• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Na HMSR dorastencov titul pre Guzoňa

Samuel Guzoň (JJ Tenis Trnava) získal titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska v kategórii dorastencov v Banskej Bystrici. Vo finále si poradil s Jakubom Medveďom (Lieskovský tenisový klub - LTC), ktorého hladko zdolal 6:1, 6:1. Medveď si chuť napravil vo štvorhre, spolu s Nathanom Andrém Halahijom (TK Jednotka Bratislava) zvíťazili vo finále nad Alešom Michalicom (ŠK Blava 1928 J. Bohunice) s Patrikom Hulínom (TC EMPIRE Trnava) 7:5, 3:6, 10-5.

21. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Martinková získala Diplom Klubu fair play SOŠV

Monika Martinková (rodená Juríčková), bývalá aktívna tenistka a aktuálne trénerka tenisovej mládeže v Košiciach, získala Diplom Klubu fair play Slovenského olympijského a športového výboru za rok 2022. Ocenená bola spolu s ďalšími laureátmi za dlhodobé pôsobenie v duchu fair play. Informoval o tom portál olympic.sk.

18. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík získal dva tituly na áčku mladších žiakov v Lieskovci

Max Lörinčík (TK Petržalka) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na turnaji kategórie A mladších žiakov v Lieskovci. Vo finále dvojhry si poradil s klubovým spoluhráčom Andrejom Adamovićom 6:4, 6:3. Chlapci spolu ovládli aj štvorhru, v záverečnom dueli zdolali Martina Adamču (TK ESO Piešťany) s Richardom Palugom (TK Žilina) 7:6(4), 6:3.

14. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 U14 v Prešove

V týždni od 13. marca sa v Prešove odohrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Prihlasovanie na turnaj je otvorené do utorka 14. februára. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

10. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sevald s titulom z turnaja ITF J30 v Trnave

Nikol Sevald (na snímke) získala titul vo dvojhre aj štvohre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J30 v Trnave. Držiteľka voľnej karty si v slovenskom finále zmerala sily s treťou nasadenou Lilly Cvanciger, ktorá za stavu 6:2, 2:0 z pohľadu Sevald zápas skrečovala. Dievčatá spoločne ovládli štvorhru, v súboji o titul zvíťazili nad štvrtým nasadeným párom Saša Félixová, Terézia Mĺkva 7:5, 6:3. Pre štrnásťročnú Sevald sú to vôbec prvé dva tituly na juniorskom okruhu ITF.

29. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Barháčová víťazkou áčka starších žiačok v Lieskovci

Sofia Barháčová (TK Slovan Galanta) sa stala víťazkou áčka starších žiačok na dvorcoch Lieskovského tenisového klubu-LTC. Vo finále si hladko poradila s Katarínou Martinkovou (TK Mladosť Košice) 6:3, 6:1. Martinková si chuť napravila vo štvorhre, spolu so Sofiou Rachel Kočišovou (TK Slovan Bratislava) zdolali Barháčovú s Flórou Rablánskou (Tenis team Nové Zámky) 7:5, 6:2.

24. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Križan víťazom áčka starších žiakov v Púchove

Richard Križan (TK LOVE 4 TENNIS Bratislava) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na áčkovom turnaji starších žiakov v Púchove. V singlovom finále si hladko poradil s Matúšom Petráškom (TK Žilina) 6:0, 6:2. V debli sa radoval spoločne s Dominikom Mačejom (TK Kúpele Piešťany) po víťazstve nad dvojicou Petráško, Jozef Karas (TC BASELINE Banská Bystrica) 6:3, 7:5.

24. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR mladších dorasteniek vyhrala Žabková

Kiara Žabková (TC EMPIRE Trnava) získala titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších dorasteniek. Vo finále dvojhry si na dvorcoch TK Žilina poradila s klubovou spoluhráčkou Miou Pohánkovou, ktorú vo vyrovnanom zápase zdolala 7:5, 5:7, 7:5. Dievčatá spolu ovládli štvorhru, vo finále zdolali Timeu Gross (TK Mladosť Košice) s Nikki Šuchterovou (Tenisová akadémia Prešov) hladko 6:1, 6:1.

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Dráb zvíťazil na HMSR mladších dorastencov

Filip Dráb (Tenisová akadémia Prešov) sa stal víťazom dvojhry aj štvorhry na halových majstrovstvách Slovenska v kategórii mladších dorastencov v Púchove. Vo finále dvojhry si poradil s klubovým spoluhráčom Eliasom Kralom, ktorého zdolal 6:4, 6:3. Spolu s Jakubom Madejom (TK Mladosť Košice) zvíťazili aj vo štvorhre, v súboji o titul zdolali Krala s Filipom Poklembom (TK Slávia STU Bratislava) 6:2, 7:5.

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík získal dva tituly na HMSR mladších žiakov

Max Lörinčík (TK Petržalka) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiakov. V singlovom finále si na dvorcoch HSC Piešťany poradil s klubovým spoluhráčom Andrejom Adamovićom, ktorého zdolal 6:2, 6:2. Chlapci sa bok po boku radovali z titulu vo štvorhre. Vo finále zvíťazili nad Michalom Gallom (1. TK Rožňava) so Sebastiánom Jandom (TJT Michalovce) 6:3, 6:1.

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR mladších žiačok pre Dekanovú

Romana Dekanová (TK Slávia STU Bratislava) sa stala víťazkou dvojhry na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiačok v Tatranskej Lomnici. Vo vyrovnanom finále si poradila s Rianou Rusnačkovou (MŠK Poprad - Tatry) 7:6(6), 7:6(6). Rusnačková si chuť napravila vo štvorhre, spolu s Laurou Masarykovou (TK 77 Skalica) zdolali Dekanovú s Aaliyah Moussou (TK Topoľčany) 6:2, 6:3.

FOTO: Instagram Romany Dekanovej

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Finále v nedeľu od 9.30

Tridsiaty ročník medzinárodného turnaja ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023 vyvrcholí v nedeľu finálovými zápasmi dvojhry a štvorhry. Do singlového finále dievčat sa prebojovala najvyššie nasadená Nikola Bartůňková z Českej republiky, ktorá nastúpi proti krajanke a štvorke pavúka Kristýne Tomajkovej. U chlapcov si tretí nasadený Čech Petr Brunclík zmeria sily s Holanďanom Thijsom Boogaardom. Finálové zápasy dvojhry sa v bratislavskom Národnom tenisovom centre začínajú o 9.30 h. Po nich príde na rad aj finále štvorhry, ktoré sa nezačne skôr ako o 11.00 h.

14. 01. 2023
Tenis doma Více zde