• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

V nedeľu spoznáme súpera

V nedeľu na pravé poludnie spozná Slovensko svojho súpera pre kvalifikačné daviscupové stretnutie (6. - 7. marca) o účasť na finálovom turnaji v Madride v roku 2020. O všetkom rozhodne žreb v španielskom Madride, ktorý sa uskutoční v La Caja Mágica, priamom dejisku finálového turnaja.

23. 11. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Víťazstvo vo fotografiách

Slovenskí tenisti sa víťazstvom nad Švajčiarskom prebojovali do kvalifikácie Davisovho pohára o postup na finálový turnaj do Madridu 2020. Doležitý druhý bod pridali deblisti Filip Polášek s Igorom Zelayom, rozhodujúci tretí získal Norbert Gombos. Takto zachytil objektív Romana Benického druhý deň stretnutia.

15. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovensko v marci o Madrid!

Slovenskí tenisti sa prebojovali do marcovej kvalifikácie o postup na budúcoročný finálový turnaj Davisovho pohára v Madride. V zápase I. skupiny euro-africkej zóny zvíťazili na antuke v bratislavskom NTC nad Švajčiarskom 3:1. O rozhodujúci tretí bod sa postaral Norbert Gombos, ktorý deklasoval švajčiarsku jednotku Henriho Laaksonena za 50 minút 6:1, 6:1. Gombos nahradil v úvodnom sobotňajšom singli pôvodne nominovaného Martina Kližana.
      

14. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Po štvorhre vedieme 2:1

Slovenskí tenisti vedú v stretnutí I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára nad Švajčiarskom 2:1. O dôležitý druhý bod pre domáce farby sa na antuke v bratislavskom NTC postarali Filip Polášek s Igorom Zelenayom, ktorí zdolali pár Henri Laaksonen, Jerome Kym za 80 minút 6:3, 6:3. Slováci sú tak bližšie k účasti v marcovej kvalifikácii o postup na budúcoročný finálový turnaj v Madride.
     

14. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Štvorhra od 16.00

Daviscupové stretnutie I. skupiny euro-africkej zóny medzi Slovenskom a Švajčiarskom pokračuje v sobotu v AXA aréne NTC štvorhrou a záverečnými dvoma dvojhrami. Program otvoria od 16.00 h deblisti Filip Polášek s Igorom Zelenayom, ktorí nastúpia proti Henrimu Laaksonenovi so Jeromom Kymom, ktorý vo švajčiarskej nominácii nahradil pôvodne nominovaného Marca-Andreu Hüslera. Po 30-minútovej prestávke by mal nasledovať súboj jednotiek Martina Kližana proti Henrimu Laaksonenovi a zápas dvojek Andreja Martina so Sandrom Ehratom.

14. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Prvý deň vo fotografiách

Po piatkových úvodných dvojhrách stretnutia I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára medzi Slovenskom a Švajčiarskom je stav nerozhodný 1:1. O body sa zaslúžili dvojky oboch tímov - Švajčiar Sandro Ehrat a Slovák Andrej Martin. Pozrite si prvý deň stretnutia vo fotografiách Romana Benického.

14. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Martin vyrovnal na 1:1

Slovenskí tenisti hrajú po úvodnom dni zápasu I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára so Švajčiarskom 1:1. O vyrovnávajúci bod pre slovenské farby sa na antuke v bratislavskom NTC zaslúžil Andrej Martin, ktorý zdolal švajčiarsku jednotku Henriho Laaksonena 6:2, 4:6, 7:5. Sobotňajší program otvorí o 16.00 h štvorhra, v ktorej by mali nastúpiť Filip Polášek s Igorom Zelenayom proti páru Marc-Andrea Hüsler, Laaksonen.
     

13. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Slovensko prehráva 0:1

Slovenskí tenisti prehrávajú v zápase I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára so Švajčiarskom 0:1. O úvodný bod pre Helvétov sa na antuke v bratislavskom NTC postaral Sandro Ehrat, ktorý nečakane zdolal slovenskú jednotku Martina Kližana 6:2, 7:6 (7).
    

13. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovenský DC tím a Peugeot patria k sebe

Peugeot je dlhoročným partnerom Slovenského tenisového zväzu aj daviscupovej reprezentácie Slovenska. Pár dní pred stretnutím so Švajčiarskom si Andrej Martin, Norbert Gombos, Filip Polášek, Igor Zelenay a kapitán tímu Dominik Hrbatý takto zapózovali a vyskúšali jeden z ich modelov.

13. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Ako ich nepoznáte

Zmysel pre humor slovenským hráčom, vrátane kapitána Dominika Hrbatého, nechýba. Pri oficiálnom portrétovom fotografovaní daviscupových reprezentantov Slovenska pred súbojom so Švajčiarskom sa nechali nahovoriť aj na iné, ako tradičné pózy. Každý z nich pritom vystrúhal grimasu, na ktorej sa zabavil za objektívom náš fotoreportér Roman Benický a teraz sa môžu zasmiať aj naši čitatelia.

12. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Tenisti bez oblekov

V minulosti vozili tenisti na daviscupové stretnutia jednotné obleky a v gala sa stretali na bankete. Po novom sa súboje uskutočňujú v zrýchlenom režime, banket nahradilo polhodinové spoločenské stretnutie ,,greet and meet” tesne pred žrebom, na ktorom sa kapitáni prihovoria tímom, hráči si vymenia pamätné darčeky a ide sa do boja. Takto zachytil toto stretnutie a následný žreb objektív Romana Benického.

12. 09. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Stretnutie otvorí Kližan

Slovenská jednotka Martin Kližan a švajčiarska dvojka Sandro Ehrat nastúpia v piatok o 17.00 h na úvodnú dvojhru stretnutia I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára. V druhom singli sa na antuke v AXA aréne NTC predstavia Andrej Martin a Henri Laaksonen.
    

12. 09. 2019
Davis Cup Více zde