• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Poľsko - Slovensko 1:1

Po piatkových dvojhrách stretnutia Poľsko - Slovensko v play off o postup do svetovej skupiny Davis Cupe je stav v Gdyni 1:1. Prvý bod vybojoval Martin Kližan po výhre nad Michalom Przysieznym, prvý hráč domácich Jerzy Janowicz vyrovnal, keď zdolal Norberta Gombosa 7:6(1), 6:4, 6:7(5), 6:2. Zápas trval 3 hodiny 37 minút.

18. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Poľsko - Slovensko 0:1

Slovensko vedie po úvodnej dvojhre play off o postup do svetovej skupiny Davis Cupu nad Poľskom 1:0. O bod sa v Gdyňa Arene postaral spoľahlivým výkonom Martin Kližan, ktorý zdolal Michala Przysiezneho 6:4, 6:4, 6:4. Zápas trval 2 hodiny 8 minút. Kližan vyhral v tomto roku svoj 6. daviscupový zápas, na sety má bilanciu 17:0.

18. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Kovalík v Banja Luke vypadol

 Jozef Kovalík prehral s Rumunom Adrianom Ungurom 3:6, 1:6 a do semifinále challengeru v Banja Luke s dotáciou 42 500 eur nepostúpil.

18. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Úvod DC: Przysiezny – Kližan

Play off o postup do svetovej skupiny Davis Cupu Poľsko – Slovensko v Gdyni otvorí v piatok o 15.00 h súboj Michal Przysiezny – Martin Kližan. Na základe štvrtkového žrebu sa v druhej dvojhre stretnú Jerzy Janowicz – Norbert Gombos. Do sobotňajšej štvorhry nominovali kapitáni dvojice Lukasz Kubot, Marcin Matkowski - Andrej Martin, Igor Zelenay.

17. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Lacko sa vracia domov

 Kapitán slovenskej daviscupovej reprezentácie Miloslav Mečíř nezmenil na play off stretnutie s Poľskom v Gdyni pôvodnú nomináciu Kližan, Gombos, Martin, Zelenay. S tímom sa pripravoval aj Lukáš Lacko, ktorý sa v deň žrebu, vo štvrtok, vracia domov. Záber je zo stredajšieho banketu.

16. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Optimizmus pred žrebom

 Slovenskí reprezentanti absolvovali v utorok v Gdyni tradičnú tlačovú konferenciu pred štvrtkovým  žrebom play off o postup do svetovej skupiny Davis Cupu s domácim Poľskom. Kuriozitou bolo, že namiesto obligátnej angličtiny vyzvali novinári Slovákov, aby hovorili po slovensky. 

15. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

V Gdyni je všade chladno

 Cez víkend sa v Gdyňa Arene, dejisku víkendového play off o postup do svetovej skupiny Davis Cupu medzi Poľskom a Slovenskom, hrala ešte hádzaná. V pondelok už bol nachystaný dvorec, na ktorom si päťčlenný tím kapitána Miloslava Mečířa prvý raz zatrénoval.

14. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Víťazný tím zostáva

Kapitán slovenskej daviscupovej reprezentácie Miloslav Mečíř nominoval na stretnutie s Poľskom v play off o postup do svetovej skupiny kvarteto, ktoré v júli zvíťazilo v súboji s Rumunskom: Martin Kližan, Norbert Gombos, Andrej Martin, Igor Zelenay. Piatym členom tímu, ktorý v nedeľu cestuje s výpravou do Gdyne, je Lukáš Lacko. Stretnutie sa hrá 18. - 20. septembra v štvortisícovej Gdyňa Arene. Aj Poliaci sa budú spoliehať na štvoricu, ktorá vybojovala postup do play off: Jerzy Janowicz, Michal Przysiezny, Lukasz Kubot, Marcin Matkowski.

08. 09. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Na Davis Cup Poľsko - Slovensko do Gdyne s CK Sportstour

Na play off o postup do svetovej skupiny Davisovho pohára Poľsko - Slovensko (18.-20. septembra 2015) môžu do Gdyne vycestovať slovenskí tenisoví fanúšikovia prostredníctvom cestovnej kancelárie Sportstour, ktorá ponúka dve alternatívy na zájazd. PONUKA 1 PONUKA 2

31. 08. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Gdynia dejiskom play off DC

  Štvrťmiliónové prístavné mesto Gdynia na severe Poľska a jeho štvortisísová hala Gdynia Arena budú dejiskom play off súboja o postup do svetovej skupiny Davisovho pohára Poľsko - Slovensko 18.-20. septembra 2015. Poliaci sa podľa očakávania rozhodli pre tvrdý povrch Acrylic.

30. 07. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř: Všetci chceme postúpiť!

,,Poľsko je ťažký súper, ale keď chceme hrať vo svetovej skupine Davis Cupu, tak treba dobrých súperov zdolať," bola prvá reakcia kapitána slovenského tímu Miloslava Mečířa na septembrový žreb play off o postup do elitnej 16-člennej svetovej skupiny, v ktorej hralo Slovensko naposledy roku 2006.

21. 07. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

SR na play off do Poľska

Slovenskí tenisti sa v baráži o účasť vo svetovej skupine Davisovho pohára (18.-20. septembra) predstavia v Poľsku. Rozhodol o tom utorňajší žreb v londýnskej centrále ITF, pri ktorom zverenci kapitána Miloslava Mečířa figurovali medzi nasadenými tímami.

21. 07. 2015
Davis Cup Více zde