• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Dnes o 11.00 Kližan, Polášek

Slovensko nastúpi v sobotu o 11.00 v daviscupovom súboji proti Kanade s dvojicou Martin Kližan, Filip Polášek. V pôvodnej nominácii bol pár Zelenay, Polášek. Kanaďania idú podľa plánu - postavia pár Shapovalov, Auger-Aliassime.

02. 02. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

DNES V AXA ARÉNE O 11.00

DAVIS CUP PO PIATKU:
SLOVENSKO - KANADA 1:1
V AXA ARÉNA NTC V SOBOTU


ZAČIATOK UŽ O 11.00

02. 02. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Prvý deň vo fotografiách

Po piatku daviscupového súboja Slovensko - Kanada boli so stavom 1:1 spokojní obaja kapitáni. Na novembrový  madridský finálový turnaj 18 tímov majú obaja súperi pred sobotňajším pokračovaním v AXA aréne NTC so začiatkom o 11.00 rovnako ďaleko. Pozrite si prvý deň stretnutia vo fotografiách Romana Benického.

01. 02. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Kližan vyrovnal, po piatku 1:1

Slovenskí tenisti hrajú po prvom dni kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj Davisovho pohára s Kanadou 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domácich sa na antuke v Bratislave postaral Martin Kližan, ktorý zdolal kanadskú dvojku Félixa Augera-Aliassimea 7:5, 6:3. V prvom sete otočil z 2:5. Sobotňajší program odštartuje v AXA aréne NTC o 11.00 h štvorhrou.

01. 02. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Horanský v premiére prehral

Slovenský daviscupový debutant Filip Horanský prehral v úvodnej dvojhre kvalifikácie o finálový turnaj Davisovho pohára s kanadskou jednotkou Denisom Shapovalovom 4:6, 5:7. Slovenskí tenisti tak v piatok v Bratislave prehrávali s Kanadou 0:1.

01. 02. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Žreb vo fotografiách

Žrebu daviscupového súboja Slovensko - Kanada predchádzalo neformálne stretnutie tímov, na ktorom si hráči vymenili darčeky a vypočuli si príhovory kapitánov. V uvoľnenej atmosfére tenisti zapózovali pred objektívmi a potom prišlo prvé napätie - žreb. Pozrite si obe udalosti vo fotografiách Romana Benického.

31. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Úvod: Horanský - Shapovalov

Slovenský daviscupový debutant Filip Horanský a kanadská jednotka Denis Shapovalov nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj prestížnej tímovej súťaže. V druhom singli si na antuke v AXA aréne NTC v Bratislave zmerajú sily slovenská tenisová jednotka Martin Kližan a kanadská dvojka Félix Auger-Aliassime. Rozhodol o tom štvrtkový žreb, na ktorom sa zúčastnil aj prezident Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) David Haggerty.

31. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Hrbatý: Antuka ako v Paríži

Slovenský kapitán Dominik Hrbatý vyslovil spokojnosť s doterajšou prípravou na kvalifikačný duel Davisovho pohára s Kanadou. Martin Kližan je jasná tímová jednotka. O tom, kto nastúpi 1. februára v AXA aréne NTC ako druhý slovenský singlista, sa rozhodne v stredu večer. V piatok je začiatok o 15.00, v sobotu o 11.00.
Foto: Roman Benický

29. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Kanaďania zatiaľ traja

Felix Auger-Aliassime, Peter Polansky a hrajúci kapitán Frank Dancevic. To je trojica Kanaďanov, ktorá v nedeľu a v pondelok doobeda testovala antuku AXA arény NTC. Tímová jednotka Denis Shapovalov je na ceste, do Bratislavy dorazí v pondelok podvečer. Ako je známe, minulý týždeň v utorok nominovali Kanaďania na daviscupové stretnutie so Slovenskom 1. - 2. februára iba troch hráčov a ako štvrtého kapitána. Víťaz bratislavského súboja postúpi na novembrový finálový turnaj 18 krajín v Madride.  

28. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Slováci cez víkend kompletne

Cez víkend už bola slovenská daviscupová reprezentácia nominovaná na stretnutie proti Kanade 1. a 2. februára kompletná. K tímu sa po návrate z Rennes pripojil Filip Polášek. Kvarteto Martin Kližan, Filip Horanský, Norbert Gombos, Igor Zelenay pod vedením kapitána Dominika Hrbatého a trénera Tibora Tótha v piatok už trénovalo na novom antukovom dvorci v Axa aréne NTC. V nedeľu navštívil tím Escape room Questum v Bratislave (na snímke). ,,Parádny zážitok a super team building,” napísal kapitán Hrbatý k fotke na facebooku.

27. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Na sobotu posledné vstupenky

Na sobotňajšie vyvrcholenie lákavého daviscupového súboja Slovensko - Kanada zostáva v predpredaji zopár desiatok vstupeniek. V AXA aréne NTC sa 1. a 2. februára očakáva po oba dni plný dom. Zo štvortisícovej kapacity zostáva na piatok ešte 600 vstupeniek. Začiatky zápasov sú v piatok o 15.00, v sobotu už o 11.00. Tím kapitána Dominika Hrbatého povedie v líderskej pozícii Martin Kližan, jednotkou hostí je v aktuálnej nominácii Kanady mimoriadne talentovaný Denis Shapovalov, ktorý už atakuje TOP 20 sveta!

Záujemcovia o vstupenky môžu kupovať na: ticketportal.sk, predpredaj.sk a na recepcii NTC.

25. 01. 2019
Davis Cup Více zde
 
news img

Hrbatý nominoval proti Kanade

Pätica slovenských tenistov Martin Kližan, Filip Horanský, Norbert Gombos, Filip Polášek, Igor Zelenay figuruje v nominácii na kvalifikačný duel svetovej skupiny Davisovho pohára s Kanadou. Hrať sa bude 1.-2. februára na antuke v AXA aréne NTC v Bratislave. Víťaz stretnutia si vybojuje postup na finálový turnaj zreformovanej súťaže v Madride (18.-24. novembra 2019).
Foto: Dušan Barbuš, video: STZ

22. 01. 2019
Davis Cup Více zde