• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Rozhovory

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Rozhovory

 
« 123456789 »   2/9
news img

Rozhovory o tenise: A. Molčan

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu sme v Rozhovoroch o tenise tentoraz privítali slovenskú mužskú singlovú jednotku Alexa Molčana. Porozprávali sme sa o nadchádzajúcom daviscupovom stretnutí, ktoré slovenskí reprezentanti odohrajú na pôde Holandska a vrátili sme sa aj k jeho účinkovaniu na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open.

30. 01. 2023
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - M. Mečíř

V ďalšom pokračovaní relácie Rozhovory o tenise bol hosťom v štúdiu prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř. Venovali sme sa jeho prvým mesiacom vo funkcii, priblížil, aké novinky boli na zväze zavedené a čo sa zmenilo. Divákom zrekapituloval športové výsledky slovenských hráčov za minulý rok a pozreli sme sa aj na to, čo čaká tenisové Slovensko v aktuálnej sezóne.

18. 01. 2023
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovor s A. K. Schmiedlovou

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu sme v Rozhovoroch o tenise tentoraz privítali slovenskú ženskú singlovú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú. S držiteľkou ocenenia Tenistka roka 2022 sme sa zhovárali o pomaly sa končiacej sezóne, o jej individuálnych úspechoch, ale aj o reprezentačnom vystúpení na finálovom turnaji Pohára Billie Jean Kingovej. Dvadsaťosemročná hráčka Národného tenisového centra priblížila svoju prípravu na budúcu sezónu a taktiež predbežné plány spojené s jej začiatkom.

07. 12. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - L. Klein

V najnovšom dieli relácie Rozhovory o tenise bol hosťom v štúdiu hráč Národného tenisového centra Lukáš Klein. Porozprávali sme sa o jeho prvom titule vo dvojhre z challengerového turnaja v Troisdorfe, o blížiacom sa Wimbledone, na ktorom sa premiérovo predstaví v kvalifikácii, o jeho vzťahu k reprezentácii Slovenska a taktiež o zranení, kvôli ktorému začal tohtoročnú sezónu až na konci marca. Ak sa chcete dozvedieť viac, pozrite si náš rozhovor.

10. 06. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - Dávid Olasz

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu sme v relácii Rozhovory o tenise tentoraz privítali kondičného trénera Národného tenisového centra Dávida Olasza. Porozprávali sme sa o tom, čo všetko kondičná príprava tenistov zahŕňa, či dokáže predĺžiť kariéru profesionálnych športovcov, pokiaľ je vykonávaná správne, ktorý z jeho zverencov je najvtipnejší, aký má profesijný cieľ a o mnohom ďalšom. Pozrite si náš rozhovor a dozviete sa viac.

01. 06. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - Lukáš Pokorný

V najnovšom dieli relácie Rozhovory o tenise bol hosťom v štúdiu mladý hráč Národného tenisového centra Lukáš Pokorný. Víťaz minulotýždňového turnaja ITF WTT M25 v Osijeku vo štvorhre prezradil viac o svojich tenisových začiatkoch, o príchode do NTC v juniorskom veku, o prechode medzi mužov a o svojich tenisových cieľoch a snoch. Dvadsaťročný zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca je aktuálne najlepším vychádzajúcim hráčom v rebríčku ATP medzi Slovákmi a je prísľubom pre slovenský tenis vo dvojhre aj štvorhre, ktorú hrá rovnako veľmi rád.

25. 05. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - I. Greguška

V ďalšom pokračovaní relácie Rozhovory o tenise bol hosťom v štúdiu projektový manažér Slovenského tenisového zväzu Ivan Greguška. Podrobne sme sa venovali výzve Fondu na podporu športu, ktorá bola adresovaná prevádzkovateľom športovej infraštruktúry v snahe o zmiernenie následkov obmedzení súvisiacich s pandémiou ochorenia Covid-19.

17. 05. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - I. Moška

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu bol tentokrát generálny sekretár STZ Igor Moška. V Rozhovoroch o tenise sme sa spolu venovali hneď niekoľkým témam - výzve Fondu na podporu športu pre prevádzkovateľov športovej infraštruktúry, príchodu trénera svetového kalibru Mariána Vajdu do tímu Alexa Molčana, vylúčeniu Ruska a Bieloruska z Medzinárodnej tenisovej federácie a účasti slovenských hráčov na blížiacom sa grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži.

10. 05. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - T. Tóth

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu sme v relácii Rozhovory o tenise tentoraz privítali daviscupového kapitána Tibora Tótha. Na začiatku sme sa spätne pozreli na vystúpenie slovenského tímu v kvalifikačnom stretnutí proti Taliansku, ale rovnako sme sa venovali aj nasledujúcemu duelu s Rumunskom. Bude to už desiate stretnutie v rade za sebou, ktoré Slováci odohrajú na domácej pôde.

19. 04. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - A. Molčan

V štúdiu televízie Slovenského tenisového zväzu sme v Rozhovoroch o tenise tentoraz privítali slovenskú mužskú singlovú jednotku Alexa Molčana. Zhovárali sme sa o jeho ceste do finále na turnaji ATP 250 v marockom Marakéši, o jeho prvom víťazstve nad hráčom z elitnej desiatky, o prieniku do Top 50 hráčov ATP a o mnohom ďalšom. Pozrite si náš zaujímavý rozhovor s dvadsaťštyriročným hráčom Národného tenisového centra.

12. 04. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - J. Nemček

Témou ďalšej časti Rozhovorov o tenise bolo vzdelávanie trénerov. S hosťom v štúdiu Jurajom Nemčekom, metodikom Slovenského tenisového zväzu, sme sa porozprávali o novinkách na platforme ITF Academy, o plánovaných seminároch pre trénerov na rok 2022 a tiež o pokračujúcej spolupráci Slovenského tenisového zväzu s Fakultou telesnej výchovy a športu na Univerzite Komenského.

09. 03. 2022
Rozhovory Více zde
 
news img

Rozhovory o tenise - Alex Molčan a Norbert Gombos o DC

Kvalifikačné stretnutie o postup na finálový turnaj Davisovho pohára Slovensko - Taliansko sa nezadržateľne blíži. Pri tejto príležitosti boli hosťami v štúdiu relácie Rozhovory o tenise dvaja aktuálne najlepší slovenskí singlisti Alex Molčan a Norbert Gombos. O ich vzťahu k reprezentácii Slovenska, príprave na blížiace sa stretnutie proti Taliansku, o atmosfére v tíme - o tom všetkom je náš najnovší rozhovor. A na záver - pozvánka pre fanúšikov na dôležité stretnutie!

01. 03. 2022
Rozhovory Více zde
 
« 123456789 »   2/9