• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Pohár prezidenta - v kategórii mladšieho žiactva zvíťazil východ

V pondelok a v utorok sa odohrala prvá veková kategória nového projektu súťaže družstiev Pohár prezidenta STZ 2023. Mladší žiaci a mladšie žiačky z troch regiónov (Západoslovenský tenisový zväz, Stredoslovenský tenisový zväz a Východoslovenský tenisový zväz) si v Piešťanoch zmerali sily v stretnutiach, ktoré  pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. Trofej si v prvom ročníku vybojovali deti z východu s celkovým skóre 12:6.

06. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Obal a Čuboňová víťazmi áčka dospelých v Nitre

Patrik Obal (ŠK Blava 1928 J. Bohunice) získal titul vo dvojhre na áčkovom turnaji mužov v Nitre. Vo finále si poradil s Petrom Červenákom (TK Jednotka Bratislava) 6:2, 6:2. Vo štvorhre sa z titulu tešili Michal Lukačovič (TC EMPIRE Trnava) so Samuelom Stolárikom (MŠK Poprad-Tatry), ktorí v súboji o titul zdolali Jakuba Kovalíka (Tenisová akadémia Prešov) so Sebastiánom Paulovčákom (TJT Michalovce) 6:1, 6:2.

04. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Tóth a Cinkaničová s titulmi vo dvojhre na ITF J30 v Humennom

Bence Tóth a Stella Cinkaničová sa stali singlovými víťazmi na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J30 v Humennom. Šiesty nasadený Tóth zdolal vo finále sedmičku pavúka Mikolaja Migdalského z Poľska 3:6, 6:2, 6:4. Vo štvorhre sa z domácich hráčov prebojovali do finále Oliver Hradilek s Alexom Lapšanským, ktorí vo vyrovnanom zápase nestačili na ôsmy nasadený český pár Josef Lebiš, Štepán Olšar a podľahli mu 4:6, 6:4, 7-10.

04. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Začal sa Pohár prezidenta STZ

V pondelok sa prvou vekovou kategóriou rozbehol nový projekt súťaže družstiev Pohár prezidenta STZ 2023. Mladší žiaci a mladšie žiačky z troch regiónov (Západoslovenský tenisový zväz, Stredoslovenský tenisový zväz a Východoslovenský tenisový zväz) si v Piešťanoch zmerajú medzi sebou sily v stretnutiach, ktoré budú pozostávať z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov.

04. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 do 14 rokov v Slovenskej Ľupči

V týždni od 4. septembra 2023 sa na dvorcoch ŠK Pepas Slovenská Ľupča hrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

04. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC - postupujúce tímy do celoslovenského finále

Cez víkend sme spoznali postupujúce družstvá do celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu 2023. Z každého regiónu sa doň prebojovali tri najlepšie tímy dievčat a tri najlepšie tímy chlapcov. Finálový turnaj v Národnom tenisovom centre je na programe 28. 9. - 1. 10. 2023. Prinášame fotografie od organizátorov.

 

 

 

Postupujúce tímy:

BRATISLAVA:
Dievčatá: 1. TK LOVE 4 TENNIS Bratislava, 2. Play Tennis Malinovo A, 3. TK Slovan Bratislava A
Chlapci: 1. TK Petržalka A, 2. TK Tennis Classic Bratislava A,  3. TK Slávia STU Bratislava

ZÁPAD:
Dievčatá: 1. TK 77 Skalica, 2. TC Topoľčany, 3. TK HSC Piešťany
Chlapci: 1. TK Ratufa Levice, 2. TK HSC Piešťany B, 3. TK HSC Piešťany A

STRED:
Dievčatá: 1. TK Sparta Považská Bystrica, 2. TK Žilina, 3. TK Baník Prievidza
Chlapci: 1. TK Hradová Lučenec  2. TK Žilina A, 3. TK Žilina B

VÝCHOD:
Dievčatá: 1. TK Mladosť Košice A, 2. TK Mladosť Košice B, 3. TJ Sokol Prešov
Chlapci: 1. TKM Betliar, 2. TK Mladosť Košice A, 3. MŠK Poprad-Tatry A

03. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: 55+ pre Proset Bratislava, 35+ vyhrala Slávia Filozof

Na kurtoch TC Topoľčany sa za účasti ôsmich družstiev v priateľskej a férovej atmosfére uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii seniorov 55+. Víťazstvo si odnášajú hráči TK Pro Set Bratislava, ktorí vo finále zdolali súperov z TK Slávia STU Bratislava 2:1. Za Proset vo finále nastúpili Richard Both, Marek Ormandík a Štefan Ba. V súboji o tretie miesto TK Sabinov zdolal domáci TC Topoľčany 2:1.

27. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre staršie žiačky TK HSC Piešťany

Staršie žiačky TK HSC Piešťany sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Žilina zdolali vo finále TK Slávia STU Bratislava 5:2. Za víťazný tím nastúpili vo finále Flóra Rablánska, Diana Petrášová, Klára Klieštencová, Natália Zemanová a Tamara Tarasovičová. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Mladosť Košice po víťazstve nad TC Topoľčany 4:3. 

 
27. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 do 14 rokov v Banskej Bystrici

V týždni od 28. augusta 2023 sa na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica hrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

26. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodné turnaje TEJT 2 do 12 a 16 rokov v Humennom

V týždni od 25. septembra 2023 sa na dvorcoch TK Humenné hrajú medzinárodné turnaje kategórie TEJT 2 chlapcov a dievčat do 12 a 16 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

25. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolali vo finále TK LOVE 4 TENNIS Bratislava hladko 4:1. Za víťazný tím nastúpili vo finále Leon Sloboda, Samuel Alexander Krajčír, Jozef Karas, Dávid Ondrášik a Michal Rakouš. Kapitánom bol Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončilo domáce družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad TK Petržalka 5:0. 

24. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise mužov a žien sa tento rok uskutočnia 3. septembra v Beach Clube Draždiak. Na podujatie sa možno prihlásiť do 1. septembra cez webovú stránku zasportujsiopen.sk.

21. 08. 2023
Tenis doma Více zde