• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu

Cez víkend sa odohrali zápasy oblastného kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu v tenise detí do 10 rokov. Z oblastného do regionálneho kola, ktoré sa uskutoční na začiatku septembra, postupujú dve najlepšie družstvá z každej skupiny. Dianie v jednotlivých dejiskách vám priblížime vo fotografiách, ktoré nám zaslali organizátori.

VIAC INFORMÁCIÍ O OBLASTNÝCH KOLÁCH DETSKÉHO DC A FC

11. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné majstrovstvá Slovenska mladšieho dorastu

Letné majstrovstvá Slovenska zavŕši od pondelka 12. júna posledná veková kategória, ktorou je mladší dorast. Turnaj chlapcov aj dievčat sa odohrá na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. Podujatie vyvrcholí v piatok 16. júna finálovými zápasmi. Celé dianie budete môcť sledovať naživo prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

10. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Mačej a Rablánska víťazmi v kategórii staršieho žiactva

Dominik Mačej (TK Kúpele Piešťany) a Flóra Rablánska (Tenis team Nové Zámky) získali titul vo dvojhre na letných majstrovstvách Slovenska staršieho žiactva. Mačej zdolal vo finále Matúša Petráška (TK Žilina) hladko 6:1, 6:1. Okrem singlového titulu pridal aj deblový, tešil sa z neho po boku Leona Slobodu (TC BASELINE Banská Bystrica). Vo finánle hladko zdolali pár Jozef Karas (TC BASELINE Banská Bystrica), Matej Lipták (TK Slovan Bratislava) 6:2, 6:0.

09. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné majstrovstvá Slovenska staršieho žiactva

Letné majstrovstvá Slovenska pokračujú od pondelka 5. júna vekovou kategóriou staršieho žiactva. Turnaj chlapcov aj dievčat sa hrá na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. Podujatie vyvrcholí v piatok 9. júna finálovými zápasmi. Celé dianie môžete sledovať naživo prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

08. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte majstrovstvá Slovenska

Letné majstrovstvá Slovenska môžete opäť sledovať aj NAŽIVO. Vo všetkých štyroch vekových kategóriách (mladšie žiactvo, staršie žiactvo, mladší dorast a dorast) prinášame livescore zo všetkých zápasov a livestream zo štyroch kurtov. Využite šancu sledovať mladé talenty na  ceste za titulom majstra Slovenska a buďte pri tom.

04. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom budú hostiť turnaj TEJT 2 do 12 rokov

Na dvorcoch TK Humenné sa v júni odohrá medzinárodný turnaj pre deti do 12 rokov pod hlavičkou Tennis Europe Junior Tour. Bude niesť názov 1st Alibaba Cup U12 2023 (12. - 17. 6. 2023). Všetky informácie o turnaji nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

04. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Krajčí a Šramková víťazmi v kategórii dorastu

Michal Krajčí (TK Mladosť Košice) a Tamara Šramková (TK Jednotka Bratislava) sa stali víťazmi letných majstrovstiev Slovenska dorastencov. Na dvorcoch TK Žilina zdolal Krajčí vo finále dvojhry Tomáša Talajku (TK Kúpele Piešťany) 6:4, 6:1. Osemnásťročný hráč Národného tenisového centra pridal k singlovému titulu aj deblový. Spolu s Marekom Naňom (TC EMPIRE Trnava) potvrdili pozíciu nasadených jednotiek a vo finále zdolali Xaviera Jakuboviča (JH Tenis Akadémia Bratislava) s Bencem Tóthom (TKM Betliar) 6:1, 6:3.

02. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Lörinčík a Dekanová víťazmi mladších žiakov

Max Lörinčík (TK Petržalka) a Romana Dekanová (TK Slávia STU Bratislava) sa stali víťazmi letných majstrovstiev Slovenska v kategórii mladšieho žiactva. Lörinčík si vo finále dvojhry poradil s klubovým spoluhráčom Andrejom Adamovićom, ktorého zdolal 6:0, 4:6, 7:5. Chlapci spolu na dvorcoch TK Humenné získali aj deblový titul, v súboji o titul zvíťazili nad Michalom Gallom (1. TK Rožňava) so Sebastiánom Jandom (TJT Michalovce) 6:3, 7:5.

02. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné majstrovstvá Slovenska v plnom prúde...

Letné majstrovstvá Slovenska sa rozbehli v pondelok 29. mája dvomi kategóriami - mladšie žiactvo a starší dorast. Na dvorcoch TK Humenné bojujú mladší žiaci, ktorí si na úvod užili aj slávnostný nástup a tóny slovenskej hymny. Prinášame niekoľko fotografií z nástupu i zo zápolenia mladých talentovaných tenistov a tenistiek v ceste za vytúženým titulom.

FOTO: tenipo

30. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné majstrovstvá Slovenska dorastu

Letné majstrovstvá Slovenska sa v pondelok 29. mája začali aj pre vekovú kategóriu dorastu. Turnaj chlapcov i dievčat sa už tradične hrá na dvorcoch TK Žilina. Podujatie vyvrcholí v piatok 2. júna finálovými zápasmi. Celé dianie môžete sledovať naživo prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

Pre víťazku dievčenskej kategórie je pripravená okrem trofeje aj VOĽNÁ KARTA do kvalifikácie na medzinárodný turnaj ITF WTT W60 v České Lípě.

30. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné majstrovstvá Slovenska mladšieho žiactva

Letné majstrovstvá Slovenska sa v pondelok 29. mája začali prvou vekovou kategóriou, ktorou je mladšie žiactvo. Turnaj chlapcov aj dievčat sa hrá na dvorcoch TK Humenné. Podujatie vyvrcholí v piatok 2. júna finálovými zápasmi. Celé dianie môžete sledovať naživo prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

30. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Andel a Masaryková víťazmi LMR staršieho žiactva na západnom Slovensku

Adam Andel (TK Slávia SPU Nitra) získal titul v dvojhre aj vo štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách starších žiakov na západnom Slovensku. Na domácich dvorcoch si vo finále poradil s Tomášom Krajčovičom (TK Kúpele Piešťany) 6:3, 6:2. Singloví finalisti sa spolu tešili v debli, vo finále zvíťazili nad dvojicou

24. 05. 2023
Tenis doma Více zde