• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

Cibulková začína ako prvá

 Slovenská tenisová dvojka Dominika Cibulková a kanadská tímová jednotka Francoise Abandová nastúpia v sobotu o 12.00 proti sebe v úvodnej dvojhre barážového stretnutia o účasť v I1. svetovej skupiny Pohára federácie. V druhom singli si na antuke v AEGON aréne zmerajú sily Karolína Schmiedlová a Alexandra Wozniaková. Rozhodol o tom piatkový žreb.

 
news img

Slovensko v gala

 Fedcupový tím Slovenska sa predstavil vo štvrtok večer na bankete v gala s milou posilou - garde kapitánovi Matejovi Liptákovi a jeho hráčkam robil syn Matej, talentovaný karatista. 

 
news img

Banket SR - Kanada objektívom

 Štvrtkový banket pred stretnutím Slovensko - Kanada bol bezstarostným vstupom do víkendového stretnutia o zotrvanie vo fedcupovej II. svetovej skupiny v AEGON aréne. Na bankete dostala priestor podľa zvyku aj krátka reč debutantky slovenského tímu Terezy Mihalíkovej (na obr.).
FOTO: Roman Benický

 
news img

Kanada chce vyhrať aj bez jednotky

 Kapitán kanadského tímu je pred barážovým stretnutím o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie proti Slovensku optimistom. Sylvain Bruneau tvrdí, že jeho zverenky môžu na antuke v bratislavskom Národnom tenisovom centre zvíťaziť aj napriek absencii Eugenie Bouchardovej.

 
news img

Slovenky si na antuke veria

 Kapitán slovenského fedcupového tímu Matej Lipták si pochvaľuje antukový dvorec v AEGON aréne, na ktorom jeho zverenky cez víkend nastúpia proti Kanade. Pri neúčasti zranenej Eugenie Bouchardovej budú Slovenky v barážovom stretnutí o účasť v II. svetovej skupine papierovými favoritkami, Lipták však varuje pred podcenením súperiek.

 
news img

Na tréningu s objektívom

 AEGON arénu zatiaľ z kanadského fedcupového tímu najlepšie poznajú Aleksandra Wozniaková a Francoise Abandová, ktoré už trénovali v dejisku víkendového stretnutia proti SR v nedeľu aj v pondelok. Aj naša Karolína Schmiedlová už otestovala antuku, Dominika Cibulková v pondelok doobeda prijímala gratulácie k výhre v Katoviciach a delila sa o radosť s médiami. FOTO: Dušan Barbuš

 
news img

Bouchardová nepríde

 Eugenie Bouchardová, najlepšia kanadská hráčka, do Bratislavy nepríde. V AEGON aréne to dnes doobeda potvrdil manažér kanadského fedcupového tímu André Barette. ,,Eugenie si musí doliečiť zranenie brušného svalu z minulotýždňového turnaja v Charlestone. Štvrtou hráčkou tímu bude juniorka Charlotte Robillardová-Millettová," informoval kanadský manažér.

 
news img

Zatiaľ bez Bouchardovej

 Prvé dve hráčky kanadského fedcupového tímu Aleksandra Wozniaková a Francoise Abandová pricestovali do Bratislavy v nedeľu popoludní a vyskúšali si aj antukový dvorec AEGON arény, kde sa 16. - 17. apríla uskutoční súboj play off o II. svetovú skupinu Slovensko - Kanada. V pondelok ráno sa očakáva príchod Sharon Fichmanovej. Otáznik zatiaľ visí nad Eugenie Bouchardovou (na obr.), ktorá sa minulý týždeň zranila v Charlestone.

 
news img

Predpredaj na SR - Kanada

 Súboj Slovenska a Kanady v Pohári federácie 16. – 17. apríla 2016 ponúka na antukovom dvorci pod zatiahnutou strechou AEGON arény v Bratislave domácemu tímu šancu na revanš. Pred dvoma rokmi poslali Kanaďanky Slovensko z elitnej osmičky Fed Cupu do II. svetovej skupiny. V Québecu vyhrala Kanada v play off o zotrvanie vo svetovej skupine 3:1. SR má teda v najbližšom súboji tomuto súperovi čo vracať. Vstupenky na toto stretnutie play off o účasť v II. svetovej skupine Fed Cupu pre rok 2017 si možno zakúpiť  v sieti www.ticketportal.sk, www.prepredaj.sk a na recepcii NTC.

 

 
news img

Proti Kanade aj Mihalíková

Kvarteto tenistiek Anna Karolína Schmiedlová, Dominika Cibulková, Jana Čepelová, Tereza Mihalíková figuruje v slovenskej nominácii na barážové stretnutie o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie proti Kanade (16.-17. apríla na antuke AEGON arény). Debutantkou v tíme je 17-ročná Mihalíková, juniorská šampiónka Australian Open z roku 2015.

 

 
news img

Proti Kanade na antuke

Kapitán fedcupovej reprezentácie Slovenska Matej Lipták sledoval v minulých dňoch úspešné mexické vystúpenie svojej osobnej zverenky Dominiky Cibulkovej z Bratislavy. Sprevádzať ju bude až na americkej turnajovej sérii. V apríli ho potom čaká fedcupový súboj Slovensko - Kanada. Od neho sme sa v našom dialógu odpichli.

 
news img

V apríli doma s Kanadou

Slovenské tenistky privítajú v baráži o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie (16.-17. apríla) Kanadu. Rozhodol o tom utorňajší žreb v londýnskom sídle ITF, pri ktorom zverenky kapitána Mateja Liptáka figurovali medzi nenasadenýmí tímami. Okrem Kanaďaniek ešte mohli naraziť na Srbsko, Poľsko alebo Argentínu.