• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Kučová ďalej, Šramková nie

Kristína Kučová (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty si v druhom kole poradila s českou kvalifikantkou Luciou Havlíčkovou a zdolala ju vo vyrovnanom zápase 6:4, 7:6(4) za 113 minút. Ďalšou súperkou tridsaťdvaročnej Bratislavčanky bude Havlíčkovej krajanka Tereza Smitková.

02. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pláteníková končí v prvom kole

Ela Pláteníková nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty nestačila v úvodnom kole na Kathinku Von Deichmannovú z Lichtenštajnska a podľahla jej hladko 1:6, 1:6 za necelú hodinu.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková jediná do hlavnej

Radka Zelníčková (na snímke) postúpila do hlavnej súťaže dvojhry na medzinárodnom ženskom turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Vo finále kvalifikácie si poradila s Nemkou Marou Guthovou, ktorú zdolala 6:1, 7:6(2) za 101 minút. Menej sa darilo Estzer Méri a Nikole Daubnerovej, ktoré v eliminačnom finále na svoje súperky nestačili.

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR dorasteniek vyhrala Koppová

Natália Koppová (TK TENNis FUN B. Bystrica) sa stala víťazkou dvojhry na halových majstrovstvách Slovenska dorasteniek v Slovenskej Ľupči. Vo finále si poradila s Lilly Cvanciger (TC Slávia UPJŠ Košice) a zdolala ju 6:3, 6:2. Vo štvorhre sa z titulu tešili Ela Beláňová (TK Jednotka Bratislava) so Sandrou Borguľovou (TC BASELINE Banská Bystrica), ktoré vo finále zvíťazili nad Nelou Kuriľákovou (TK Profitennis Academy Prešov) s Nikki Šuchterovou (Tenisová akadémia Prešov) 6:2, 6:2.

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Tri Slovenky o hlavnú súťaž

Tri slovenské reprezentantky sa predstavia vo finále kvalifikácie na medzinárodnom ženskom turnaji ITF WTT W60 v Trnave. O postup do hlavnej súťaže budú bojovať Eszter Méri, Radka Zelníčková a Nikola Daubnerová (na snímke). V úvodnom eliminačnom kole skončili držiteľky voľných kariet Laura Cíleková a Sára Šarinová. Finále kvalifikácie je v Trnave na programe v utorok 28. februára.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

27. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave aj Kučová a Šramková

Kristína Kučová s Rebeccou Šramkovou (na snímke) budú ťahákom medzinárodných turnajov s názvom EMPIRE Tennis Tour 2023, ktoré sa uskutočnia od 27. februára do 12. marca. Na dvoch podujatiach, každé s dotáciou 60.000 USD, sa na harde v Trnave predstavia aj dve tenistky z elitnej svetovej stovky - Nemka Tamara Korpatschová a Rakúšanka Julia Grabherová.

27. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 2 U14 v Banskej Bystrici

V týždni od 28. februára 2023 sa na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica koná medzinárodný turnaj kategórie TEJT 2 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

21. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J30 v Prešove

V týždni od 20. marca sa v Prešove odohrá medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J30 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Prihlasovanie na podujatie je otvorené do utorka 28. februára. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.itftennis.com.

21. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska dorasteniek

Halové majstrovstvá Slovenska roku 2023 sa zakončia poslednou vekovou kategóriou, ktorou sú dorastenky. Od soboty 25. februára budú dievčatá na dvorcoch ŠK Pepas Slovenská Ľupča bojovať o to, ktorá v utorok 28. februára zdvihne nad hlavu víťaznú trofej. Vstup na zápasy je voľný, organizátori všetkých srdečne pozývajú.

21. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Na HMSR dorastencov titul pre Guzoňa

Samuel Guzoň (JJ Tenis Trnava) získal titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska v kategórii dorastencov v Banskej Bystrici. Vo finále si poradil s Jakubom Medveďom (Lieskovský tenisový klub - LTC), ktorého hladko zdolal 6:1, 6:1. Medveď si chuť napravil vo štvorhre, spolu s Nathanom Andrém Halahijom (TK Jednotka Bratislava) zvíťazili vo finále nad Alešom Michalicom (ŠK Blava 1928 J. Bohunice) s Patrikom Hulínom (TC EMPIRE Trnava) 7:5, 3:6, 10-5.

21. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Martinková získala Diplom Klubu fair play SOŠV

Monika Martinková (rodená Juríčková), bývalá aktívna tenistka a aktuálne trénerka tenisovej mládeže v Košiciach, získala Diplom Klubu fair play Slovenského olympijského a športového výboru za rok 2022. Ocenená bola spolu s ďalšími laureátmi za dlhodobé pôsobenie v duchu fair play. Informoval o tom portál olympic.sk.

18. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík získal dva tituly na áčku mladších žiakov v Lieskovci

Max Lörinčík (TK Petržalka) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na turnaji kategórie A mladších žiakov v Lieskovci. Vo finále dvojhry si poradil s klubovým spoluhráčom Andrejom Adamovićom 6:4, 6:3. Chlapci spolu ovládli aj štvorhru, v záverečnom dueli zdolali Martina Adamču (TK ESO Piešťany) s Richardom Palugom (TK Žilina) 7:6(4), 6:3.

14. 02. 2023
Tenis doma Více zde