• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

DC: Po prvom dni 0:2

Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnom dni kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj Davisovho pohára s Českom 0:2. O druhý bod pre české farby sa na antuke v bratislavskom NTC zaslúžil Lukáš Rosol, ktorý si poradil so slovenskou dvojkou Andrejom Martinom 6:4, 6:4. Ak si chcú Slováci udržať šance na postup do Madridu, musia v AXA aréne vyhrať sobotňajšiu štvorhru so začiatkom o 17.30 h.

06. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Slováci prehrávajú 0:1

Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj Davisovho pohára s Českom 0:1. O prvý bod pre české farby sa na antuke v bratislavskom NTC postaral Jiří Veselý, ktorý zdolal slovenskú dvojku Jozefa Kovalíka 6:3, 7:5. Na druhú dvojhru nastúpili Andrej Martin a Lukáš Rosol.

06. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Na úvod Kovalík

Slovenská tenisová dvojka Jozef Kovalík a česká jednotka Jiří Veselý nastúpia v piatok o 16.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj Davisovho pohára. V druhom singli si na antuke v bratislavskom NTC zmerajú sily slovenská jednotka Andrej Martin s českou dvojkou Lukášom Rosolom. Stretnutie vyžrebovala dcéra slovenského kapitána Dominika Hrbatého Ella.

05. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Kapitáni o príprave

Kapitán slovenského daviscupového tímu pred kvalifikačným duelom proti tenistom Česka tvrdí, že jazýčkom na váhach bude štvorhra. Dominik Hrbatý verí, že jeho zverenci na antuke v bratislavskom NTC využijú výhodu domáceho prostredia a postúpia na novembrový finálový turnaj v Madride. Rozhodnutie o tom, koho postaví do piatkových dvojhier ako druhého singlistu, by malo padnúť v stredu večer.

04. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Tréningy v plnom prúde

Slovenských reprezentantov čaká v piatok a v sobotu kvalifikačné stretnutie Davisovho pohára proti Česku. Víťazný tím postúpi na finálový turnaj do Madridu 2020. Oba tímy sa v AXA aréne NTC pripravujú na stretnutie v plnej sile. Takto zachytil slovenskú i českú prípravu objektív Romana Benického.

03. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Česi kompletne v BA

Český daviscupový tím je už v Bratislave. Kvinteto hráčov Jiří Veselý, Lukáš Rosol, Zdeněk Kolář, Vít Kopřiva a Jonáš Forejtek zapózovalo v nedeľu podvečer tímovému fotografovi Pavlovi Lebedovi a prvý raz vyskúšalo antuku v AXA aréne NTC. Od pondelka sa naplno začnú pripravovať na stretnutie proti Slovensku, ktoré je na programe 6. - 7. marca.

FOTO: ČTS/ Pavel Lebeda (Sport-pics.cz)

01. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Kližan na operáciu

Slovenskí daviscupoví reprezentanti sa už všetci zapojili do tréningového procesu pred kvalifikačným stretnutím proti Česku (6. - 7. marec). Štvorica nominovaných Andrej Martin, Norbert Gombos, Jozef Kovalík aj Filip Polášek je zdravotne v poriadku a pripravuje sa na dôležitý duel proti Česku. Na ten s istotou nenastúpi Martin Kližan.

01. 03. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Slováci už trénujú

Slovenský daviscupový tím čaká 6. - 7. marca kvalifikačné stretnutie Davisovho pohára proti Česku. V oficiálnej nominácii kapitána Dominika Hrbatého figuruje zatiaľ iba kvarteto hráčov - Andrej Martin, Norbert Gombos, Jozef Kovalík a Filip Polášek. Piaty hráč na nominačnej listine pribudne až pred štvrtkovým žrebom stretnutia. Isté však je, že ho nedoplní Martin Kližan, ktorý bol jedným z kandidátov na posledné voľné miesto. Dlhoročný líder tímu si zlomil ruku a proti Česku do hry nezasiahne.

29. 02. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Nominácia Slovenska

Andrej Martin, Norbert Gombos, Jozef Kovalík a Filip Polášek figurujú v nominácii na kvalifikačný duel o postup na finálový turnaj Davisovho pohára proti Česku. Na utorkovej tlačovej konferencii to oznámil Tibor Tóth, tréner daviscupového tímu Slovenska. Meno piateho člena tímu oznámi kapitán Dominik Hrbatý v najbližších dňoch. Hrať sa bude 6. - 7. marca na antuke v bratislavskom NTC. Víťaz prestížneho derby postúpi do Madridu, kde bude 18 tímov v novembri bojovať o cennú trofej.

25. 02. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Nominácia Česka

Pätica hráčov Jiří Veselý, Lukáš Rosol, Zdeňek Kolář, Vít Kopřiva a Jonáš Forejtek figuruje v nominácii českého kapitána Jaroslava Navrátila na daviscupové kvalifikačné stretnutie proti Slovensku. Hrať sa bude 6. - 7. marca 2020 na antuke v AXA aréne NTC. Zloženie tímu Dominika Hrbatého bude známe v utorok okolo obeda po nominačnej tlačovej konferencii.

24. 02. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

Vstupenky na Česko v predaji

Tím slovenského daviscupového kapitána Dominika Hrbatého čaká 6. a 7. marca 2020 kvalifikácia s Českom o postup na finálový turnaj Davisovho pohára. Stretnutie sa bude hrať na antuke v AXA aréne NTC v Bratislave. Vstupenky na toto stretnutie si možno zakúpiť v sieťach predpredaj.skticketportal.sk a na recepcii NTC. Bude to vôbec prvý vzájomný duel Slovenska a Česka v Davisovom pohári.

10. 02. 2020
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Doma proti Česku!

Slovenskí tenisti privítajú v marcovom kvalifikačnom dueli Davisovho pohára Česko. To je výsledok nedeľňajšieho žrebu v madridskej La Caja Mágica, dejisku finálového turnaja Davisovho pohára. Víťaz stretnutia postúpi na finálový turnaj do Madridu 2020. Slovensko bolo pri žrebe nenasadené, Česko figurovalo na deviatej pozícii medzi nasadenými tímami. O výhode domáceho prostredia rozhodol dodatočný žreb. Hrať sa bude 6. - 7. marca 2020.

24. 11. 2019
Davis Cup Více zde