• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Valné zhromaždenie BTZ zrušené

Valné zhromaždenie Bratislavského tenisového zväzu (BTZ) bolo vo štvrtok 20. apríla 2023 opäť zrušené. Nedostavila sa totiž nadpolovičná väčšina klubov. Je to už druhý neúspešný pokus o zasadnutie tohto orgánu. Prvé Valné zhromaždenie BTZ sa malo uskutočniť 29. marca 2023, to však nebolo zvolané v zmysle Stanov BTZ (neskoro poslané pozvánky a materiály).

21. 04. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J200 v Piešťanoch

V týždni od 17. apríla 2023 sa na dvorcoch TK Kúpele Piešťany hrá medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J200 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Najvyššie nasadeným spomedzi domácich chlapcov je sedmička Michal Krajčí, u dievčat je jednotkou pavúka Nina Vargová. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.itftennis.com.

17. 04. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medveď s premiérovým titulom z juniorského okruhu ITF

Jakub Medveď získal titul vo dvojhre na juniorskom turnaji ITF J30 v Prešove. V slovenskom finále si hladko poradil s Tomášom Talajkom a zvíťazil 6:1, 6:2. Pre sedemnásťročného Medveďa je to vôbec prvý titul z juniorského okruhu ITF. Vo štvorhre si prvenstvo pripísali Bence Tóth spolu s Maďarom Barnabasom Siftom. Najvyššie nasadený pár si vo finále poradil s osmičkami pavúka Wiktorom Jezom a Adamom Majchrzakom z Poľska a zdolal ich 6:4, 6:4.

28. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pokorný do druhého kola v Trnave

V hlavnom pavúku dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave sa predstaví dovedna osem Slovákov. V utorok do hry zasiahli traja z nich. Do druhého kola sa prebojoval Lukáš Pokorný (na snímke), ktorý zdolal Ukrajinca Alekandra Braynina v dvoch vyrovnaných setoch . V úvodnom zápase našli svojich premožiteľov Samuel Kyjaci a Lukáš Palovič. V stredu zasiahnu do bojov Peter Benjamín Privara, Tomáš Lánik, Miloš Karol a rovnako úspešní kvalifikanti Peter Naď a Marek Naňo.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

28. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo a Naď do hlavnej v Trnave

Marek Naňo (na snímke) a Peter Naď sa prebojovali do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave. Sedemnásťročný Naňo si vo finále kvalifikácie poradil s piatym nasadeným Američanom Leanidom Boikom, pričom o víťazovi vyrovnaného zápasu sa rozhodovalo až v supertajbrejku. Naď v slovenskom dueli zdolal Samuela Paulovčáka 6:2, 6:3. Okrem Paulovčáka zostal pred bránami hlavnej súťaže aj Daniel Balaščák.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

28. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave o hlavnú štyria Slováci

Z osmičky slovenských hráčov, ktorí zasiahli do kvalifikácie na mužskom turnaji ITF WTT M25 v Trnave, zabojuje o hlavnú súťaž polovica z nich - Peter Naď (na snímke), Samuel Paulovčák, Marek Naňo a Daniel Balaščák. Naopak, prvé eliminačné kolo bolo konečnou stanicou pre Samuela Puškára, Xaviera Jakuboviča, Jakuba Krošláka a Norberta Marošíka.  Finále kvalifikácie je v Trnave na programe v utorok 28. marca.

27. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Križan víťazom dvojhry na TEJT 3 do 14 rokov v Prešove

Richard Križan sa stal víťazom dvojhry na medzinárodnom turnaji Tennis Europe kategórie 3 do 14 rokov v Prešove. Tretí nasadený hráč zvíťazil vo finále nad Čechom Radkom Laššanom 6:3, 6:3. Do semifinále postúpil zo Slovákov aj Dominik Mačej. Vo štvorhre sa z titulu tešili Martin Bobošík s Filipom Urbánošom, ktorí v čisto slovenskom finále zvíťazili nad Križanom s Mačejom 6:7(2), 6:4, 10-6.

19. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Challenger Bratislava Open 2023 v polovičke júna

Tradičný challengerový turnaj Bratislava Open oslavuje tento rok 20. výročie od svojho vzniku a pri tejto príležitosti bude mať najvyššiu dotáciu v histórii. Podujatie sa bude konať od 11. do 18. júna 2023 na dvorcoch tenisového klubu Slovan Bratislava, ktorý taktiež oslavuje - 100 rokov od svojho vzniku.

16. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Šramková víťazkou dvojhry na áčku dorasteniek

Tamara Šramková (TK Jednotka Bratislava) sa stala víťazkou dvojhry na áčkovom turnaji dorasteniek. Vo vyrovnanom finále si na domácich kurtoch poradila s Emou Mravcovou (TK Slovan Bratislava) a zvíťazila 4:6, 7:5, 7:5. Mravcová po boku klubovej spoluhráčky Adely Gemzickej získala titul vo štvorhre, vo finále zdolali Emmu Karasovú (Šport Park Lúčky) so Sašou Félixovou (TC EMPIRE Trnava) 3:6, 6:3, 10-7.

14. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Melaga víťazom áčka dorastencov v Lieskovci

Samuel Melaga (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal titul v dvojhre na áčkovom turnaji dorastencov. Na domácich kurtoch si vo finále poradil s klubovým spoluhráčom Jakubom Medveďom 6:4, 7:6(3). Medveď si chuť napravil vo štvorhre, z titulu sa tešil spolu s Nathanom Andrém Halahijom (TK Jednotka Bratislava). Súperi Tomáš Talajka (TK Kúpele Piešťany) s Bence Tóthom (TKM Betliar) na finále pre chorobu nenastúpili.

14. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková vyradila dvojku!

Radka Zelníčková (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Úspešná kvalifikantka v druhom kole hladko zvíťazila nad druhou nasadenou Rakúšankou Juliou Grabherovou (93. WTA) a zdolala ju 6:4, 6:0 za 75 minút. Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra si vo štvrťfinále zmeria sily s kvalifikantkou Luciou Havlíčkovou. Vo vzájomnej bilancii s mladou Češkou prehráva 0:2 na zápasy.

09. 03. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková po obrate ďalej

Radka Zelníčková (na snímke) sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Úspešná kvalifikantka zvíťazila vo vyrovnanom zápase prvého kola nad Lotyškou Darjou Semenistou 7:6(6), 4:6, 7:5 za takmer tri hodiny. Devätnásťročná hráčka Národného tenisového centra prehrávala v rozhodujúcom treťom sete už 1:5, no nezložila zbrane a zápas otočila vo svoj prospech. Zverenka trénera Róberta Gašparetza si v druhom kole zmeria sily s dvojkou pavúka Juliou Grabherovou z Rakúska.

08. 03. 2023
Tenis doma Více zde