• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Zelníčková vyradila dvojku!

Radka Zelníčková (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Úspešná kvalifikantka v druhom kole hladko zvíťazila nad druhou nasadenou Rakúšankou Juliou Grabherovou (93. WTA) a zdolala ju 6:4, 6:0 za 75 minút. Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra si vo štvrťfinále zmeria sily s kvalifikantkou Luciou Havlíčkovou. Vo vzájomnej bilancii s mladou Češkou prehráva 0:2 na zápasy.

09. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková po obrate ďalej

Radka Zelníčková (na snímke) sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Úspešná kvalifikantka zvíťazila vo vyrovnanom zápase prvého kola nad Lotyškou Darjou Semenistou 7:6(6), 4:6, 7:5 za takmer tri hodiny. Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra prehrávala v rozhodujúcom treťom sete už 1:5, no nezložila zbrane a zápas otočila vo svoj prospech. Zverenka trénera Róberta Gašparetza si v druhom kole zmeria sily s dvojkou pavúka Juliou Grabherovou z Rakúska.

08. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Jamrichová aj Kročková prehrali

Renáta Jamrichová (na snímke) ani Natália Kročková nepostúpili do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Pätnásťročná Jamrichová nestačila v úvodnom kole na štvrtú nasadenú Ukrajinku Dariu Snigurovú (158. WTA) a podľahla jej 5:7, 3:6 za 92 minút. O rok mladšia Kročková prehrala s Britkou Sonay Kartalovou (258. WTA) 4:6, 3:6 za 75 minút.

07. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave o hlavnú iba Zelníčková

Z pätice slovenských hráčok, ktoré zasiahli do kvalifikácie na druhom ženskom turnaji ITF WTT W60 v Trnave, zabojuje o hlavnú súťaž iba Radka Zelníčková (na snímke). Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra si v úvodnom eliminačnom kole poradila s Nemkou Tayisiyou Mordergerovou, ktorú zdolala 6:4, 7:5. Držiteľka voľnej karty narazí vo finále kvalifikácie na Češku Anetu Kučmovú.

06. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave lákadlom Jamrichová

Séria medzinárodných turnajov s názvom EMPIRE Tennis Tour 2023 pokračuje tento týždeň v Trnave druhým ženským podujatím kategórie ITF WTT W60. Slovenský tenisový zväz udelil na tento turnaj voľnú kartu do kvalifikácie juniorskej reprezentantke Nine Vargovej a do hlavnej súťaže mladej talentovanej hráčke Renáte Jamrichovej (na snímke). Tá sa vlani pri svojom prvom štarte medzi ženami prebojovala v Trnave do štvrťfinále.

06. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková vo finále neuspela

Radka Zelníčková neuspela vo finále štvorhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Spolu s Grékyňou Sapfo Sakellaridiovou nestačili v súboji o titul na najvyššie nasadený belgický pár Greet Minnenová, Yanina Wickmayerová a podľahli mu 4:6, 4:6 za 72 minút. Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra tak nerozšírila svoju zbierku deblových titulov zo ženského okruhu. Doposiaľ ich má na svojom konte dva z pätnásťtisícových turnajov.

04. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kučová v Trnave bez finále

Kristína Kučová nezabojuje o titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty nestačila v semifinále na Rumunku Jaqueline Cristianovú a podľahla jej 3:6, 4:6 za 89 minút. Tridsaťdvaročná slovenská reprezentantka by sa mala predstaviť v Trnave aj na budúcotýždňovom podujatí rovnakej kategórie.

04. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kučová v Trnave do semifinále

Kristína Kučová (na snímke) sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Vo štvrťfinále si poradila s Češkou Terezou Smitkovou a zdolala ju 6:4, 4:6, 6:4 za 128 minút. Tridsaťdvaročná slovenská reprezentantka nastúpi v dueli o postup do finále proti Rumunke Jacqueline Cristianovej. Do finále štvorhry sa prebojovala Radka Zelníčková, ktorá v Trnave nastupuje po boku mladej Grékyňe Sapfo Sakellaridiovej.

03. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kučová ďalej, Šramková nie

Kristína Kučová (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty si v druhom kole poradila s českou kvalifikantkou Luciou Havlíčkovou a zdolala ju vo vyrovnanom zápase 6:4, 7:6(4) za 113 minút. Ďalšou súperkou tridsaťdvaročnej Bratislavčanky bude Havlíčkovej krajanka Tereza Smitková.

02. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pláteníková končí v prvom kole

Ela Pláteníková nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty nestačila v úvodnom kole na Kathinku Von Deichmannovú z Lichtenštajnska a podľahla jej hladko 1:6, 1:6 za necelú hodinu.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková jediná do hlavnej

Radka Zelníčková (na snímke) postúpila do hlavnej súťaže dvojhry na medzinárodnom ženskom turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Vo finále kvalifikácie si poradila s Nemkou Marou Guthovou, ktorú zdolala 6:1, 7:6(2) za 101 minút. Menej sa darilo Estzer Méri a Nikole Daubnerovej, ktoré v eliminačnom finále na svoje súperky nestačili.

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR dorasteniek vyhrala Koppová

Natália Koppová (TK TENNis FUN B. Bystrica) sa stala víťazkou dvojhry na halových majstrovstvách Slovenska dorasteniek v Slovenskej Ľupči. Vo finále si poradila s Lilly Cvanciger (TC Slávia UPJŠ Košice) a zdolala ju 6:3, 6:2. Vo štvorhre sa z titulu tešili Ela Beláňová (TK Jednotka Bratislava) so Sandrou Borguľovou (TC BASELINE Banská Bystrica), ktoré vo finále zvíťazili nad Nelou Kuriľákovou (TK Profitennis Academy Prešov) s Nikki Šuchterovou (Tenisová akadémia Prešov) 6:2, 6:2.

28. 02. 2023
Tenis doma Více zde