• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolali vo finále TK LOVE 4 TENNIS Bratislava hladko 4:1. Za víťazný tím nastúpili vo finále Leon Sloboda, Samuel Alexander Krajčír, Jozef Karas, Dávid Ondrášik a Michal Rakouš. Kapitánom bol Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončilo domáce družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad TK Petržalka 5:0. 

24. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise mužov a žien sa tento rok uskutočnia 3. septembra v Beach Clube Draždiak. Na podujatie sa možno prihlásiť do 1. septembra cez webovú stránku zasportujsiopen.sk.

21. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladšie žiačky TK Slávia STU Bratislava

V Humennom sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiačok. Víťazom sa stalo družstvo TK Slávia STU Bratislava po finálovom víťazstve 5:2 nad dievčatami z TK Žilina. Zloženie majstrovského tímu: Riana Rusnačková, Romana Dekanová, Laura Masaryková, Ella Bartáková, Vanesa Ferková, kapitán Juraj Dulík. Bronz si vybojovali hráčky TK Slovan Bratislava, ktoré zdolali TK Mladosť Košice 5:2.

20. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenky TC EMPIRE Trnava

Dorastenky TC EMPIRE Trnava sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na domácich dvorcoch zdolali vo finále Tenisovú akadémiu Prešov presvedčivo 5:0. Za víťazný tím nastúpili vo finále Amélie Šmejkalová, Lucia Hradecká, Saša Félixová, Sára Šarinová a Natália Kročková. Kapitánom bol Michal Milko. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Slávia STU Bratislava po víťazstve nad TK Slovan Bratislava 5:2. 

20. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladších žiakov TK Petržalka

V Prievidzi sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiakov. Víťazom sa stalo družstvo TK Petržalka po finálovom víťazstve 6:1 nad chlapcami z TJT Michalovce. Zloženie majstrovského tímu: Max Lörinčík, Andrej Adamović, Martin Adamča, Leonard Nipča, Milan Gál, Oliver Kozel a Jakub Šatánek, kapitánom bol Ján Lörinčík. Bronz si vybojovali hráči TK Slávia STU Bratislava, ktorí zdolali TA Edmund Pavlík Banská Bystrica 5:2. Cenu víťazom odovzdával prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř.

17. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenci TC EMPIRE Trnava

Dorastenci TC EMPIRE Trnava sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zdolali vo finále Lieskovský tenisový klub-LTC 5:0. Za víťazný tím nastúpili vo finále Andrij Porickij, Simon Norrman, Marek Naňo, Daniel Balaščák a Patrik Hulín. Kapitánom bol Petr Lajkep. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad TC BASELINE Banská Bystrica 4:3. 

FOTO: Dušan Barbuš

17. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Seniors Slovak Open 2023 spoznal svojich víťazov

V termíne od 5. - 8. augusta sa v Levoči uskutočnil Seniors Slovak Open 2023 - seniorský turnaj patriaci do kalendára ITF. V nepriaznivom počasí sa ho zúčastnilo dovedna 34 hráčov v siedmich vekových kategóriách. Jednotlivých víťazov a všetky výsledky nájdete na stránke www.itftennis.com. Na turnaji sa ako divák zúčastnil aj prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř, ktorý urobil radosť deťom podpismi na autogramiáde a priateľsky debatoval s účastníkmi turnaja.

Titulná foto: víťaz kategórie 70+ Jozef Chobot (vpravo) a finalista Rudolf Hanisko

15. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Krajmer víťazkou dvojhry na ITF J30 v Slovenskej Ľupči

Karolína Krajmer (na snímke) singlový titul na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J30 v Slovenskej Ľupči. Najvyššie nasadená hráčka zdolala vo finále Nemku Maju Michnovú 6:4, 6:2 a získala svoj druhý singlový titul na okruhu ITF. Šestnásťročná Slovenka sa prebojovala aj do finále štvorhry, spolu s Češkou  Valerii Huťkovou nestačili v súboji o titul na český pár Valentyna Bendová, Agatha Chytilová a vo vyrovnanom zápase mu podľahli 1:6, 6:3, 9-11.

15. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Norrman s titulom z ITF J60 v Žiline

Simon Norrman získal singlový titul na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J60 v Žiline. Štvrtý nasadený hráč prešiel celým pavúkom bez straty setu a vo finále si poradil so Štepánom Skleničkom z Českej republiky 6:3, 7:6(6). Do finále štvorhry sa prebojovali Andrej Kompiš s Eliasom Kralom, ktorí nestačili na českú dvojicu Jan a Max Frohlichovci a podľahli jej 2:6, 1:6.

09. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Bobošík a Mrázová víťazmi áčka staršieho žiactva na Slovane

Martin Bobošík (TK Kúpele Piešťany) sa stal víťazom dvojhry na áčkovom turnaji starších žiakov. Na dvorcoch TK Slovan Bratislava zvíťazil vo finále nad Timotejom Turócim (Tenisová akadémia Prešov) 6:3, 6:1. Vo štvorhre sa z titulu tešili Markus Kollár (TA Edmund Pavlík B. Bystrica) s Tomášom Maruščákom (TK Mladosť Košice), ktorí zdolali Turóciho s Filipom Kolodžejom (Tenisová akadémia Prešov) 6:3, 7:5.

03. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J30 v Humennom

V týždni od 28. augusta 2023 sa na dvorcoch TK Humenné odohrá medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J30 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Uzávierka prihlášok na podujatie je 8. augusta. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.itftennis.com.

02. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J30 v Slovenskej Ľupči

V týždni od 7. augusta 2023 sa na dvorcoch ŠK Pepas Slovenská Ľupča hrá medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J30 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Najvyššie nasadenou Slovenkou je jednotka pavúka Karolína Krajmer, u chlapcov je najvyššie zo Slovákov dvojka Jakub Medveď. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.itftennis.com.

02. 08. 2023
Tenis doma Více zde