• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Dolgopolov má privilégiá

Stretnutie Ukrajina – Slovensko v 1. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu odštartuje dnes večer slávnostný banket v hoteli Ontario v Kremenčuku. Žreb súboja, ktorý sa začína v piatok popoludní o 13.00, je vo štvrtok o 13.00.

30. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Po tréningu v Kremenčuku

Slovenské daviscupové kvarteto Lukáš Lacko, Andrej Martin, Filip Polášek a Igor Zelenay už otestovalo v pondelok kurty haly Premier v Kremenčuku, kde sa 1. – 3. februára uskutoční stretnutie I. skupiny euro-africkej zóny Ukrajina – Slovensko.

28. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Mošku optimizmus neopúšťa

Tradičným šéfom výpravy na daviscupových výjazdoch slovenskej reprezentácie je Igor Moška. Optimizmom prekypujúci generálny sekretár STZ nebude chýbať ani na Ukrajine. Verí, že tam Slovensko nastúpi v najsilnejšom zložení – aj s Martinom Kližanom.

25. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Na Ukrajinu bez Kližana

V slovenskom tíme, ktorý v nedeľu odlieta na Ukrajinu, bude kapitánovi Miloslavovi Mečířovi chýbať pre bolesti ruky Martin Kližan. V daviscupovom stretnutí I. skupiny euro-africkej zóny v Kremenčuku ho 1. – 3. februára nahradí Andrej Martin.

25. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Príprava sa rozbehla

Po stredajšom nástupe do prípravy na daviscupové stretnutie proti Ukrajine (1.-3. februára) pokračovali vo štvrtok na dvorci v AEGON aréne NTC slovenskí reprezentanti v domácich tréningoch pred nedeľňajším odletom do Dnepropetrovska, odkiaľ pokračujú do dejiska stretnutia v Kremenčuku.

24. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Za Ukrajinu aj Dolgopolov

V ukrajinskej nominácii na daviscupové stretnutie so Slovenskom je Akexandr Dolgolopov (na snímke), 20. hráč sveta! Ten doteraz odmietal reprezentovať, v minulosti hral v dvoch stretnutiach v rokoch 2006 a 2007.

22. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř nominoval proti Ukrajine

Na stretnutie 1. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Ukrajine (1.-3. februára na tvrdom povrchu GreenSet Comfort v Kremenčuku) nominoval kapitán SR Miloslav Mečíř 5 hráčov: Martin Kližan, Lukáš Lacko, Filip Polášek, Michal Mertiňák, Andrej Martin.

22. 01. 2013
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovenskí tenisti s Ukrajinou v Kremenčuku

Slovenskí tenisti odohrajú duel 1. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Ukrajine (1. - 3. februára 2013) na harde v meste Kremenčuk ležiacom 350 km od metropoly Kyjev. Hrať sa bude na akrylickom povrchu Greenset v priestoroch tenisového klubu Premier.

01. 12. 2012
Davis Cup Více zde