• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

AO: Horanský bez hlavnej

Filip Horanský sa neprebojoval do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open. Vo finále kvalifikácie prehral s Čiľanom Marcelom Barriosom Verom 5:7, 4:6 za rovných 100 minút. Napriek prehre dosiahol zverenec trénera Miloslava Mečířa najlepší výsledok v eliminačných bojoch na grandslamovom turnaji. Jeho maximom bolo doteraz druhé kolo.

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Privara a Hradecká vo štvrťfinále

Peter Benjamín Privara (na snímke) aj Lucia Hradecká sa prebojovali do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji Slovak Junior Indoor 2022. Najvyššie nasadený Privara si v druhom kole poradil s kvalifikantom Erikom Tkalenkom z Ukrajiny a zvíťazil 6:3, 7:6(3). Zverenec trénera Daniela Trčku si v súboji o semifinále zmeria sily s piatym nasadeným Srbom Brankom Djuričom.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek v Sydney do semi

Filip Polášek s Austrálčanom Johnom Peersom postúpili už do semifinále štvorhry na turnaji ATP 250 v Sydney (521 000 USD, tvrdý povrch vonku). Tretí nasadený pár si vo štvrťfinále poradil s kazašsko-pakistanskou dvojicou Aleksandr Nedovyesov, Aisam-Ul-Haq Qureshi a zdolal ju 3:6, 6:3, 14-12 za 83 minút. V súboji o postup do finále zabojujú proti domácemu austrálskemu páru Alexei Popyrin, Matt Reid.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Žreb hlavnej súťaže

Anna Karolína Schmiedlová nastúpi v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne proti 26. nasadenej Jelene Ostapenkovej z Lotyšska. Kristínu Kučovú čaká Japonka Misaki Doiová, Alex Molčan sa v úvodnom kole mužského singla stretne s ôsmym nasadeným Nórom Casperom Ruudom.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Kužmová hladko ďalej

Viktória Kužmová (na snímke) si zahrá o hlavnú súťaž na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open. V druhom kole kvalifikácie si poradila s Chorvátkou Janou Fettovou a zvíťazila 6:4, 6:3 za 97 minút. Vo finále eliminačného pavúka čaká na zverenku trénerov Tomáša Hrunčáka, Ľubomíra Kurhajca a kondičného Kristiána Cupáka španielska hráčka Aliona Bolsovová-Zadoinovová (156. WTA).

Nedarilo sa Rebecce Šramkovej, ktorá podľahla v semifinále kvalifikácie Cristine Bucsovej zo Španielska 2:6, 5:7. Zo žien majú istú účasť v hlavnom pavúku dve Slovenky - Anna Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Gombos do finále kvaldy

Norbert Gombos  (na snímke) sa prebojoval do finále kvalifikácie na úvodnom grandslamovom turnaji roka Australian Open. V druhom kole si poradil s Argentínčanom Renzom Olivom a  zdolal ho 6:0, 3:6, 7:6(6) za 138 minút. Zverenca trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza čaká v súboji o postup do hlavnej súťaže domáci Austrálčan Matthew Ebden.

O hlavnú súťaž zabojuje prvý raz v kariére aj Filip Horanský. V pavúku mužského singla má zo Slovákov zatiaľ istú miestenku iba Alex Molčan.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Ďalej Privara a Hradecká

Peter Benjamín Privara a Lucia Hradecká (na snímke) sa prebjovali do druhého kola dvojhry na medzinárodnom turnaji kategórie ITF J2 Slovak Junior Indoor 2022. Najvyššie nasadený Privara si vo vyrovnanom zápase poradil s Rakúšanom Joelom Schwärzlerom a zvíťazil 7:5, 4:6, 6:3. Štrnásťročná Hradecká, ktorá na turnaji štartuje vďaka voľnej karte od organizátorov, vyradila siedmu nasadenú Ukrajinku Lazarenkovú 6:4, 0:6, 7:5.

12. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Horanský o hlavnú súťaž

Filip Horanský sa prvý raz v kariére prebojoval do finále kvalifikácie na grandslamový turnaj. V druhom eliminačnom kole zdolal v maratónskom zápase v Melbourne štrnásteho nasadeného Rakúšana Jurija Rodionova 7:6(5), 4:6, 7:5 za 193 minút. O postup do hlavnej súťaže Australian Open bude zverenec trénera Miloslava Mečířa ml. bojovať proti Čiľanovi Marcelovi Barriosovi Verovi (151. ATP).

11. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: V hlavnej 11 Slovákov

Jedenásť slovenských reprezentantov sa predstaví v hlavnej súťaži medzinárodného turnaja ITF J2 Slovak Junior Indoor 2022. V bratislavskom Národnom tenisovom centre bude bojovať päť chlapcov a šesť dievčat. Medzi chlapcami je najvyššie nasadený Peter Benjamín Privara, ďalej sa predstavia Simon Norrman, David Schwarc, Marek Naňo a Norbert Marošík. Z dievčat sú to Lucia Hradecká, Salma Drugdová, Sára Šarinová, Laura Cíleková, Katarína Pavlechová a úspešná kvalifikantka Adela Gemzická (na snímke). Hlavná súťaž je na programe v stredu od 8.30 h.

11. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Gombos postupuje

Norbert Gombos (na snímke) postúpil do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj Australian Open v Melbourne. V úvodnom kole si ako nasadená dvojka poradil s Rusom Andrejom Kuznecovom a v trojsetovom boji ho zdolal 7:5, 6:7(4), 6:2 za 151 minút. Ďalším súperom zverenca Tibora Tótha a kondičného trénera Dávida Olasza bude Argentínčan Renzo Olivo (188. ATP).

11. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Kužmová víťazne

Viktória Kužmová (na snímke) sa prebojovala do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj Australian Open. V úvodnom kole v Melbourne vyradila šestnástu nasadenú Rusku Anastasiu Gasanovovú 6:2, 6:4 za 81 minút. Ďalšou súperkou zverenky trénerov Tomáša Hrunčáka, Ľubomíra Kurhajca a kondičného Kristiána Cupáka bude Chorvátka Jana Fettová.

11. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová v debli vypadla

Kristína Kučová prehrala v úvodnom kole štvorhry na turnaji WTA 250 v austrálskom Adelaide (239 477 USD, tvrdý povrch vonku). Spolu s domácou Tarou Mooreovou nestačili na ukrajinsko-poľskú dvojicu Marta Kosťuková, Katarzyna Piterová a prehrali 3:6, 0:6 za necelú hodinu. Na budúci týždeň sa tridsaťjedenročná Bratislavčanka predstaví v hlavnom pavúku dvojhry na Australian Open.

11. 01. 2022
Aktuality Více zde