• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Tituly v Bratislave získali mladší žiaci Poklemba a Flimelová

Letné majstrovstvá Bratislavy v kategórii mladšieho žiactva vyhrali Filip Poklemba (TK Tennis Classic Bratislava) a Kristína Flimelová (TK Slovan Bratislava).  Na šampionáte, ktorý usporiadala  TŠP-tenisová škola Petržalka, sa účastnilo 34 dievčat a 28 chlapcov.  

15. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Bratislave vyhrali Pokorný a Kerdíková

Na dvorcoch Slávie STU Bratislava sa uskutočnili letné regionálne majstrovstvá Bratislavy v kategórii dorastu, z ktorých nám poslal fotografie riaditeľ podujatia Mário Popovič. Víťazom dvojhry sa stal Lukáš Pokorný (TK LOVE 4 tennis Bratislava), keď vo finále zdolal domáceho Sebastiána Pjonteka. Štvorhru vyhrali Sebastián Pjontek, Samuel Peško (TK Slávia STU Bratislava), štvorhru dorasteniek Kristína Lacová, Sandra Mária Kerdíková (TK Jednotka Bratislava). Vo finále dvojhry dievčat bola úspešná Sandra Mária Kerdíková.

15. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

O turnaji detí v Banskej Bystrici

Počas víkendu sa na kurtoch TK Banská Bystrica uskutočnil  turnaj chlapcov a dievčat do 10 rokov, o ktorom nás informoval Peter Mazúch. Veľkú pochvalu si zaslúžia deti za predvedenú hru, bojovnosť a fair play. Spomeniem aj rodičov, ktorí vytvorili priateľskú atmosféru a tým pomohli k vydarenej akcii. Víťazmi sa stali Nikola Farkašová z TK Banská Bystrica a Jozef Karas zo Šport Park Lúčky. Za najbojovnejších hráčov turnaja boli vyhlásení Lea Véghová z Lučenca a Michal Ondík z Banskej Bystrice.

14. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Gombosa bude STZ riešiť podľa predpisov

Slovenský tenisový zväz opakovane zdôrazňuje, že odsudzuje všetky formy nešportového správania. V prípade udalostí po skončení finále extraligy mužov vyvodí STZ dôsledky za porušenie štatútu reprezentanta voči Norbertovi Gombosovi v zmysle platného Disciplinárneho poriadku STZ. V prípade nenastúpenia TC Empire Trnava v súťažiach družstiev bude postupovať STZ podľa platných predpisov.

09. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Stanovisko STZ k extraligovému finále mužov

Slovenský tenisový zväz odsudzuje hanlivé znevažovanie súperov, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach počas extraligového finále mužov TK Slávia STU Bratislava - TC Empire Trnava 3. mája 2019. Reakciu TC Empire Trnava, stiahnuť všetky druzstvá zo súťaží STZ, považuje zväz za neprimeranú.

04. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga: Slávia a Empire

Muži Slávie STU Bratislava a ženy TC Empire Trnava sa stali víťazmi extraligového ročníka 2019. O oboch tituloch sa rozhodovalo na bratislavských dvorcoch. Slávia STU obhájila titul po výhre nad TC Empire Trnava 4:3. Získala 10. prvenstvo v najvyššej súťaži. Vo finále žien boli úspešné Trnavčanky, ktoré sú už päťnásobnými extraligovými šampiónkami. Zdolali domáci Slovan Bratislava 4:3.

03. 05. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnaje v Petržalke a Dunajskej Lužnej

Počas uplynulých víkendov odohrali tenisový turnaj dorasteniek a dorastencov kategórie D v športovom areáli TŠP - tenisovej školy Petržalka na Dudovej 2. Zúčastnilo sa na ňom 82 tenistov z celého Slovenska. Víťazstvá si vybojovali F. Semančík a  Z. Stanová. Na turnaji staršieho žiactva kategórie D v areáli Tenis – Bedminton klubu Dunajská Lužná prvé miesta vybojovali hráči z domácich klubov TB klub Dunajská Lužná a TŠP – tenisová škola Petržalka. Vo dvojhre Michal Sabol, v štvorhre Michal Sabol, Šimon Jeník, vo dvojhre dievčat Hana Šimová, vo štvorhre Hana Šimová, Nella Petrovičová.

 

30. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisová extraliga: obhajcovia do semifinále

Obaja obhajcovia extraligového prvenstva postúpili do semifinále najvyššej slovenskej súťaže družstiev. Muži Slávie STU Bratislava v pondelňajšom prvom kole zdolali Slovan Bratislava a v stredu v petržalskom areáli privítajú MŠK Poprad - Tatry, ktorý vyhral nad TA Prešov. Do semifinále postúpil aj TC Empire. Trnavčania v stredu privítajú Love 4 tennis. Semifinálové dvojice ženských tímov tvoria  TK Slávia SPU Nitra a obhajca titulu Slovan Bratislava, TC Empire Trnava - Kúpele Piešťany. Foto: Dušan Barbuš

29. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Obhajujú tímy Bratislavy

Muži Slávie STU Bratislava (na obr.) a ženy Slovana Bratislava obhajujú tituly v extralige, ktorá štartuje v pondelok 29. apríla, pokračuje druhým kolom v stredu 1. mája a vyvrcholí stretnutiami o konečné poradie v piatok 3. mája. Ak by muži Slávie prvenstvo obhájili, získali by jubilejný 10. extraligový titul.

26. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Prešove turnaj detí do 10 rokov

Tenisová akadémia Prešov usporiadala v minulých dňoch turnaj detí do 10 rokov. Tréner Jozef Maras nám zaslal niekoľko fotografií z podujatia.

23. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V TC EMPIRE bol Deň otvorených dverí so zápisom do prípravky

Deň otvorených dverí v trnavskom klube spojený so zápisom detí do tenisovej prípravky, sa uskutočnil v areáli TC EMPIRE Trnava v sobotu 13. apríla 2019. Išlo o jedinečnú príležitosť pozrieť si aj úspešný tenisový klub, ktorý sa takto zapojil do projektu Dajte deti na tenis. Deň otvorených dverí, na ktorom organizátori privítali desiatky detí a ich rodičov, trval do desiatej do druhej poobede. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý program vrátane detských atrakcií, skákacieho hradu, maľovania na tvár, pohybových hier a ukážok tenisu. „Náš program bol nielen o tréningoch, ale aj o zábave pre všetky deti, možno budúce tenisové nádeje. Radi u nás vždy privítame aj celé rodinky hladné po športe a zábave," hovoril s úsmevom športový riaditeľ klubu Tomáš Boleman. VIDEO

17. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Sústredenie juniorov v Piešťanoch s kondičnými testami

V Piešťanoch sa uskutočnilo od pondelka do stredy tenisové sústredenie juniorov za účasti trénerov Miloslava Mečířa, Rastislava Nakládala, Františka Horvátha, Mareka Hrehorčíka. Na programe boli aj kondičmé testy organizované metodikom zväru Jurajom Nemčekom a kondičným trénerom Rudolfom Pátkom.

17. 04. 2019
Tenis doma Více zde