• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Gombos v Indian Wells nepostúpil

Norbert Gombos nepostúpil do hlavného turnaja v Indian Wells. Vo finále dvojkolovej kvalifikácie prehral s Kolumbijčanom Saniagom Giraldom 5:7, 6:3, 2:6. V hlavnom turnaji bude mať slovenský tenis zastúpenie len vďaka Martinovi  Kližanovi.

09. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková proti Ostapenkovej

Dominika Cibulková po voľnom žrebe v prvom kole Indians Wells sa v druhom stretne s 19-ročnou talentovanou Lotyškou Jelenou Ostapenkovou, aktuálne 64. hráčkou WTA. Slovenka je v Kalifornii turnajová päťka.

08. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Iba Gombos do finále kvalifikácie

Norbert Gombos zvíťazil v 1. kole dvojkolovej kvalifikácie na turnaji ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells nad Belgičanom Rubenom Bemelmansom 6:4, 1:6, 6:3 a o postup sa stretne s Kolumbijčanom Santiagom Giraldom. Jozef Kovalík v 1. kole kvalifikácie prehral s Argentínčanom Marcom Trungellitim 4:6, 6:7(4). V hlavnom turnaji je zo Slovákov zatiaľ iba Martin Kližan, jeho súperom v 1. kole bude nenasadený Brazílčan Thiago Monteiro.

08. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay v Číne do štvrťfinále

Igor Zelenay a Čech Roman Jebavý zvíťazili v 1. kole na challengeri v čínskom Ču-chaji (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch) nad dvojicou Čchen Long, Li Ťian-chui 7:5, 7:5 a postúpili do štvrťfinále.

 

08. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v Mildure v osmičke

Viktória Kužmová na svojom štvrtom turnaji austrálskeho turné, 25-tisícovom podutatí ITF v Mildure, postúpila do štvrťfinále. V prvom kole zvíťazila nad domácou držiteľkou voľnej karty Abbie Myersovou 7:5, 6:2 a potom postupovala bez boja, keď jej domáca súperka Monique Adamczaková na zápas 2. kola nenastúpila. Slovenka je na turnaji druhá nasadená.

08. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb mužov bez Lacka

V  1. kole dvojkolovej kvalifikácie na turnaji ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells sa stretne 13. nasadený Norbert Gombos (na obr.) s Belgičanom Rubenom Bemelmansom a kvalifikačná pätnástka Jozef Kovalík s Argentínčanom Marcom Trungellitim. Lukáš Lacko sa z kvalifikácie odhlásil. V hlavnej súťaži hrá zo Slovákov Martin Kližan

07. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenky v Indian Wells dohrali

Všetky tri Slovenky v kvalifikácii v kalifornskom Indian Wells skončili už v prvom kole. Dve z nich ako držiteľky voľných kariet - Daniela Hantuchová prehrala s Luxemburčankou Mandy Minellovou 2:6, 4:6, Karolína Schmiedlová s Varvarou Lepčenkovou 1:6,  3:6. Nie celkom podľa očakávania vo svojej premiére na tomto turnaji prehrala aj 24. nasadená Rebecca Šramková (na obr.) s Češkou Luciou Hradeckou 2:6, 7:6(5), 2:6. Slovenka urobila 13 dvojchýb!

 

07. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Vajdová vyradila Schmiedlovú

Na 15-tisícovom turnaji ITF v talianskom Solarine v derby krajaniek vyradila držiteľka voľnej karty Natália Vajdová (na obr.) Kristínu Schmiedlovú 4:6, 6:2, 6:0. Bol to prvý vzájomný súboj hráčok na tejto úrovni. Aktuálne je Kristína 568. v rebríčku, jej premožiteľka po dlhodobej absencii až 1137.

06. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Dve voľné karty Slovenkám

Pred turnajom žien v kalifornskom Indian Wells, ktorého kvalifikácia sa začína už dnes, došlo k zaujímavému deleniu voľných kariet. Zo 6 do dvojkolovej kvalifikácie dostali 4 Američanky a 2 Slovenky! Daniela Hantuchová narazí na Luxemburčanku Mandy Minellovú a Karolína Schmiedlová na domácu Varvaru Lepčenkovú. Právo štartu na základe rebríčka má 24. nasadená Rebecca Šramková, ktorú čaká Češka Lucie Hradecká. Ak by v prvom kole uspela ona i Schmiedlová, vo finálovom druhom by sa stretli o postup. V hlavnom turnaji má slovenský tenis zastúpenie v Dominike Cibulkovej.

06. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková nedohrala

Magdaléna Rybáriková nedohrala zápas prvého kola kvalifikácie 60-tisícového turnaja v čínskom Čuchaji. Za stavu 0:5 vzdala ako tretia nasadená súboj Francúzke Amandine Hesseovej. Po vyše polročnej zdravotnej pauze sa Slovenka vrátila vo februári v Altenkirchene (semifinále), štart v Číne je iba jej druhým turnajom.

05. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan vo finále prehral

Alex Molčan neuspel vo svojom treťom finále kariéry na turnajoch ITF kategórie futures. V egyptskom Šarme ako siedmy nasadený prehral zverenec Ľubomíra Kurhajca s turnajovou dvojkou, Egypťanom Karim-Mohamed Maamounom, 0:6, 3:6. Hráč NTC má zatiaľ na svojom konte jeden titul z futuresov.

05. 03. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Egypte vo finále!

Alex Molčan postúpil do svojho tretieho finále kariéry na turnajoch ITF kategórie futures. V egyptskom Šarme zdolal siedmy nasadený hráč, zverenec Ľubomíra Kurhajca, domáceho Youssefa Hossama, 6:3, 3:6, 6:3. V zápase o zisk svojho druhého titulu bude jeho súperom turnajová dvojka, Egypťan Karim Maamoun. Molčan je po Patrikovi Némovi ďalším hráčom NTC, ktorý si po pár dňoch v Egypte zahrá o víťazstvo. Néma vo finále minulú nedeľu prehral.

04. 03. 2017
Aktuality Více zde