• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Klein v Miami o hlavnú súťaž

Lukáš Klein zabojuje o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami (10 659 033 USD, tvrdý povrch vonku). V úvodnom kole kvalifikácie zvíťazil nad osemnástym nasadeným Francúzom Benoitom Paireom, ktorého zdolal 6:1, 7:6(2) za 69 minút. Zverenec trénera Karola Kučeru a kondičného Dávida Olasza si v eliminačnom finále zmeria sily s lepším z taliansko-českej dvojice Luca Nardi - Jakub Menšík.

FOTO: tasr

Schmiedlová zdolala Šramkovú

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA 1000 v Miami (8 770 480 USD, tvrdý povrch vonku). Vo finále kvalifikácie zvíťazila v pozícii nasadenej jednotky nad krajankou Rebeccou Šramkovou a zdolala ju 6:3, 3:6, 6:3 za 127 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza vedie vo vzájomnej bilancii hráčok Národného tenisového centra už 3:1.

DC: Slováci pri žrebe v treťom koši

Slovenskí tenisti budú počas utorkového žrebu skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára v Londýne v treťom koši spoločne s Francúzskom, Veľkou Britániou a Belgickom. S týmito súpermi sa zverenci Tibora Tótha nemôžu stretnúť.V prvom koši figurujú obhajcovia trofeje Taliani, vlaňajší finalisti Austrálčania, Kanaďania a Nemci.

BJKC: Vstupenky sú už v predaji

V aprílovom kvalifikačnom stretnutí slovenskej reprezentácie v Pohári Billie Jean Kingovej nastúpi Slovensko proti Slovinsku. V Peugeot aréne Národného tenisového centra sa 12. a 13. apríla 2024 rozhodne o tom, ktorý z tímov postúpi na finálový turnaj BJKC 2024 do španielskej Sevilly. Vstupenky na stretnutie si môžete už teraz zakúpiť v sieťach www.predpredaj.sk, www.ticketportal.sk a na recepcii NTC.

 
 

Aktuálne informácie