• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Danielin krst s antukou

 Daniela Hantuchová uviedla na slovenský trh v pondelok nový produkt vlastnej značky, bonbóny pokrstila antukou z bratislavskej Matadorky, na ktorej ju jej stará mama Helena Hantuchová zaúčala do tajov tenisovej abecedy. ,,Šport a zdravá výživa mi boli vždy blízke. Uplynulé mesiace boli pre mňa veľmi namáhavé. Otvorili sa mi nové možnosti. Chcela som uviesť na trh niečo, čo reflektuje moje skúsenosti v oblasti zdravej výživy," dodala slovenská fedcupová rekordérka.

29. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

V pondelok v Paríži ďalšie naše

Na Roland Garros sa v pondelok predstavia ďalšie dve slovenské tenistky v 1. kole medzinárodných majstrovstiev Francúzska. Kristína Kučová nastúpi proti 23. nasadenej Austrálčanke Samanthe Stosurovej na dvorci č. 1 (začiatok približne po 16.00 h) a Magdaléna Rybáriková hrá s turnajovou devätnástkou CoCo Vandeweghovou z USA asi po 17.30 h.

28. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Z Pécsu s dvoma víťazstvami

Slovenskí tenisti dosiahali v maďarskom Pécsi v rámci turnaja TEJT do 14 rokov výborné výsledky.Vo finále dievčat sa stretli krajanky: Anika Jašková zdolala Saru Suchánkovú 6:3, 6:3. Víťazstvo vo štvorhre chlapcov získal pár Filip Žilkay, Radovan Michalik. Žilkay bol vo dvojhre v semifinále. Výpravu reprezentácie viedol tréner Rudolf Horváth. Vo štvorhre dievčat boli vo finále Ema Bolebruchová a Miriam Gondorová, ktoré cestovali mimo reprezentačnej výpravy.

28. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková suverénne do 2. kola

Dominika Cibulková sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Semifinalistka z roku 2009 si v úvodnom kole ako nasadená šestka poradila so Španielkou Larou Arruabarrenovou za 82 minút 6:2, 6:1. Duel sa mal pôvodne hrať na kurte číslo 1, napokon ho však presunuli na dvorec Suzanne Lenglenovej. Ďalšou súperkou Cibulkovej bude v stredu Tunisanka Ons Jabeurová.

28. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v nedeľu na jednotke

Slovenská jednotka Dominika Cibulková bude v nedeľu jedinou zo šestice našich tenistov v akcii na Roland Garros. Jej zápas prvého kola so Španielkou  Larou Arruabarrenou uzatvára program prvého dňa na dvorci číslo 1, na ktorom sú od 11.00 naplánované štyri dvojhry. Na snímke z FB Cibulková so Šafářovou.

28. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay vo finále neuspel

Prví nasadení Igor Zelenay a Rakúšan Julian Knowle  zvíťazili nad americko-novozélandským tandemom Sekou Bangoura, Ben Mclachlan 4:6, 6:1, 10:6 (zápasový tajbrejk)  a postúpili do finále štvorhry na challengeri v talianskom Mestre (dotácia 43 000 eur, antuka vonku). Vo finále však slovensko-rakúska dvojica prehrala.

27. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková vyhrala štvorhru

Tereza Mihalíková po tom, čo neprešla 2. kolom 15-tisícového turnaja ITF v tuniskom Hammamete, keď ako 6. nasadená prehrala s Dalilou Spiteriovou z Talianska 2:6, 5:7, získala vo štvorhre po boku Austrálčanky Bainsovej, s ktorou vytvorila najvyššie nasadený pár, titul. Je to už Mihalíkovej tretí deblový na tejto úrovni v tomto roku.

27. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík zdolal Gombosa!

Jozef Kovalík sa prvý raz v kariére prebojoval do hlavnej súťaže na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Vo finále kvalifikácie prehrával s piatym nasadeným krajanom Norbertom Gombosom 1:6, 0:3, no podarilo sa mu otočiť nepriaznivý vývoj. Druhý set vyhral 6:4 a tretí 6:3. Slovensko bude mať v mužskom singli na parížskej antuke dvojnásobné zastúpenie. Martin Kližan sa vďaka postaveniu vo svetovom rebríčku ATP dostal priamo do hlavného pavúka.

26. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Súperi Slovákov v Paríži

Dominika Cibulková nastúpi v 1. kole Roland Garros v Paríži ako nasadená šestka proti Španielke Lare Arruabarrenovej. Janu Čepelovú čaká nasadená trojka Rumunka Simona Halepová. Kristína Kučová si skríži rakety s turnajovou dvadsaťtrojkou Austrálčankou Samanthou Stosurovou. Magdaléna Rybáriková sa stretne s Američankou CoCo Vandewegheovou, nasadenou ako číslo 19. Martina Kližana preverí francúzsky držiteľ voľnej karty Laurent Lokoli. Rozhodol o tom piatkový žreb.

26. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenky v Paríži dohrali

V druhom kole kvalifikácie Roland Garros prehrala Rebecca Šramková (na obr.) ako 19. nasadená s Japonkou Miju Katovou 1:6, 2:6. Parížsku premiéru v hlavnom turnaji, na rozdiel od januárových Australian Open, kde si postup vybojovala, musí odložiť o ďalší rok. Ani Viktória Kužmová nepostúpila do finále kvalifikácie. V 2. kole prehrala s Američankou Bethanie Mattekovou-Sandsovou 6:7(6), 4:6. Znamená to, že v ženskom pavúku hlavného turnaja budú štyri Slovenky - Cibulková, Čepelová, Kučová a Rybáriková.

25. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

O postup Gombos - Kovalík

Norbert Gombos a Jozef Kovalík postúpili do finále kvalifikácie Roland Garros a stretnú sa vo vzájomnom súboji o postup do hlavného turnaja. Piaty nasadený Gombos zvíťazil nad Japoncom Jasutakom Učijamom 7:6 (3), 6:3 a Kovalík zdolal dvadsiatku kvalifikácie Taliana Lucu Vanniho 6:4, 6:4. V hlavnej súťaži má účasť istú Martin Kližan.

24. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v osemfinále vypadol

Alex Molčan ako držiteľ voľnej karty na 50-tisícovom chalengeri v kazašskom Šymkente prehral v osemfinále s domácim kvalifikantom Jevgenijom Ťurnevom za 67 minút 1:6, 4:6.

24. 05. 2017
Aktuality Více zde