• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Kližko: Brutálny zápas!

,,Brutálny zápas," zhodnotil sobotňajšie dianie bezprostredne po štvorhre do kamier RTVS Kližan. "Otočili sme z 0:2 na sety a z brejku dole, čo je naozaj neskutočné. Potvrdilo sa, že v Davisovom pohári sa oplatí bojovať až do konca. 

05. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovensko hrá o elitu!

Slovensko postúpilo do septembrovej baráže o svetovú skupinu Davisovho pohára. V 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny vedie v AEGON aréne nad Rakúskom už 3:0, keď rozhodujúci tretí bod pridali vo štvorhre Martin Kližan s Michalom Mertiňákom. Tí otočili nepriaznivý vývoj duelu a zdolali dvojicu Alexander Peya, Dominic Thiem za 3:57 h v päťsetovej dráme 6:7 (4), 3:6, 7:6 (5), 6:4, 6:4. Slováci v posledných piatich rokoch bojovali vždy o záchranu v "druhej lige", v baráži o elitnú šestnástku sa naposledy predstavili v roku 2008, keď v NTC podľahli Srbsku na čele s Novakom Djokovičom. Žreb barážových dvojíc je na programe v utorok v Londýne.

 

05. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Lacko vyhral, SR vedie 2:0

 Slovenskí tenisti vyhrávajú po piatku v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára v AEGON aréne nad Rakúskom 2:0 a sú tak iba krok od postupu do septembrovej baráže o svetovú skupinu. O druhý bod sa postaral Lukáš Lacko, ktorý zdolal rakúsku dvojku Andreasa Haidera-Maurera za 2:58 h po päťsetovej dráme 7:6 (3), 4:6, 4:6, 6:2, 6:3.

04. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Gombos získal prvý bod

 V AEGON aréne je v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu po prvej dvojhre stav súboja Slovensko - Rakúsko 1:0!  V zápase dvoch debutantov Norberta Gombosa a Dominica Thiema získal nečakane prvý bod domáci hráč, ktorý zdolal rakúsku jednotku 6:4, 3:6, 6:3, 6:4.

04. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř sa rozhodol pre debutanta

  Slovenský kapitán Miloslav Mečíř zaradil daviscupového debutanta Norberta Gombosa do nominácie. Po žrebe komentoval svoje rozhodnutie.

03. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Gombos má premiéru!

 Debutant Norbert Gombos a rakúska jednotka Dominic Thiem nastúpia v piatok o 14.00 proti sebe v úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu. V druhom singli si na tvrdom povrchu DecoColor v AEGON aréne zmerajú sily slovenská jednotka Lukáš Lacko a rakúska dvojka Andreas Haider-Maurer. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v NTC.


03. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Trochu relaxu pred bojmi

Daviscupové stretnutie Slovensko - Rakúsko prinesie nepochybne veľký boj o postup do jesenného play off. Skôr, než sa hráči pustia v AEGON aréne do boja, dožičili si na stredajšom bankete trochu uvoľnenia a pochutnali si na výbornom steaku, ktorý sa podával na večeru. Atmosféru zachytil svojim objektívom René Miko.

03. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Vstupenky na SR - Rakúsko

 Na stretnutie majstrovstiev sveta družstiev, 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára Slovensko - Rakúsko v AEGON aréne v Bratislave 4. – 6. apríla 2014, si vstpenky môžete kúpiť: www.ticketportal.sk, www.predpredaj.sk a recepcia NTC.

 

03. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Thiemovi sa splnil sen

Rakúsky daviscupový tím sa od pondelka pripravuje na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny proti Slovensku v Bratislave v kompletnom zložení. Kapitán Clemens Trimmel očakáva náročné a vyrovnané stretnutie. Rakúšania majú v NTC jasný cieľ - zvíťaziť a postúpiť do septembrovej baráže o svetovú skupinu.  

01. 04. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Čaká sa na Kližana

 Po Michalovi Mertiňákovi sa do prípravy slovenského daviscupového tímu na súboj 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny proti Rakúsku v AEGON aréne zapojili už aj Lukáš Lacko s Andrejom Martinom. Martin Kližan, finalista na antukovom challengeri v kolumbijskej Barranquille, by mal prísť v utorok.

31. 03. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: debutanti Thiem a Melzer

 V nominácii rakúskeho daviscupového tímu figuruje predsa len meno Melzer. Ale nejde o zraneného Jürgena , rakúsku jednotku, ktorý je na plagáte k stretnutiu. Na 2. kolo I. skupiny euro-africkej zóny 4.-6. apríla v AEGON aréne v Bratislave príde jeho mladší brat Gerald.

25. 03. 2014
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř dnes oznámi nomináciu

 Dnes oznámi kapitán tímu SR Miloslav Mečíř nomináciu na stretnutie Slovensko – Rakúsko v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu, ktoré sa uskutoční 4. - 6. apríla v AEGON aréne v Bratslave.

25. 03. 2014
Davis Cup Více zde