• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Súťaže

Navigácia » Hlavná stránka » Súťaže

 
news img

International tournaments in Slovakia 2024

V tomto článku budeme postupne zverejňovať aktuálne informácie o medzinárodných turnajoch organizovaných Slovenským tenisovým zväzom na území Slovenska. 

TL medzinárodných turnajov v SR 2024

 
news img

Odhlasovanie z domácich turnajov

V zmysle čl. 53 súťažného poriadku je hráč, ktorý sa riadne prihlásil do súťaže a nemôže sa na nej z rôznych dôvodov zúčastniť, povinný sa odhlásiť.

 
news img

Dajte deti na tenis

Slovenský tenisový zväz v súlade so schválenou Koncepciou rozvoja tenisu na roky 2015-2018 spúšťa projekt Dajte deti na tenis so snahou o spopularizovanie tenisu ako zdraviu prospešnej celoživotnej športovej aktivity pre deti a mládež. 

24. 01. 2022
Tenis detí Více zde
 
news img

Domáce turnaje jednotlivcov, vyhodnotenie

Slovenský tenisový zväz na základe podkladov z turnaja priebežne vyhodnocuje všetky domáce turnaje v zmysle Kritérií hodnotenia schválených VV STZ.

 
news img

Prihlasovanie na domáce turnaje

V kategóriách detí, mládeže a dospelých sa do súťaží prihlasuje každý hráč(ka) samostatne cez elektronický systém eTenis, najskôr dva mesiace pred oficiálnym začiatkom. Kategória seniori a plážový tenis sa prihlasuje do súťaží cez systém zašportuj si open.

 
news img

Výživové doplnky - iónové nápoje

Slovenská antidopingová agentúra pripravila leták na tému výživové doplnky.

Ďalším jej krokom v oblasti výživových doplnkov bude postupná príprava článkov o jednotlivých skupinách doplnkov. Tentokrát sú to iónové nápoje.

- iónové nápoje,
- proteíny,
- kĺbová výživa,
- vitamíny,
- minerály
 

 
news img

Dopingové kontroly počas koronavírusu

Rok 2020 je pre nás všetkých mimoriadne náročný. Zrušené šampionáty, presunuté turnaje, vrátane olympijských a paralympijských hier, sú však v tejto situácii najbezpečnejším riešením. A to aj napriek tomu, že ide o mimoriadny zásah do prípravy športovcov.  
Rok 2020 však bude aj plný zmien, ktoré nás čakajú po prijatí nového Kódexu Svetovej antidopingovej agentúry. Pre športovcov znamená viac práv, pre nás viacero noviniek, ktoré by sme mali počas tohto roka zaviesť. Aj o nich sa dočítate v tomto newsletteri

 
news img

Súťaže družstiev detí

Hosťovanie: Ak chce hráč v kategórii detí hrať regionálne súťaže družstiev za iný ako materský klub, musí zažiadať o hosťovanie. Pre Detský DC a FC nie je možné hosťovať. viac informácií o hosťovaniach

Súpisky: V regionálnych súťažiach detí môže hráč (hráčka) figurovať iba v jednej súťaži danej kategórie, t. j. môže byť:
- iba na jednej súpiske v rámci všetkých súťaží kategórie do 7 rokov;
- iba na jednej súpiske v rámci všetkých súťaží kategórie do 8 rokov;
- iba na jednej súpiske v rámci všetkých súťaží kategórie do 10 rokov.
viac informácií o zostavení súpisky

21. 02. 2020
Tenis detí Více zde
 
news img

Detský DC a FC - výsledky 2020 - 2023

Archív výsledkov súťaže "Detský Davis Cup a Fed Cup" za obdobie od r. 2020 do r. 2023:

19. 02. 2020
Tenis detí Více zde
 
news img

IPIN pre seniorov po novom

Upozorňujeme všetkých seniorov, že na základe rozhodnutia ITF (International Tennis Federation), počnúc sezónou 2020 sa zjednodušuje systém poplatkov za IPIN pre hráčov štartujúcich na medzinárodných turnajoch. Hráči už viac nebudú platiť ročný poplatok, namiesto toho budú platiť poplatok vo výške 5 EUR na každom turnaji (viac informácií).

- Aktuálne informácie - medzinárodný tenis seniorov od 35 rokov

 

 
news img

Antidoping - súhrn dôležitých informácií

Pre lepšiu dostupnosť a informovanosť vytvoril Slovenský tenisový zväz v spolupráci so Slovenskou antidopingovou agentúrou na svojej webovej stránke súhrn dôležitých informácií o platných pravidlách antidopingu v športe. Klikni na ANTIDOPING ... odklik je trvalo k dispozícii cez rýchle vyhľadávanie v spodnej časti stránky.

17. 05. 2019
Súťaže info Více zde