• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Viki: Debla si naozaj užívam

Viktória Kužmová tento týždeň na turnaji v Lyone potvrdzuje, že aj keď sa jej v singli nedarí, štvorhru si na dvorci užíva. V poslednom období si v nej aj oveľa viac verí, keďže prichádzajú výsledky. Na francúzskom harde zabojuje po boku Holanďanky Arantxy Rusovej už o svoj tretí deblový titul na okruhu WTA. V prípade finálového úspechu sa v rebríčku dokonca posunie na svoje nové kariérne maximum. Tým bola doteraz vo štvorhre 29. priečka, ktorá jej patrí aj aktuálne. 

05. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan skončil vo štvrťfinále

Alex Molčan nepostúpil do semifinále challengeru 80 na španielskom ostrove Gran Canaria (44 820 EUR, antuka vonku). Vo štvrťfinále bol nad jeho sily Slovinec Blaž Kavčič, ktorému podľahol 4:6, 5:7 za 125 minút. Zápas bol bohatý na stratené servisy, Molčan prelomil podanie súpera päťkrát, sám o servis prišiel v siedmich prípadoch. Zverenec trénera Ladislava Simona si do rebríčka ATP pripíše 15 bodov a v onlajn renkingu sa posunie na 286 miesto, deväť priečok za svoje kariérne singlové maximum.

Foto: facebook/meftennisevents/martamagni

05. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Poláška ocenila aj prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová tento týždeň osobne zablahoželala tenistovi Filipovi Poláškovi k víťazstvu vo štvorhre na nedávnom grandslamovom turnaji Australian Open. Stretnutie v Prezidentskom paláci sa uskutočnilo v stredu 3. marca 2021. Polášek pri tejto príležitosti prezidentke podaroval svoju raketu s podpisom ako spomienku na tento historický úspech.

05. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová zabojuje o titul!

Viktória Kužmová s Holanďankou Arantxou Rusovou postúpili do finále štvorhry na turnaji WTA 250 vo francúzskom Lyone (235 238 EUR, tvrdý povrch hala). Najvyššie nasadený pár zdolal v semifinále kazašsko-bieloruskú dvojicu Anna Danilinová, Lidzija Marožavová 6:3, 6:3 za 65 minút. Vo finále sa stretnú s kanadsko-srbským párom Eugenie Bouchardová, Oľga Danilovičová.

Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka zabojuje o tretí deblový titul na okruhu WTA. Doterajšie dva získala na antuke v roku 2019 (v Prahe s Annou Kalinskou a Bukurešti s Kristýnou Plíškovou).

05. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Klein nestačil na Diega

Lukáš Klein nepostúpil do štvrťfinále turnaja ATP 250 v argentínskom Buenos Aires (411 940 USD, antuka vonku). Nad sily úspešného kvalifikanta bol v osemfinále najvyššie nasadený domáci hráč Diego Schwartzman (9. ATP), ktorému podľahol 4:6, 2:6 za 86 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza si do rebríčka ATP pripíše spolu s kvalifikáciou 32 bodov a v onlajn renkingu dvojhry sa posunul o 16 priečok nahor na aktuálne 275. miesto, čo je jeho doterajšie kariérne maximum.

05. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Horanský prehral v osemfinále

Filip Horanský (na snímke) nepostúpil do štvrťfinále challengeru 80 na španielskom ostrove Gran Canaria (44 820 EUR, antuka vonku). Siedmy nasadený v osemfinále nestačil na talianskeho kvalifikanta Giulia Zeppieriho a podľahol mu 6:7(7), 1:6 za 99 minút. V Las Palmas je však stále v hre druhý zverenec Ladislava Simona - Alex Molčan. Ten si v piatkovom štvrťfinále zmeria sily so Slovincom Blažom Kavčičom.

FOTO: facebook/meftennisevents

04. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT M15: Gálik s Karolom skončili vo štvrťfinále

Matej Gálik spolu s Milošom Karolom nepostúpili do semifinále štvorhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Vo štvrťfinále nestačili na štvrtý nasadený francúzsky pár Baptiste Crepatte, Gabriel Petit a vo vyrovnanom zápase mu podľahli 7:6(6), 4:6, 8-10 za 90 minút. Obaja hráči NTC si pripíšu do deblového rebríčka ATP svoje prvé dva body. Bratislavský turnaj tak bude od piatka už bez domáceho zastúpenia.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

04. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Palovič skončil v druhom kole

Lukáš Palovič skončil na turnaji ITF WTT M15 Bratislava vo dvojhre v druhom kole. Nad sily zverenca trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza bol štvrtý nasadený Maďar Zsombor Piros, ktorému podľahol 3:6, 2:6 za 80 minút. Za postup do druhého kola si do singlového rebríčka ATP pripíše svoj prvý bod.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

04. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v semifinále debla

Viktória Kužmová spolu s Holanďankou Arantxou Rusovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 250 vo francúzskom Lyone (235 238 EUR, tvrdý povrch hala). Najvyššie nasadená dvojica si vo štvrťfinále poradila s rumunsko-nemeckým párom Laura-loana Paarová, Julia Wachaczyková a zvíťazila 6:4, 6:4 za 75 minút. O postup do finále zabojujú proti kazašsko-bieloruskému páru Anna Danilinová, Lidziya Marožavová.

04. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT M15: Gálik s Karolom ďalej

Matej Gálik spolu s Milošom Karolom postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. V prvom kole si poradili s rakúsko-českou dvojicou Kris Krawcewicz, Yvo Panák a zvíťazili 6:4, 6:4 za 64 minút. Hráči NTC a držitelia voľnej karty sa v súboji o postup do semifinále stretnú so štvrtým nasadeným francúzskym párom Crepatte, Petit.

03. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Palovič zdolal Pokorného

Lukáš Palovič (na snímke) postúpil ako jediný slovenský zástupca do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. V úvodnom kole si poradil s krajanom a kamarátom z NTC Lukášom Pokorným vo vyrovnanom zápase 7:6(4), 7:5 za rovné dve hodiny. Zverenec trénera Milana Martinca si v druhom kole zmeria sily so štvrtým nasadeným Zsomborom Pirosom z Maďarska. Devätnásťročný rodák z Prešova si vďaka víťazstvu v prvom kole pripíše do rebríčka ATP svoj prvý bod.

03. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT M15: Minárik končí v singli i debli

Krištof Minárik (na snímke) nepostúpil do druhého kola na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Držiteľ voľnej karty nestačil v úvodnom kole na kvalifikanta Constantina Bittouna Kouzmineho a prehral 6:2, 4:6, 4:6 za 140 minút. Zverenec trénera Borisa Borgulu nastúpil v stredu aj vo štvorhre. Spolu s Jánosom Feketem podľahli českej dvojici Andrew Paulson, Patrik Rikl 2:6, 4:6 za necelú hodinu.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

03. 03. 2021
Aktuality Více zde