• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Rozhovory

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Rozhovory

 
« 123456789 »   8/9
news img

Uznanie pre hráčku i trénera

Milan Martinec, dlhoročný tréner Národného tenisového centra, zažíva najlepšie obdobie trénerskej kariéry. Jeho 20-ročná zverenka Karolína Schmiedlová sa stala slovenskou jednotkou a v ankete Ženskej tenisovej asociácie (WTA) vychádzajúcou hviezdou v mesiaci júl. Je to uznanie pre hráčku, aj trénera. Aj o tom sme s trénerom Milanom Martincom hovorili v našom interview. Dvojica v utorok odlieta na turnaje do zámoria, ktorých vrcholom bude štart na grandslamovom US Open v New Yorku.

10. 08. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Filipov reštart

Filip Horanský prešiel zložitým tenisovým obdobím, v ktorom dokonca zvažoval ako pokračovať v kariére. Dvadsaťdvaročný piešťanský rodák to priznal v našom rozhovore počas minulotýždňového piešťanského turnaja futures, na ktorom vyhral štvorhru a bol vo finále dvojhry. Dnes prehral v 1. kole challengeru v Cortine so Španielom Rubenom Ramirezom Hidalgom 4:6, 4:6.

04. 08. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Do Konstance s optimizmom

Tréner NTC aj daviscupového tímu Slovenska Karol KUČERA mal pred nedeľňajším odletom do Rumunska perný týždeň. Pod jeho taktovkou sa na antukových dvorcoch Slávie Agrofert pripravovali reprezentanti na súboj 2. kola I. skupiny euro-africkej skupiny v Konstanci 17. – 19. júla. Okrem iných aj to bola jedna z tém nášho rozhovoru.

10. 07. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

NTC Košice blízko k realite

Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor MOŠKA s radosťou privítal aktuálnu informáciu, že Košice získali titul Európske mesto športu 2016. Táto skutočnosť by mala pozitívne ovplyvniť niekoľkoročné úsilie zväzu realizovať výstavbu NTC Košice. Náš rozhovor s Igorom Moškom sme odštartovali práve touto témou.

12. 06. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Pyramída má základy v kluboch

Tém, ktoré vo svojej pracovnej náplni zastrešuje na Slovenskom tenisovom zväze Vladimír HABAS, športový riaditeľ zväzu, sa núka niekoľko. V našom rozhovore sme sa kľúčovo zamerali na dve aktuálne z nich – inováciu v podpore klubov a zvýšenú starostlivosť o mládežnícke reprezentácie do 14, 16 a 18 rokov. 

11. 05. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Turnajov je dosť, kvalita je prvoradá

S Ľubomírom Páleníkom, medzinárodným a športovo-technickým riaditeľom Slovenského tenisového zväzu, hovoríme o nedávnom rokovaní Tennis Europe v Lausanne, na ktorom bol delegátom. Druhú časť rozhovoru sme zamerali na Slovensko. Témou sú turnaje organizované STZ.

20. 04. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Kurhajec chce troch v TOP 50

Víťazstvo Alexa Molčana, najlepšieho slovenského juniora, na turnaji kategórie G1 v Umagu, posunulo hráča NTC do TOP 20 sveta medzi tenistami do 18 rokov. O Molčanovom úspechu a aktuálnej situácii slovenských juniorov v NTC hovoríme s trénerom Ľubomírom Kurhajcom.

24. 03. 2015
Rozhovory Více zde
 
news img

Bude to šťastná sedmička?

Andrej Martin (23 r.), hráč NTC, sa chystá na svoju siedmu grandslamovú kvalifikáciu, prvú na US Open. Ešte nikdy nehral v eliminácii veľkej štvorky s takým rebríčkovým postavením aké má dnes – je 138. na svete. Pred necelým mesiacom bol najvyššie v kariére 126.

16. 08. 2013
Rozhovory Více zde
 
news img

Študentka Kochanová hráčka roka

Bratislavčanka Monika Kochanová (24 r.) sa stala v školskom roku 2012/13 hráčkou roka za svoju floridskú univerzitu i v rámci Gulf South Conference. Ako tímová jednotka University of West Florida potiahla svoje družstvo až na finálový turnaj najlepších univerzitných tímov druhej divízie v USA.

20. 06. 2013
Rozhovory Více zde
 
news img

Hantuchová: Ideme naplno!

„Veľká výzva pre nás, nemáme čo stratiť. Rusky sú favoritky, ale ideme do stretnutia naplno,“ zneli mobilizujúce slová slovenskej fedcupovej rekordérky Daniely Hantuchovej pred odchodom na víkendové semifinále s Ruskom (na snímke s Janou Čepelovou).

15. 04. 2013
Rozhovory Více zde
 
news img

Gombos mieri na challengery

Hráč NTC Norbert Gombos (22 r.), zverenec trénera Borisa Borgulu, má za sebou v tejto sezóne päť turnajov kategórie futures. Aktuálne 354. tenista svetového rebríčka sa teraz pripravuje na mexické challengery, na ktorých by si chcel zlepšiť postavenie v počítači.

12. 03. 2013
Rozhovory Více zde
 
news img

Grolmus o Kovalíkovi

V posledných dvoch týždňoch si výborne počína na juhoamerických challengeroch zverenec Miloslava Grolmusa (na snímke) Jozef Kovalík. Hráč, ktorý je v tejto sezóne členom NTC s osobitým štatútom, v Salinase ako kvalifikant uhral štvrťfinále a aj v Santiagu postúpil z kvalifikácie.

04. 03. 2013
Rozhovory Více zde
 
« 123456789 »   8/9