• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Dráb zvíťazil na HMSR mladších dorastencov

Filip Dráb (Tenisová akadémia Prešov) sa stal víťazom dvojhry aj štvorhry na halových majstrovstvách Slovenska v kategórii mladších dorastencov v Púchove. Vo finále dvojhry si poradil s klubovým spoluhráčom Eliasom Kralom, ktorého zdolal 6:4, 6:3. Spolu s Jakubom Madejom (TK Mladosť Košice) zvíťazili aj vo štvorhre, v súboji o titul zdolali Krala s Filipom Poklembom (TK Slávia STU Bratislava) 6:2, 7:5.

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík získal dva tituly na HMSR mladších žiakov

Max Lörinčík (TK Petržalka) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiakov. V singlovom finále si na dvorcoch HSC Piešťany poradil s klubovým spoluhráčom Andrejom Adamovićom, ktorého zdolal 6:2, 6:2. Chlapci sa bok po boku radovali z titulu vo štvorhre. Vo finále zvíťazili nad Michalom Gallom (1. TK Rožňava) so Sebastiánom Jandom (TJT Michalovce) 6:3, 6:1.

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR mladších žiačok pre Dekanovú

Romana Dekanová (TK Slávia STU Bratislava) sa stala víťazkou dvojhry na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiačok v Tatranskej Lomnici. Vo vyrovnanom finále si poradila s Rianou Rusnačkovou (MŠK Poprad - Tatry) 7:6(6), 7:6(6). Rusnačková si chuť napravila vo štvorhre, spolu s Laurou Masarykovou (TK 77 Skalica) zdolali Dekanovú s Aaliyah Moussou (TK Topoľčany) 6:2, 6:3.

FOTO: Instagram Romany Dekanovej

17. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Finále v nedeľu od 9.30

Tridsiaty ročník medzinárodného turnaja ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023 vyvrcholí v nedeľu finálovými zápasmi dvojhry a štvorhry. Do singlového finále dievčat sa prebojovala najvyššie nasadená Nikola Bartůňková z Českej republiky, ktorá nastúpi proti krajanke a štvorke pavúka Kristýne Tomajkovej. U chlapcov si tretí nasadený Čech Petr Brunclík zmeria sily s Holanďanom Thijsom Boogaardom. Finálové zápasy dvojhry sa v bratislavskom Národnom tenisovom centre začínajú o 9.30 h. Po nich príde na rad aj finále štvorhry, ktoré sa nezačne skôr ako o 11.00 h.

14. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších dorastencov

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od soboty 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou je mladší dorast. Turnaj chlapcov sa hrá na dvorcoch OZ ŠK Odema Púchov a vyvrcholí finálovými zápasmi v utorok 17. januára.

14. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších žiakov

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od soboty 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou je mladšie žiactvo. Turnaj chlapcov sa hrá na dvorcoch HSC Piešťany a vyvrcholí finálovými zápasmi v utorok 17. januára.

14. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Slováci končia aj v debli

Medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023 je už bez slovenskej účasti. V piatok skončili vo štvrťfinále aj posledné tri deblové dvojice. Tamara Šramková s Luciou Hradeckou, Ema Mravcová s Viktóriou Lackovou ani Filip Dráb s Nathanom Andrém Halahijom nestačili na svojich súperov a s turnajom sa rozlúčili.

FOTO: Dušan Barbuš

13. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: V singli bez Slovákov

Tamara Šramková sa neprebojovala do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023. Úspešná kvalifikantka nestačila v druhom kole na druhú nasadenú Luciu Urbanovú a vo vyrovnanom zápase jej podľahla 6:1, 5:7, 3:6. Tridsiaty ročník obľúbeného juniorského turnaja tak prišiel aj o posledné slovenské želiezko v singli.

12. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších žiačok

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od soboty 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou je mladšie žiactvo. Turnaj dievčat sa hrá na dvorcoch MŠK Poprad - Tatry a vyvrcholí finálovými zápasmi v utorok 17. januára.

12. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: V singli iba Šramková

Jedinou slovenskou zástupkyňou v druhom kole dvojhry na medzinárodnom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023 bude Tamara Šramková (na snímke). Úspešná kvalifikantka si v prvom kole hlavnej súťaže poradila so Srbkou Larou Stojanovskou a zdolala ju 6:3, 4:6, 6:4. V osemfinále si zmeria sily s druhou nasadenou  Luciou Urbanovou z Českej republiky.

11. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Zimenová s dvomi titulmi z HMSR starších žiačok

Lujza Zimenová (TK Žilina) získala titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska starších žiačok. Vo finále dvojhry si poradila s Nikolou Farkašovou (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) 6:3, 7:5. Vo štvohre po boku Sofie Rachel Kočišovej (TK Slovan Bratislava) zvíťazili nad Viktóriou Novákovou (TKM - Tenisový klub Madunice) s Flórou Rablánskou (Tenis team Nové Zámky) 6:3, 6:1.

FOTO: Instagram Lujzy Zimenovej

11. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: V hlavnej 10 Slovákov

Desať slovenských reprezentantov sa predstaví v hlavnej súťaži medzinárodného turnaja ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023. V bratislavskom Národnom tenisovom centre budú bojovať štyria chlapci a šesť dievčat. Medzi chlapcami sú to držitelia voľných kariet Marek Naňo, Filip Poklemba, Filip Dráb a Bence Tóth. Z dievčat sa priamo do hlavnej súťaže dostala Lucia Hradecká, voľnú kartu majú Mia Pohánková, Soňa Depešová, Kali Šupová a Kiara Žabková. V kvalifikácii si postup vybojovala Tamara Šramková. Hlavná súťaž je na programe v stredu od 8.00 h.

Dianie z turnaja môžete sledovať aj postredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

10. 01. 2023
Tenis doma Více zde