• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

PSO: Zelenay s Pokorným končia

Lukáš Pokorný s Igorom Zelenayom nepostúpili do druhého kola štvorhry na challengerovom turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Držitelia voľnej karty nestačili v úvodnom kole na bielorusko-ukrajinskú dvojicu Ivan Ljutarevič, Vladyslav Manafov a podľahli jej 6:7(5), 6:7(3) za 89 minút. Počas celého zápasu neponúkli súperom ani jednu brejkbalovú šancu, no v tajbrejkoch ťahali za kratší koniec.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenky v Soule prehrali

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) ani Viktória Hrunčáková sa neprebojovali do druhého kola dvojhry na turnaji WTA 250 v juhokórejskom meste Soul (259 303 USD, tvrdý povrch vonku). Slovenská singlová jednotka Schmiedlová nestačila v prvom kole na Nemku Evu Lysovú a podľahla jej 2:6, 4:6 za rovných 100 minút. Dvadsaťdeväťročná hráčka Národného tenisového centra si v zápase až šesťkrát stratila servis.

10. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: V utorok Thiem aj Slováci

V utorkovom programe turnaja Peugeot Slovak Open 2023 sa predstavia piati domáci hráči. Ako prví zasiahnu do hry Lukáš Pokorný s Igorom Zelenayom, ktorí v druhom zápase na centrálnom dvorci NTC arény vyzvú vo štvorhre bielorusko-ukrajinský pár Ivan Ljutarevič, Vladyslav Manafov. Nie pred 14.00 h odohrá prvé kolo dvojhry Lukáš Klein proti mladému Chorvátovi Dinovi Prižmičovi.

09. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v Zhengzhou končí

Tereza Mihalíková sa neprebojovala do druhého kola štvorhry na turnaji WTA 500 v čínskom meste Zhengzhou (780 637 USD, tvrdý povrch vonku). Spolu s Číňankou Sü I-fan nestačili v prvom kole na najvyššie nasadený kanadsko-novozélandský pár Gabriela Dabrowská, Erin Routliffeová a podľahli mu vo vyrovnanom zápase 4:6, 6:7(2) za 105 minút.

09. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Kvalifikácia už bez Slovákov

Ani jeden z trojice mladých slovenských hráčov štartujúcich v kvalifikácii challengerového turnaja Peugeot Slovak Open 2023 nezabojuje o hlavnú súťaž. Michal Krajčí (na snímke), Peter Naď aj Miloš Karol podľahli svojim súperom hneď v úvodnom eliminačnom kole. Všetci traja ťahali za kratší koniec proti nasadeným hráčom.

08. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Vyžrebovali hlavnú súťaž

V hlavnom pavúku 24. medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov - Peugeot Slovak Open 2023 - figurujú štyria domáci reprezentanti. Sú nimi Alex Molčan, Lukáš Klein (na snímke) a držitelia voľnej karty Norbert Gombos a Lukáš Pokorný. Najvyššie nasadeným je Rakúšan Dominic Thiem, dvojkou Švajčiar Dominic Stricker.

07. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: V kvalifikácii traja Slováci

O postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2023 budú v kvalifikácii bojovať traja Slováci. Vďaka voľnej karte sa v nej predstavia Michal Krajčí (na snímke), Peter Naď a Miloš Karol. Všetci traja narazia v prvom na nasadených súperov. Krajčí si zmeria sily s dvojkou eliminačného pavúka Matem Valkuszom z Maďarska, Naď narazí na desiatku Kalina Ivanovského z Macedónska a Karol vyzve nasadenú sedmičku Mattea Martineaua z Francúzska. Jednotkou kvalifikačného pavúka je Rakúšan Dennis Novak, víťaz bratislavského challengeru z roku 2019.

07. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: V Bratislave aj Tsitsipas

V sobotu popoludní vyžrebovali v Národnom tenisovom centre hlavnú súťaž štvorhry turnaja Peugeot Slovak Open 2023. Najvyššie nasadenú dvojicu budú v Bratislave tvoriť Romain Arneodo z Monaka a Sam Weissborn z Rakúska. Do bojov zasiahnu aj dva slovenské páry - Lukáš Pokorný s Igorom Zelenayom a Miloš Karol s Petrom Benjamínom Privarom. V štartovom poli figuruje aj slávne priezvisko Tsitsipas. Mladší brat Stefanosa Petros bude štartovať po boku Holanďana Sema Verbeeka.

07. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Thiem nasadenou jednotkou

Dominic Thiem bude nasadenou jednotkou na turnaji Peugeot Slovak Open 2023. Rakúsky tenista sa na túto pozíciu posunul po odhlásení sa Maďara Mártona Fucsovicsa. Vlaňajší víťaz totiž úspešne pokračuje na tisíckovom podujatí v Šanghaji. Z rovnakého dôvodu bude v pavúku 24. majstrovstiev Slovenska v tenise mužov chýbať aj Fucsovicsov krajan Fábián Marozsán.

06. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v Pekingu vypadla

Tereza Mihalíková spoločne s Číňankou Sü I-fan nepostúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 1000 v Pekingu (8 127 389 USD, tvrdý povrch vonku). Vo štvrťfinále nestačili na taiwansko-mexické duo Hao-Ching Chan, Giuliana Olmosová a podľahli mu 1:6, 4:6 za 62 minút. Dvadsaťpäťročná slovenská deblová špecialistka si tak na prvé semifinále na tisíckovom podujatí musí ešte počkať.

05. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Alicante titul neobháji

Lukáš Klein (na snímke) neobháji singlový titul na challengeri 100 v španielskom meste Alicante (118 000 EUR, tvrdý povrch vonku). Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na šiesteho nasadeného Maximiliana Marterera z Nemecka a podľahol mu 3:6, 5:7 za 92 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra sa na budúci týždeň predstaví na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open.

04. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Jamrichová medzi top osmičkou

Renáta Jamrichová sa predstaví na juniorskom finále ITF World Tennis Tour 2023 v čínskom meste Čcheng-tu (16. - 22. októbra). Na turnaji bude štartovať osem najlepších dievčat z celého sveta. Podujatie predstavuje vyvrcholenie úspechov hráčok za posledných 12 mesiacov na juniorských turnajoch ITF vrátane štyroch grandslamových.

04. 10. 2023
Aktuality Více zde