• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

DC: Gombos vyrovnal na 1:1

Slovenskí tenisti hrajú po úvodnom dni duelu I. svetovej skupiny Davisovho pohára v bratislavskom NTC s Čile 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa zaslúžil líder slovenského tímu Norbert Gombos, ktorý zdolal čilskú dvojku Nicolása Jarryho 6:3, 6:7(5), 6:3. V prvom singli prehral daviscupový debutant Alex Molčan s Cristianom Garinom 2:6, 4:6.

17. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Molčan podľahol Garinovi

Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnej dvojhre duelu I. svetovej skupiny Davisovho pohára v bratislavskom NTC s Čile 0:1. O prvý bod pre hostí sa postaral líder juhoamerického tímu Cristian Garin, ktorý zdolal daviscupového debutanta Alexa Molčana 6:2, 6:4. V druhom singli si na tvrdom povrchu GreenSet Comfort zmerajú sily slovenská jednotka Norbert Gombos a Nicolas Jarry.

17. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth: Príprava bola kvalitná

Kapitán slovenského tímu Tibor Tóth je spokojný s prípravou svojho tímu na daviscupové stretnutie proti Čile (17. - 18. september, NTC aréna Bratislava). K dispozícii má päticu hráčov. Do dvojhry sa rozhodol nominovať Norberta Gombosa a Alexa Molčana, ktorí sa mu podľa aktuálnej formy javili v príprave najlepšie.

16. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Na úvod Molčan

Slovenská tenisová dvojka Alex Molčan a čilská jednotka Cristian Garin nastúpia v piatok o 17.30 h proti sebe v úvodnej dvojhre duelu I. svetovej skupiny Davisovho pohára. V druhom singli si na tvrdom povrchu GreenSet Comfort v bratislavskom NTC zmerajú sily Norbert Gombos a Nicolás Jarry. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

16. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth: Nebude to jednoduché

Slovenskí tenisti finišujú s prípravou na zápas I. svetovej skupiny Davisovho pohára proti Čile (17. - 18. septembra v bratislavskom NTC). Nový kapitán Slovenska Tibor Tóth upozorňuje na silu a univerzálnosť hráčov juhoamerického tímu, proti ktorým to jeho zverenci nebudú mať jednoduché.

15. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Príprava v plnom prúde

Slovenský daviscupový tím čaká 17. - 18. septembra stretnutie I. svetovej skupiny Davisovho pohára proti Čile. V oficiálnej nominácii kapitána Tibora Tótha figuruje pätica hráčov - Norbert Gombos, Alex Molčan, Lukáš Klein, Filip Polášek a Igor Zelenay. V príprave s tímom je aj Lukáš Lacko. Pre Tótha to bude premiéra na lavičke Slovenska, vo funkcii kapitána vystriedal Dominika Hrbatého. Trénermi sú Ľubomír Kurhajec a Tomáš Krupa. O kondičnú prípravu sa stará Dávid Olasz.

14. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Tóth oznámil nomináciu

Kvinteto slovenských tenistov Norbert Gombos, Alex Molčan, Lukáš Klein, Filip Polášek, Igor Zelenay figuruje v nominácii na duel I. svetovej skupiny Davisovho pohára proti Čile. Hrať sa bude 17. - 18. septembra na tvrdom povrchu GreenSet Comfort v bratislavskom NTC. Víťaz zápasu postúpi do kvalifikácie o postup na budúcoročný finálový turnaj.

07. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Vstupenky sú v predaji

Slovenskí tenisti privítajú v septembrovom dueli I. svetovej skupiny Davis Cupu reprezentáciu Čile. Toto stretnutie sa malo odohrať už na jeseň minulého roka, avšak kvôli pandémii Covid-19 bolo preložené na nový termín. Jeho víťaz postúpi do kvalifikácie o finálový turnaj, ktorá je na programe vo februári 2022. Hrať sa bude na tvrdom povrchu v bratislavskej  NTC aréne. Celé podujatie ide v režime OTP (očkovaní, testovaní, po prekonaní ochorenia). Vstupenky na toto stretnutie si možno zakúpiť v sieťach predpredaj.skticketportal.sk a na recepcii NTC.

02. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Čile oznámilo nomináciu

V polovici septembra nastúpi slovenská daviscupová reprezentácia na stretnutie I. svetovej skupiny proti výberu Čile (17. - 18. september, NTC aréna, Bratislava). Juhoamerický súper oznámil v stredu nomináciu na toto stretnutie. Kapitán Nicolas Massú počíta s nasledovnou päticou hráčov: Cristian Garín (19. ATP), Alejandro Tabilo (162. ATP), Marcelo Tomas Barrios Vera (172. ATP), Nicolas Jarry (226. ATP) a Matias Soto (921. ATP).

02. 09. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Zmeny okolo Madridu

Finálový turnaj Davisovho pohára sa v tomto roku odohrá až počas jedenástich dní. Medzinárodná tenisová federácia (ITF) predĺžila podujatie z pôvodných siedmich dní a zvažuje, že ho usporiada v troch mestách namiesto jedného dejiska v Madride. Zúčastní sa na ňom osemnásť krajín v termíne od 25. novembra do 5. decembra 2021.

18. 01. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Proti Čile v septembri

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) v piatok rozhodla, že daviscupové stretnutie Slovenska proti Čile sa kvôli nepriaznivej pandemickej situácii prekladá na september. Pôvodný marcový termín bol stále ohrozený kvôli pretrvávajúcej vážnej situácii spôsobenej ochorením Covid-19. Nový termín stretnutia je 17. – 18. september 2021 v AXA aréne NTC.

15. 01. 2021
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Slováci prehrali 2:3

Slovenskí tenisti prehrali v priateľskom stretnutí daviscupových tímov v Prahe s Českom 2:3. O rozhodujúci tretí bod pre domáce farby sa zaslúžil Jonáš Forejtek, ktorý zdolal Filipa Horanského 6:4, 6:4. V záverečnej štvorhre zvíťazili Lukáš Klein s Igorom Zelenayom nad párom Jiří Veselý, Lukáš Rosol 2:6, 6:2, 11:9.

05. 07. 2020
Davis Cup Více zde