• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Wimbledon: Hrunčáková vypadla

Viktória Hrunčáková sa neprebojovala do druhého kola dvojhry na grandslamovom Wimbledone. Úspešná kvalifikantka nestačila v úvodnom kole hlavnej súťaže na nasadenú dvadsaťosmičku Elise Mertensovú z Belgicka a podľahla jej 6:7(2), 2:6 za 94 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka nenašla ani vo štvrtom vzájomnom zápase recept na Mertensovú a neodplatila jej prehru z tohtoročného Roland Garros.

03. 07. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Molčan končí v 1. kole

Alex Molčan neuspel v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Švédovi Mikaelovi Ymerovi podľahol 3:6, 3:6, 4:6 za 104 minút. Zverenec trénerského tria Marián Vajda, Karol Beck a kondičný Pavel Šmela tak na trávnatých dvorcoch All England Clubu nenadviazal na úspešné vystúpenie z vlaňajška, keď v premiére v hlavnej súťaži postúpil až do tretieho kola.

03. 07. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v Bad Homburgu končí

Tereza Mihalíková sa spolu s Japonkou Makoto Ninomijovou neprebojovali do finále štvorhry na turnaji WTA 250 v nemeckom Bad Homburgu (259 303 USD, tráva vonku). Tretí nasadený pár nestačil v semifinále na japonsko-rumunskú dvojicu Eri Hozumiová, Monica Niculescová a podľahol jej vo vyrovnanom zápase 7:6(5), 4:6, 8-10 za 130 minút. Mihalíková s Ninomijovou viedli v supertajbrejku 8-5, no sľubný náskok nevyužili a nakoniec ťahali v zápase za kratší koniec.

FOTO: Instagram Terezy Mihalíkovej

30. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Žreb hlavnej súťaže

Alex Molčan sa v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone stretne s nenasadeným Švédom Mikaelom Ymerom. Na Annu Karolínu Schmiedlovú čaká švajčiarska kvalifikantka Viktorija Golubicová, Viktória Hrunčáková si zmeria sily s nasadenou dvadsaťosmičkou Elise Mertensovou z Belgicka. Rozhodol o tom piatkový žreb v Londýne.

30. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková do semifinále štvorhry

Tereza Mihalíková spolu s Japonkou Makoto Ninomijovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 250 v nemeckom Bad Homburgu (259 303 USD, tráva vonku). Tretí nasadený pár si v druhom kole poradil s českou dvojicou Miriam Kolodziejová, Linda Nosková, ktorú vo vyrovnanom zápase zdolal 7:6(3), 3:6, 10-2 za 103 minút. V ďalšom kole si zmerajú sily s japonsko-rumunským párom Eri Hozumiová, Monica Niculescová.

FOTO: Instagram Terezy Mihalíkovej

29. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Hrunčáková v hlavnej!

Viktória Hrunčáková (na snímke) sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V treťom kole kvalifikácie zvíťazila v pozícii nasadenej dvadsaťjednotky nad treťou nasadenou Dánkou Clarou Tausonovou a zdolala ju 7:5, 4:6, 6:3 za 124 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka sa meno svojej súperky v úvodnom kole dozvie v piatok, kedy je na programe žrebovanie hlavnej súťaže.

29. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Hrunčáková o hlavnú

Viktória Hrunčáková (na snímke) sa suverénnym spôsobom prebojovala do finále kvalifikácie na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Nasadená dvadsaťjednotka zdolala v druhom kole Austrálčanku Jaimee Fourlisovú hladko 6:1, 6:3 za 62 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka nastúpi vo štvrtok v dueli o postup do hlavnej súťaže proti tretej nasadenej Dánke Clare Tausonovej. Tá v druhom kole vyhrala nad Rebeccou Šramkovou 6:4, 6:2 za 86 minút.

28. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Gombos i Klein končia

Norbert Gombos (na snímke) nepostúpil do finále kvalifikácie na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na Francúza Laurenta Lokoliho a podľahol mu 3:6, 6:7(2) za 123 minút. Na tráve v Roehamptone, ktorý je dejiskom kvalifikačných bojov, sa predstavil v druhom eliminačnom kole aj Lukáš Klein. Ten nestačil na Japonca Šintara Močizukiho a prehral 7:6(6), 3:6, 2:6.
 

28. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Čepelová úspešná

Jana Čepelová postúpila do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj vo Wimbledone. Tridsaťročná hráčka, ktorá sa do súťažného kolotoča vrátila po vyše dvojročnej prestávke, vyradila v úvodnom eliminačnom kole šiestu nasadenú Srbku Olgu Danilovičovú (93. WTA) a zvíťazila 7:5, 7:6(8) za 109 minút. Jej súperkou v boji o postup do finále bude Nemka Laura Siegemundová (154. WTA).

27. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Masaryk vo finále dvojhry aj štvorhry na ITF 2 vo Francúzsku

Tomáš Masaryk sa prebojoval do finále dvojhry aj štvorhry na medzinárodnom turnaji vozíčkarov ITF 2 v kategórii quad vo Francúzsku. V singlovom finále nestačil na Brazílčana Ymanita Silvu, ktorému podľahol 1:6, 6:2, 2:6. Vo štvorhre nastupoval spolu s Britom Gregorym Sladeom, v súboji o titul prehrali s čilsko-brazílskou dvojicou Diego Perez, Ymanitu Silva 6:3, 3:6, 2-10.

27. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Šramková postúpila

Rebecca Šramková sa prebojovala do druhého kola kvalifikácie na tretí grandslamový turnaj roka Wimbledon. Dvadsaťšesťročná hráčka Národného tenisového centra zvíťazila v úvodnom kole nad Bieloruskou Irynou Šymanovičovou, ktorú vo vyrovnanom zápase zdolala 6:3, 5:7, 7:5 za 156 minút. V treťom sete otočila z 1:4, za stavu 4:5 odvrátila dokonca mečbal.

27. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Hrunčáková víťazne

Viktória Hrunčáková postúpila do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Nasadená dvadsaťjednotka zvíťazila v úvodnom zápase nad Argentínčankou Paulou Ormaecheovou, ktorú hladko zdolala 6:2, 6:1 za 55 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka si v ďalšom zápase zmeria sily s Austrálčankou Jaimee Fourlisovou.

27. 06. 2023
Aktuality Více zde