• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

SR v Davis Cupe v apríli

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) vyhovela požiadavke Slovenského tenisového zväzu, aby sa stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára Slovensko - Bosna a Hercegovina hralo v riadnom termíne 6. - 7. apríla 2018. Slovensko spoznalo súpera minulú stredu počas žrebu v londýnskej centrále ITF. V 1. kole má SR voľný žreb.

25. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Bosna a Hercegovina u nás

Slovenskí tenisti privítajú v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny budúcoročného Davisovho pohára Bosnu a Hercegovinu. Rozhodol o tom stredajší žreb v londýnskej centrále Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF), pri ktorom bolo Slovensko medzi nasadenými tímami spoločne s Českom, Ruskom a Portugalskom. V 1. kole budú mať Slováci voľný žreb. Do úvahy prichádzajú termíny 2. - 4. február alebo 6. - 8. apríl.

20. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečířovi padol kameň zo srdca

Kapitán slovenského daviscupového tímu Miloslav Mečíř mal pred úvodnou nedeľňajšou dvojhrou zápasu s Poľskom malú dušičku. Obával sa, či Norbert Gombos proti poľskej jednotke Kamilovi Majchrzakovi potvrdí pozíciu lídra. Jeho obavy sa však na antuke Národného tenisového centra v Bratislave rýchlo rozplynuli. Gombos súpera zmietol z kurtu a dovolil mu uhrať iba šesť gemov.

17. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Noro rozhodol, SR - Poľsko 4:1

Slovenskí tenisti sa aj v roku 2018 predstavia v 1. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára. V dueli 2. kola play off o udržanie sa v "druhej lige" totiž vyhrávajú nad Poľskom už 3:1. O rozhodujúci tretí bod sa na antuke v bratislavskom NTC postaral Norbert Gombos, ktorý v súboji tímových jednotiek po výbornom výkone zdolal Kamila Majchrzaka hladko 6:1, 6:2, 6:4.

17. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Po sobote SR - Poľsko 2:1

Slovenskí tenisti vedú po druhom dni stretnutia 2. kola play off o účasť v 1. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára nad Poľskom 2:1. O prvý bod pre poľské farby sa v sobotňajšej štvorhre zaslúžili Lukasz Kubot s Mateuszom Kowalczykom, ktorí na antuke v AEGON aréne zdolali pár Andrej Martin, Igor Zelenay 6:7 (3), 6:3, 6:3, 6:2. Nedeľňajší program otvorí o 15.00 h súboj tímových jednotiek Norberta Gombosa s Kamilom Majchrzakom.

16. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Emócie prvého dňa

Ešte v piatok večer nemal slovenský kapitán Miloš Mečíř istotu v zložení dvojice do štvorhry, napokon zostavu nechal pôvodnú - v sobotu v AEGON aréne proti páru Lukasz Kubot, Mateusz Kowalczyk nastúpia Andrej Martin, Igor Zelenay. Veríme, že sa všetci aktéri postarajú o podobné emócie aké vám z prvého dňa ponúka objektív fotoreportéra Romana Benického.

16. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř vybral dobre

Slovenský daviscupový kapitán Miloslav Mečíř mal pri voľbe singlistov na daviscupový duel s Poľskom šťastnú ruku. Norbert Gombos s Andrejom Martinom sa mu za dôveru odvďačili víťazstvami a posunuli tím bližšie k záchrane v "druhej lige". Gombos potvrdil pozíciu slovenskej jednotky, Martin zasa v bratislavskom NTC demonštroval, že antuka je jeho najobľúbenejší povrch.

15. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Martin vyhral, SR vedie 2:0

Slovenskí tenisti vedú po úvodnom dni stretnutia 2. kola play off o účasť v 1. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára nad Poľskom 2:0. O dôležitý druhý bod sa zaslúžil Andrej Martin, ktorý na antuke pod otvorenou strechou bratislavského NTC zdolal poľskú jednotku Kamila Majchrzaka 7:5, 4:6, 6:3, 6:3.

15. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Gombos získal prvý bod

Slovenskí tenisti vedú po úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola play off o účasť v I. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára nad Poľskom 1:0. O prvý bod sa zaslúžil líder slovenského tímu Norbert Gombos, ktorý na antuke pod otvorenou strechou bratislavského NTC zdolal poľskú dvojku Huberta Hurkacza 6:2, 6:2, 3:6, 6:4. V druhom singli si zmerali sily slovenská dvojka Andrej Martin a poľská jednotka Kamil Majchrzak.

15. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Začína Gombos s Hurkaczom

Slovenská tenisová jednotka Norbert Gombos a poľská tímová dvojka Hubert Hurkacz nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola play off o účasť v I. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára. V druhom singli si na antuke pod otvorenou strechou AEGON arény zmerajú sily Andrej Martin a Kamil Majchrzak. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

14. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Zmeny v oboch tímoch

Pred dnešným žrebom daviscupového stretnutia 2. kola play off o zotrvanie v I. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára Slovensko - Poľko zmenili obaja kapitáni zloženie tímov. V slovenskom nahradil Lukáša Lacka Igor Zelenay a v poľskom Marcina Matkowského, aktuálne 32. hráča sveta vo štvorhre, Mateusz Kowalczyk, 30-ročný deblista, 152. v rebríčku štvorhry. Žreb je o 11.00, slovenské kvarteto tvoria: Norbert Gombos, Jozef Kovalík, Andrej Martin, Igor Zelenay, poľské: Kamil Majchrzak, Hubert Hurkacz, Lukasz Kubot, Mateusz Kowalczyk.           

14. 09. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Veselo na bankete

Tradičný daviscupový úvod už majú aktéri stretnutia Slovensko - Poľsko za sebou. Na stredajšom bankete tímov bolo naozaj veselo, zo slovenskej šestice hráčov sa k slovu dostal debutant v širšom tíme Alex Molčan, ktorý mal nováčikovský príhovor. Žreb súboja je vo štvrtok o 11.00 v NTC. Hrať sa bude v AEGON aréne na antuke pod otvorenou strechou. Foto: Roman Benický

14. 09. 2017
Davis Cup Více zde