala svoju kategóriu v dvojhre a pridala aj zlato v mixe po boku Ukrajinca Baidikova.

05. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Titul pre Nemku Seidelovú

Nemecká tenistka Ella Seidelová získala titul vo dvojhre na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Siedma nasadená hráčka zvíťazila v sobotňajšom finále nad šestkou pavúka Sofyou Lansereovou z Ruska a zdolala ju 6:4, 7:6(4) za 111 minút. Osemnásťročná rodáčka z Hamburgu otočila v druhom sete nepriaznivý stav 2:5 a stala sa druhou nemeckou víťazkou medzinárodných majstrovstiev Slovenska žien v tenise.

04. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ismaningu končí v semi

Lukáš Klein sa neprebojoval do finále dvojhry na challengeri 75 v nemeckom Ismaningu (73 000 EUR, tvrdý povrch hala). V semifinále nestačil na druhého nasadeného domáceho hráča Maximiliana Marterera a podľahol mu 4:6, 4:6 za 72 minút. Marterer počas celého zápasu vynikajúco podával a nepustil Kleina ani k jednej brejkbalovej možnosti. V tomto roku to bol už tretí vzájomný duel oboch hráčov, vo vzájomnej bilancii vedie Nemec 2:1 na zápasy.

04. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Cascinová s Malečkovou víťazkami štvorhry

Druhý nasadený francúzsko-český pár Estelle Cascinová, Jesika Malečková získal titul vo štvorhre na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Vo finále si hladko poradil s trojkami pavúka Denisou Hindovou a Karolínou Kubáňovou z Českej republiky a zvíťazil 6:3, 6:2 za 63 minút. Dvadsaťdeväťročná Malečková obhájila v Bratislave titul z minulého roka, ktorý získala po boku krajanky Renaty Voráčovej. Cascinová v Bratislave štartovala vôbec po prvý raz.

04. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ismaningu hladko do semi

Lukáš Klein postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 75 v nemeckom Ismaningu (73 000 EUR, tvrdý povrch hala). Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra vo štvrťfinále hladko zvíťazil nad domácim hráčom Maxom Hansom Rehbergom a zdolal ho 6:3, 6:2 za 53 minút. Slovenský daviscupový reprezentant si v súboji o postup do svojho druhého challengerového finále v rade za sebou zmeria sily s druhým nasadeným Nemcom Maximilianom Martererom (105. ATP).

03. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Bergame vypadol

Alex Molčan sa neprebojoval do semifinále dvojhry na challengeri 75 v talianskom Bergame (73 000 EUR, tvrdý povrch hala). Štvrtý nasadený hráč nestčil vo štvrťfinále na päťku pavúka Davida Goffina z Belgicka a podľahol mu 5:7, 2:6 za 89 minút. Zverenec trénera Karola Becka a kondičného Pavla Šmelu doplatil na nízku úzpešnosť premieňania brejkbalov, keď využil iba jednu z trinástich možností.

03. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jamrichová bez finále

Renáta Jamrichová sa neprebojovala do finále dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa nestačila v semifinále na šiestu nasadenú Rusku Sofyu Lansereovú a podľahla jej 5:7, 3:6 za 75 minút. Šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra tak na bratislavskom turnaji vyrovnala svoju vlaňajšiu účasť medzi najlepšou štvorkou.

03. 11. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Daubnerová s Pohánkovou sa do finále nepozrú

Nikola Daubnerová s Miou Pohánkovou nezabojujú o titul vo štvorhre na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Slovenský pár štartujúci na turnaji vďaka voľnej karte nestačil v semifinále na tretiu nasadenú českú dvojicu Denisa Hindová, Karolína Kubáňová a podľahol jej 4:6, 2:6 za 68 minút. Pre mladé hráčky Národného tenisového centra, ktoré v prvom kole zdolali najvyššie nasadený ruský pár, je semifinálová účasť cennou skúsenosťou.

Všetky dôležité informácie o podujatí -  výsledky, pavúky, denný program, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

03. 11. 2023
Aktuality Více zde