• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Radosť z trofejí a cien

Záverečné oceňovanie na celoslovenskom finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos je vždy radostným vyvrcholením celoročného snaženia malých tenistov. A za úspechy im patrí aj odmena - okrem trofejí preberali najlepší aj vecné ceny a tradičnú sladkú odmenu v podobe čokolády. Prinášame ešte snímky najlepších. Foto Dušan Barbuš

10. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Prvenstvá do Zvolena a Žiliny

Chlapci Fresh clubu Zvolen a dievčatá DTK Žilina sa stali víťazmi 12. ročníka celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos. Na najvyššom stupni sa družstvá oboch klubov ocitli prvý raz v histórii súťaže.

09. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

V nedeľu vrcholí Detský DC a FC

TK Mladosť Košice a Fresh club Zvolen zohrajú v nedeľu v AEGON aréne finále Detského Davis Cupu. O prvenstvo medzi dievčatami vo finále Detského Fed Cupu hráčok do 10 rokov budú súperiť dve žilinské družstvá TK Stavbár CZPŠ a DTK Žilina. Okrem košickej Mladosti v 12-ročnej histórii súťaže zostávajúci finatisti nikdy ešte nevyhrali.

09. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Cibulková na roztrhanie

Tennis Peugeot Day v sobotu v NTC kulminoval po prvej časti autogramiády. V druhej časti mala sólo Dominika Cibulková, na ktorú sa vrhli asi dve stovky detí. Každý chcel od ôsmej hráčky sveta autogram a spoločnú selfie. Dominika bola doslova na rozthanie.

08. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Príďte na Peugeot Tennis Day

Polooblačno, 12 stupňov Celzia. Taká je pre Bratislavu predpoveď počasia na sobotu 8. októbra 2016. Ideálne počasie stráviť deň v AEGON aréne, kde sa po tretí raz uskutoční populárny PEUGEOT TENNIS DAY. O štyri hodiny skvelej zábavy a športu (10.00 - 14.00 hod.) sa postarajú účinkujúci (Laci Strike) i tenisové hviezdy na čele s olympijským šampiónom Milošom Mečířom. Medzi lovcami autogramov osobností slovenského tenisu budú v druhý októbrový víkend aj aktéri 12. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP (6. – 9. 10.).

07. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC odštartoval!

Celoslovenské finále 12. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos 2016 sa v NTC vo štvrtok popoludní začalo súbojmi predkola. Na podujatí štartuje stovka detí do 10 rokov, ako každoročne po 12 družstiev chlapcov a dievčat, ktoré sa prebojovali postupne z oblastných a regionálnych kôl.

06. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Deti do 8 rokov v regionálnych kolách Detského DC a FC

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP pre deti do 8 rokov mal počas víkendu na programe regionálne kolá. Hralo sa na štyroch miestach. Prinášame fotografie, ktoré zachytávajú radosť i veľké nasadenie najmladších hráčov v tímovej súťaži.

25. 09. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

TC EMPIRE Trnava majstrom Slovenska starších žiakov

Titul majstra Slovenska družstiev v kategórii starších žiakov zīskal v Humennom tím TC EMPIRE Trnava. Vo finåle zdolali Trnavčania usporiadateľský klub TA Prešov 4:3. Zloženie víťazného tímu: Alfréd Almási, Filip Žilkay, Tomáš Lánik, Stanislav Valent, Michal Novanský, kapitán Roman Lobotka.

07. 09. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Staršie žiačky TC EMPIRE Trnava získali titul majsteriek SR družstiev

Staršie žiačky TC EMPIRE Trnava získali v Žiline titul majsteriek Slovenska družstiev po finálovom víťazstve nad TK Slovan Bratislava 5:0. Zloženie víťazného družstva: Romana Čisovská, Nina Stankovská, Barbora Kmošková, Vanda Vargová, Natália Slabá, kapitán René Hanák.

03. 09. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Regionálne kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP

Na piatich miestach sa cez víkend uskutočnilo regionálne kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Prostredníctvom objektívov fotoaparátov sme pripravili skladačku fotografií z jednotlivých dejísk.

28. 08. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

TC EMPIRE Trnava získal titul na M SR družstiev dorastencov

Dorastenci TC EMPIRE Trnava získali na majstrovstvách Slovenska družstiev na antuke Slávie Agrofert STU v Bratislave titul po finálovom víťazstve nad TK Vysoké Tatry 6:3. Bronz patrí usporiadateľskému klubu. Zloženie majstrovského tímu: Adam Arbet, János Fekete, Samuel Paulovčák, David Čierny, David Damian Brna, kapitán Juraj Jančovič.

23. 08. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovstá SR družstiev: v mladších žiakoch patrí prvenstvo Slovanu

Mladší žiaci TK Slovan Bratislava získali titul majstrov Slovenska družstiev, keď vo finále na domácich dvorcoch zvíťazili nad TC BASELINE Banská Bystrica. Zloženie majstrovského tímu: Markus Lazarčík, Simon Norrman, Filip Semančík, Peter Benjamín Privara, kapitán Jozef Blaško. Foto: Dušan Baebuš

23. 08. 2016
Tenis doma Více zde