• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

SR - Maďarsko 1:1 po prvom dni

Po prvom dni súboja 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu Slovensko - Maďarsko je stav 1:1. Vyrovnávajúci bod hostí získal Márton Fucsovics po víťazstve nad Jozefom Kovalíkom 6:2, 6:7(4), 6:3, 6:4. Kovalík nahradil chorého Lukáša Lacka. V úvodnom singli zvíťazil líder domáceho tímu Martin Kližan nad Attilom Balázsom 6:1, 6:2, 3:6, 6:4. V sobotňajšej štvorhre so začiatkom o 14.00 by mali nastúpiť Kližan s Andrejom Martinom proti obom maďarským singlistom.

03. 02. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Kližan získal prvý bod

Martin Kližan získal prvý bod Slovenska v stretnutí s Maďarskom v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára. V úvodnej dvojhre v AEGON aréne v Bratislave zdolal Kližan, 36. hráč sveta, Attilu Balázsa 6:1, 6:2, 3:6, 6:4. Maďarovi patrí v rebríčku 284. miesto.  V druhej dvojhre nastúpi Jozef Kovalík, ktorý nahradil v pozícii tímovej dvojky pre zdravotné problémy Lukáša Lacka.

03. 02. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Ako žreboval Molčan

Alex Molčan, líder tímu Slovenska, víťaza Galea Cupu 2015, prijal pozvanie na žrebovanie Davis Cupu Slovensko - Maďarsko. Pre hráča NTC to bola príjemná úloha, ktorej sa dobre zhostil aj k spokojnosti fotoreportérov a kameramanov. Pozrite si video zo žrebovania.

 

02. 02. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Kližan ako prvý

Slovenská tenisová jednotka Martin Kližan a maďarská dvojka Attila Balázs nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára. V druhom singli si na tvrdom povrchu Premier v AEGON aréne v Bratislave zmerajú sily slovenská dvojka Lukáš Lacko a maďarská jednotka Márton Fucsovics. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

02. 02. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Za kravaty bonboniéra

Tradičnou výmenou darčekov oboch tímov vrcholil stredajší banket pred víkendovým daviscupovým súbojom 23. kola I. skupiny euro-africkej zóny Slovensko - Maďarsko. Hostitelia obdarovali hráčov súpera klasikou - kravatami s tenisovým motívom. Maďari pri výmene darčekov dali Slovákom bonboniéry - čokoládu so slivkovou náplňou. Foto: René Miko

01. 02. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Maďarský kapitán: SR je favorit

Gábor Köves, nový daviscupový kapitán Maďarska, nemá pochybnosť o favoritovi bratislavského víkendového súboja 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Slovensko - Maďarsko. ,,Domáci tím je jasným favoritom," povedal na utorkovej tlačovej konferencii. Jeho tím pricestoval do Bratislavy v pondelok a už si otestoval AEGON arénu, dejisko súboja, ktorého víťaz postúpi do septembrového play off o svetovú skupinu.

31. 01. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečířov tím kompletne

Slovenskí tenisti sa už pripravujú na zápas 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Maďarsku (3.-5. februára) v kompletnom zložení. Kapitán Miloslav Mečíř má na tvrdom povrchu Premier v bratislavskom NTC k dispozícii aj Martina Kližana s Lukášom Lackom, ktorí vlani v tíme chýbali.

30. 01. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Predpredaj vstupeniek na Slovensko - Maďarsko

Záujemcovia o vstupenky na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu Slovensko - Maďarsko, ktoré sa uskutoční 3. – 5. februára 2017 v AEGON aréne v Bratislave, si môžu vstupenky kupovať v predpredaji na: www.ticketportal.sk, www.predpredaj.sk a v recepcii NTC. Cena vstupeniek na dvojhry v piatok a v nedeľu je po 10 eur, na sobotňajšiu štvorhru 5 eur. Domáce prostredie i papierové predpoklady hovoria v tomto stretnutí v prospech Slovenska. Bude to druhý vzájomný súboj týchto súperov.

30. 01. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Proti Maďarom s Kližanom

Kvarteto slovenských tenistov Martin Kližan, Jozef Kovalík, Lukáš Lacko, Andrej Martin figuruje v nominácii na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Maďarsku (3.-5. februára na tvrdom povrchu Premier v AEGON aréne v Bratislave). Nový maďarský kapitán Gábor Köves by mal vyrukovať so štvoricou Márton Fucsovics, Attila Balázs, Gábor Borsos, Levente Gödry.

24. 01. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

S Maďarskom v AEGON aréne

Stretnutie Slovensko - Maďarsko v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu sa uskutoční 3. - 5. februára 2017 v AEGON aréne v Bratislave na tvrdom povrchu (Premier Court). Predbežný návrh na začiatky stanovil STZ na piatok od 15.00, sobotňajšiu štvorhru od 14.00 a záverečné dvojhryv nedeľu od 13.00 h. STZ ako organizátor stretnutia potvrdil dejisko i potrebné technické údaje Medzinárodnej tenisovej federácii 5. decembra 2016.

05. 12. 2016
Davis Cup Více zde
 
news img

Šampión Argentína na čele

Argentína je po záhrebskom daviscupovom finálovom víťazstve nad Chorvátskom 3:2 na čele rebríčka DC. Slovensko je bez zmeny na 18. mieste. Argentína, ktorá v tímových majstrovstvách sveta získala svoj prvý titul, sa stala 15. krajinou so šalátovou misou.

28. 11. 2016
Davis Cup Více zde
 
news img

SR s Maďarskom vo februári

Slovensko privíta v súboji 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára v roku 2017 na domácej pôde Maďarsko v termíne prvého kola 3. - 5. februára. Spresnenie dátumu oznámila Slovenskému tenisovému zväzu Medzinárodná tenisová federácia (ITF). STZ ako organizátor stretnutia musí Maďarskej tenisovej federácii oznámiť dejisko a povrch najneskôr začiatkom decembra.

 

26. 09. 2016
Davis Cup Více zde