• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Najkrajšie podoby tenisu

Príťažlivý a veľmi populárny Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP ponúka tenis v jeho najkrajšej podobe. Emotívne a dramatické zápasy, bojovnosť i radosť, smiech, plač - to všetko v podaní detí do 10 rokov zažívame každoročne pod strechou NTC počas celoslovenského finále tejto tímovej súťaže. Od vzniku sa do projektu STZ zapojilo vyše 17-tisíc detí. Pozvánkou na ďalší ročník je video z októbrového 12. finále súťaže. 

 

 

20. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Pochvala pezinským organizátorom

O zaujímavý, ale aj príjemný pocit sa podelil s nami Peter Grič, športový kouč z VTC Pezinok, ktorý po víkendovom turnaji HTO do 10 rokov dostal mail od rodiča jedného z účastníkov. Ten ďakoval Pezinku za perfektnú organizáciu turnaja. ,,Mal som po dlhej dobe pocit, že sa aj na Slovensku v športe s deťmi nájdu pozitívne výnimky. To je smer, ktorým by sme mali ísť,“ uvádza v maili adresovanom VTC Pezinok Patrik Pajtáš. ,,Obdivujem vaše osobné nasadenie a prácu pre mladú generáciu.“

 

 

13. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

SR - ČR 10:3 v hokeji tenistov

V hokejovom zápase slovenských a českých tenistov zvíťazili na popradskom zimnom štadióne domáci hráči 10:3 (2:1, 3:1, 5:1). Góly: Dominik Šproch 3, Dávid Šproch 3, Beck 2, Simon, Stankovič - Kurka 2, Vašek. Na snímke Miloslav Mečíř a Branislav Stankovič.

09. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisové hviezdy v Poprade

Zimný štadión v Poprade bude v piatok 9. decembra 2016 dejiskom atraktívneho hokejového súboja českej a slovenskej tenisovej špičky. Tradičné stretnutie výberu Slovenska a Česka, ktoré organizuje bývalý profesionál Branislav Stankovič, sa začína o 14.00 h.

06. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Vajda na seminári trénerov

Pravidelný seminár tenisových trénerov A, B a C licencie sa uskutočnil dňa 26.novembra 2016 v priestoroch Národného tenisového centra v Bratislave. Na seminári sa zúčastnilo 87 trénerov z celého Slovenska. S veľkým záujmom sa stretlo vystúpenie Mariána Vajdu, trénera dlhoročnej svetovej jednotky Novaka Djokoviča.

30. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Kližan a Lacko sa ospravedlnili

Martin Kližan a Lukáš Lacko sa ospravedlnili daviscupovému kapitánovi Miloslavovi Mečířovi za porušenie zmluvy s STZ a zdôraznili, že chcú naďalej reprezentovať Slovensko. Vyplynulo to zo záverov piatkového zasadnutia výkonného výboru Slovenského tenisového zväzu, na ktorom schválili oboch aktuálnych kapitánov reprezentačných tímov Miloslava Mečířa (Davis Cup) a Mateja Liptáka (Fed Cup) aj pre rok 2017.

25. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

V NTC bude 11 hráčov

V novej sezóne bude  v tíme NTC 11 hráčov. Z trénerov skončil Branislav Sekáč, nahradil ho Pavol Krta, ktorý patril k hráčskej generácii Mečířa, Vajdu a Stankoviča. Ako tréner roky pôsobil v Nemecku. Pre nesplnenie výkonnostných cieľov skončili v NTC hráči Patrik Fabian, Martin Blaško a Petra Uberalová.

23. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Galavečer vo fotografiách

Tenisový galavečer priniesol príjemné bilancovanie roka, ktorého hlavným bodom je oceňovanie najlepších. Z laureátov žiarila Dominika Cibulková, ktorá sa stala Tenistkou roka siedmy raz. Pri preberaní trofeje za piate prvenstvo v ankete mal Martin Kližan, víťaz medzi mužmi, ako jediný z ocenených absenciu. Pozrite si galavečer vo fotografiách Dušana Barbuša.

17. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Cibulková hviezdou večera

Najlepšími slovenskými tenistami v roku 2016 sú Dominika Cibulková, aktuálne 5. hráčka sveta, a Martin Kližan, ktorému vo svetovom rebríčku patrí 35. miesto. Výsledky 23. ročníka ankety STZ slávnostne vyhlásili v stredu 16. novembra v NTC. Cibulková sa v historickom poradí víťazov ankety so 7 prvenstvami delí o líderské postavenie s Karolom Kučerom, Dominikom Hrbatým a Danielou Hantuchovou. Aj v internetovom hlasovaní v ankete popularity mala majsterka sveta Cibulková najväčšiu priazeň fanúšikov, na svojom konte má rekordných 7 prvenstiev (anketa má len 12 ročníkov).

16. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Kurhajec do Siene slávy

Do Siene slávy slovenského tenisu uviedli v stredu pri príležitosti galavečera Ľubomíra Kurhajca a Cenou za rozvoj tenisu vyznamenali Evu Kachlíkovú, Igora Friča, Daniela Čálika a Karola Köberlinga.

15. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Radosť z trofejí a cien

Záverečné oceňovanie na celoslovenskom finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos je vždy radostným vyvrcholením celoročného snaženia malých tenistov. A za úspechy im patrí aj odmena - okrem trofejí preberali najlepší aj vecné ceny a tradičnú sladkú odmenu v podobe čokolády. Prinášame ešte snímky najlepších. Foto Dušan Barbuš

10. 10. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Prvenstvá do Zvolena a Žiliny

Chlapci Fresh clubu Zvolen a dievčatá DTK Žilina sa stali víťazmi 12. ročníka celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos. Na najvyššom stupni sa družstvá oboch klubov ocitli prvý raz v histórii súťaže.

09. 10. 2016
Tenis doma Více zde