• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Schmiedlová je vo forme

„Od zápasu k zápasu som hrala stále lepšie,“ hodnotila Karolína Schmiedlová svoje víťazstvo na 25-tisícovom turnaji v talianskej Civitavecchii. Slovenská tenistka získala svoj siedmy titul na turnai ITF.

06. 05. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Slovan o jubilejný titul

Tenistky Slovana Bratislava hrajú v piatok 3. mája vo finále slovenskej extraligy o jubilejný, desiaty titul, deviaty v sérii. Muži Slávie Agrofert chcú hetrik – tretie prvenstvo za sebou, celkove siedme.

02. 05. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Na Slovane rušný začiatok

Tenistová extraliga 2013 mala na dvorcoch Slovana Bratislava rušný štart. Oba tímy - muži aj ženy - hrali doma. Slovan pripravil najvyššej súťaži dôstojný rámec. Okrem jednotného oblečenia svojich tímov zabezpečil z radov talentov aj zberačov. Aj tí mali rovnaké belasé tričká.
FOTO: Dušan Barbuš

29. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková na známke

Fotografia slovenskej tenisovej jednotky Dominiky Cibulkovej je motívom tureckej príležitostnej poštovej známky, ktorú uviedli v pondelok v Istanbule.

29. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

V extralige aj Kližan

Najvyššia tímová tenisová súťaž na Slovensku – extraliga mužov a žien – štartuje v pondelok 29. apríla štvrťfinálovým 1. kolom. Druhé kolo nasleduje v stredu 1. mája, súťaž vyvrcholí v piatok 3. mája.
Majstrovské tituly obhajujú muži Slávie Agrofert STU Bratislava a ženy Slovana Bratislava.

26. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci najďalej do semifinále

 Letnú sezónu v klube TC EMPIRE Trnava odštartoval medzinárodný turnaj do 14 rokov Trnava Cup 2013. Išlo už o 6. ročník tohto prestížneho mládežníckeho turnaja. Každoročne na ńom môžeme vidieť najlepších hráčov Európy v konfrontácii so slovenskou mládežou. 

26. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Kristína v Piešťanoch vo finále

Kristína Schmiedlová dosiahla zo slovenských účastníkov 35. ročníka Profstav Slovakia Cup (ITF Junior Circuit, Grade 2) najlepší výsledok – bola vo finále. Z chlapcov sa najďalej dostal najvyššie nasadený Matej Maruščák, ktorý bol v semifinále.

23. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

O seminári rozhodcov vo Viedni

Druhý aprílový víkend sa vo Viedni konal seminár vrchných rozhodcov, ktorého usporiadateľom bol Tennis Europe. Tento, svojho druhu prvý seminár, bol určený hlavne pre držiteľov bielych odznakov, ktorí vykonávajú funkciu vrchných rozhodcov na juniorských turnajoch.

20. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík už na 242. mieste

Jozef Kovalík sa prebojoval ako kvalifikant do finále challengeru v brazílskom Itajaí (dotácia 35 000 USD) po semifinálovej výhre nad Kanaďanom Stevenom Diezom 4:6, 6:1, 6:3. Ešte v nedeľu hral finále a v ňom podľahol domácej turnajovej jednotke Rogeriovi Dutrovi Silvovi 6:4, 3:6, 1:6.

14. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Poláškov triumf v Casablance

Filip Polášek získal v nedeľu 11. deblový titul na okruhu ATP, keď po boku Rakúšana Juliana Knowleho triumfoval na antukovom turnaji v marockej Casablance (dotácia 410 200 eur). Najvyššie nasadený pár si vo finále poradil s nemeckou dvojicou Dustin Brown, Christopher Kas za hodinu 6:3, 6:2.

14. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová je spokojná

Karolína Schmiedlová sa priznala, že do Katovíc išla s predpokladom zotrvať tam zo dva dni a odohrať dva zápasy. Napokon z toho bolo päť dní a päť zápasov!

11. 04. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelá premiéra!

Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová ako kvalifikantka vo svojom prvom zápase v hlavnej súťaži na turnaji WTA zvíťazila v Katoviciach suverénne nad piatou nasadenou Francúzkou Alize Cornetovou 6:3, 6:0 a postúpila do druhého kola .

 

09. 04. 2013
Aktuality Více zde