• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

V stredu spoznáme súpera

Súpera Slovenska vo svetovej skupine Fed Cupu 2014 spoznáme 10. júla v stredu večer. Žreb v parížskom sídle BNP Paribas bude o 19.00 hod.

 
news img

FC 2014: žreb 10. júla

Slovensko bude pri žrebe Fed Cupu 2014 štvrtým nasadeným tímom a vo štvrťfinále svetovej skupiny sa nestretne s Českom, Talianskom a Ruskom. Súpera spoznáme 10. júla, kedy sa o 19.00 uskutoční v Paríži žrebovanie Fed Cupu 2014.

 
news img

Slovensko piate na svete

Finále Fed Cupu v 50. ročníku súťaže odohrajú 2. – 3. novembra Taliansko – Rusko. O Rusku sa rozhodlo v Moskve, kde domáce zdolali Slovensko 3:2, v pondelkovej dohrávke v Palerme zvíťazilo Taliansko nad Českom 3:1. V novom rebríčku Fed Cupu je Slovensko na 5. mieste.

 
news img

Lipták: Máme tím na finále

Pre Mateja Liptáka (35) bolo víkendové moskovské fedcupové semifinále s Ruskom jeho desiatym stretnutím na poste kapitána. Tím doviedol medzi štyri najlepšie na svete za štyri roky. Keď pri tíme začínal, hralo Slovensko v druhej svetovej osmičke.

 
news img

Ruský obrat, prehra SR 2:3

Slovensko si po 11 rokoch nezahrá druhé fedcupové finále. V Moskve v semifinále podľahlo Rusku 2:3, keď po sobote viedlo 2:0. V nedeľu padlo rozhodnutie v záverečnej štvorhre. V nej pár Cibulková, Hantuchová podľahol Vesninovej s Makarovovou 6:4, 3:6, 1:6.

 
news img

V Moskve bez zmeny

V súboji jednotiek vo fedcupovom semifinále Rusko – Slovensko v Moskve nastúpia v nedeľu proti sebe tímové jednotky Maria Kirilenková a Dominika Cibulková. Zápas sa začne o 12.00 SELČ, Slovensko vedie v stretnutí 2:0.

 
news img

Fantázia - SR vedie 2:0

Slovensko vedie nad Ruskom v semifinále Fed Cupu po prvom dni 2:0. Po Cibulkovej, ktorá získala prvý bod SR, vyhrala v Moskve na antuke aj Daniela Hantuchová. S prehľadom zdolala ruskú jednotku Mariu Kirilenkovú 6:2, 6:4. V druhom semifinále vedie v Palerme Taliansko nad Českom 2:0.

 
news img

Hantuchovej srdce pristane

Daniela Hantuchová si v Športovom komplexe Krylatské, na slávnostnom otvorení semifinále Rusko - Slovensko Moskve, prevzala fedcupové srdce. Ocenenie za príkladnú reprezentáciu v súťaži jej prisúdili fanúšikovia v internetovom hlasovaní a dostala ho v podobe šeku na 6000 USD.

 
news img

Cibulková vyhrala, SR vedie 1:0

Slovensko vedie po prvej dvojhre semifinále Fed Cupu v Moskve 1:0. Dominika Cibulková zdolala Anastasiu Pavľučenkovovú za 151 minút 5:7, 6:1, 6:4. V druhom zápase nastúpila Maria Kirilenková proti Daniele Hantuchovej.  Vývoj sledujte: www.fedcup.com

 
news img

Z Cibulkovej je ľaváčka

Vo fedcupovej histórii Slovenska nastupovalo v zápasoch 20 hráčok. Ani jedna z nich nebola ľaváčka. V Moskve sa história prepisuje – Slovensko má prvú ľaváčku v Dominike Cibulkovej. Ale iba na plagáte.

 
news img

Hra na krátenie chvíle

Štyri fedcupové hráčky Slovenska pochádzajú z troch generácií, ale keď sú spolu, rozdiely necítiť. V Moskve si na krátenie chvíle našli hru s hádaním osôb či rozprávkových postavičiek a 30-ročná Daniela Hantuchová sa pri nej baví rovnako dobre ako o desať rokov mladšia Jana Čepelová.

 
news img

Líderke vyšla predpoveď - začína

Semifinále Rusko – Slovensko v 50. ročníku Pohára federácie otvorí v Športovom komplexe Krylatské v Moskve dvojhra Pavľučenkovová – Cibulková, po nej nasleduje súboj Kirilenková – Hantuchová. Program určil piatkový žreb stretnutia, ktoré sa v sobotu začína o 13.00 SELČ (priamy prenos RTVS).