• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

PSO: Klein sa do semi nepozrie

Lukáš Klein sa neprebojoval do semifinále dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra nestačil vo štvrťfinále na Kanaďana Gabriela Dialla a podľahol mu 6:3, 6:7(5), 2:6 za 150 minút. Slovensko tak prišlo o posledného zástupcu na turnaji. Najlepším výsledkom Kleina na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov zostáva semifinálová účasť z roku 2020.

13. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mečíř reaguje na Miklušičáka

Prezident Slovenského tenisového zväzu (STZ) Miloslav Mečíř reaguje na nepravdivé a zavádzajúce informácie pána Miklušičáka ohľadom exekučného konania voči Slovenskému tenisovému zväzu: "Nemáme žiadnu vedomosť o tom, že by bola vedená exekúcia voči STZ alebo voči STZ Marketing, s. r. o. Nekontaktoval nás žiaden súdny exekútor ani iná osoba. Už vôbec nerozumieme, prečo by sa mala nejaká exekúcia týkať STZ. Je to interná záležitosť medzi STZ Marketing, s. r. o. a pánom Miklušičákom."

13. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos končí v 2. kole

Norbert Gombos nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na ukrajinského kvalifikanta Iľju Marčenka a podľahol mu 6:4, 3:6, 5:7 za 128 minút. Jediným slovenským zástupcom vo štvrťfinále je tak na bratislavskom challengeri Lukáš Klein.

12. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Klein postúpil do štvrťfinále

Lukáš Klein sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v druhom kole  poradil s Fínom Ottom Virtanenom a zdolal ho 6:4, 6:4 za 77 minút. Jeho ďalším súperom bude Kanaďan Gabriel Diallo, ktorý vyradil nasadenú jednotku Dominica Thiema z Rakúska.

12. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Karol s Privarom prehrali

Miloš Karol s Petrom Benjamínom Privarom nepostúpili do semifinále štvorhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Vo štvrťfinále nestačili na nemeckú dvojicu Constantin Frantzen, Hendrik Jebens a podľahli jej vo vyrovnanom zápase 6:4, 3:6, 10-12 za 87 minút. Slovenský pár, ktorý v Bratislave štartoval vďaka voľnej karte, podal proti držiteľom šiestich deblových titulov z tejto sezóny veľmi dobrý výkon. V supertajbrejku dokázal odvrátiť tri mečbaly súperov, štvrtý už však skúsenejší Nemci využili. Pavúk  štvorhry na bratislavskom challengeri je tak už bez domáceho zastúpenia.

Všetky dôležité informácie o turnaji, pavúky, livestream, livescore a denný program nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

12. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Vo štvrtok lákavý program

Vo štvrtkovom programe turnaja Peugeot Slovak Open 2023 sa diváci v NTC aréne majú na čo tešiť. V akcii uvidia štyroch domácich hráčov aj nasadenú jednotku Dominica Thiema z Rakúska. Program na centrálnom dvorci sa začína o 11.00 h a otvoria ho druhým kolom štvorhry Miloš Karol s Petrom Benjamínom Privarom. Po nich bude nasledovať duel sedmičky pavúka Maxima Cressyho z USA s lucky-loserom Matteom Martineauom. Nie skôr ako o 14.00 príde na kurt Lukáš Klein, na ktorého čaká duel s Fínom Ottom Virtanenom.

11. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Pokorný prehral s Cressym

Lukáš Pokorný nepostúpil do druhého kola dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2023. V úvodnom zápase nestačil na nasadenú sedmičku Maxima Cressyho z USA a podľahol mu 6:7(4), 3:6 za 88 minút. Domáci držiteľ voľnej karty počas zápasu výborne podával, zaznamenal v zápase 10 es a jedinú dvojchybu. Hoci oboch hráčov delí od seba v rebríčku ATP 500 priečok, na kurte to tak nevyzeralo.

11. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Karol s Privarom víťazne

Miloš Karol s Petrom Benjamínom Privarom postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. V úvodnom kole zvíťazili nad francúzskou dvojicou Theo Arribage, Luca Sanchez a zdolali ju 6:4, 3:6, 10-4 za 72 minút. Slovenský pár, ktorý v Bratislave štartuje vďaka voľnej karte, si v súboji o postup do semifinále zmeria sily so štvrtou nasadenou nemeckou dvojicou Frantzen, Jebens.

11. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos vyradil trojku!

Norbert Gombos postúpil do druhého kola dvojhry na challengerovom turnaji Peugeot Slovak Open 2023. V prvom kole zdolal vďaka výbornému výkonu tretieho nasadeného Benjamina Bonziho z Francúzska 6:4, 7:6(5) za necelé dve hodiny, pričom zápas sa skončil iba 30 minút pred polnocou.  Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s kvalifikantom Iľjom Marčenkom z Ukrajiny.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík v Buenos Aires víťazne

Jozef Kovalík sa prebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 100 v argentínskom Buenos Aires (130 000 USD, antuka vonku). V úvodnom zápase zvíťazil nad Rakúšanom Lukasom Neumayerom, ktorého zdolal 6:7(5), 6:4, 6:2 za 165 minút. Jeho ďalším súperom bude siedmy nasadený domáci hráč Francisco Comesana. Vo vzájomnej bilancii vedie Argentíčan 1:0 na zápasy, v tomto roku zdolal Kovalíka v kvalifikácii na US Open.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Klein ďalej, Molčan nie

Lukáš Klein (na snímke) sa suverénnym spôsobom prebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 Peugeot Slovak Open. V úvodnom kole si poradil s Chorvátom Dinom Prižmičom a zdolal ho 6:0, 6:3 za 64 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v ďalšom kole zmeria sily s víťazom duelu medzi piatym nasadeným Britom Liamom Broadym a Fínom Ottom Virtanenom.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Zelenay s Pokorným končia

Lukáš Pokorný s Igorom Zelenayom nepostúpili do druhého kola štvorhry na challengerovom turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Držitelia voľnej karty nestačili v úvodnom kole na bielorusko-ukrajinskú dvojicu Ivan Ljutarevič, Vladyslav Manafov a podľahli jej 6:7(5), 6:7(3) za 89 minút. Počas celého zápasu neponúkli súperom ani jednu brejkbalovú šancu, no v tajbrejkoch ťahali za kratší koniec.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde