• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

Optimistický manažér Kanady

Manažér kanadskej fedcupovej reprezentácie André Barette, ktorý je pri tíme od minulého roku, tvrdí, že má peknú spomienku na výhru Kanady nad Ukrajinou, ale na najkrajší moment čaká počas víkendu, keď bude hrať Kanada so Slovenskom.  

 
news img

Hviezdy na posteri

 Na posteri, ktorý pozýva divákov na víkendové fedcupové stretnutie Kanada - Slovensko sú dve najznámejšie hráčky domáceho tímu Eugenie Bouchardová a Aleksandra Wozniaková. Súboj sa hrá 19. - 20. apríla v Quebecu, v sobotu je začiatok o 21.00 SELČ, v nedeľu o 19.00 hod.

 
news img

Tréning v dejisku od utorka

Predvoj slovenskej fedcupovej výpravy v Quebecu tvorí štvorica Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, tréner Martin Zathurecký a fyzioterapeut Zdenko Ďuriš. Hlavná časť výpravy, so zostávajúcimi dvoma hráčkami - Kristínou Kučovou a Janette Husárovou - poletí do Kanady v nedeľu. Stretnutie play off o svetovú skupinu Kanada – Slovensko je 19. - 20. apríla.

 
news img

Do Qubecu aj Husárová

 Deblová špecialistka Janette Husárová predsa len posilní slovenský tím v barážovom stretnutí o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Kanade (19.-20. apríla). V družstve nahradí Michaelu Hončovú. TASR o tom informoval generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška, ktorého sklamalo, že po Dominike Cibulkovej a Daniele Hantuchovej nebude  v Quebecu k dispozícii ani Magdaléna Rybáriková.

 
news img

Do Kanady bez troch najlepších

Slovenské tenistky nastúpia v Quebecu na stretnutie play off Fed Cupu o udržanie sa vo svetovej skupine 19.-20. apríla bez troch najlepších hráčok. K absencii Cibulkovej a Hantuchovej pribudla aj Rybáriková, ktorú nahradí Kristína Kučová. 

 
news img

Do Quebecu aj Hončová

 Kvarteto tenistiek Magdaléna Rybáriková (37. vo svetovom rebríčku WTA, Jana Čepelová (51.), Anna Karolína Schmiedlová (65.) a Michaela Hončová (262.) figuruje v slovenskej nominácii na barážové stretnutie o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie na pôde Kanady (19.-20. apríla na tvrdom povrchu Latex-ite v Quebecu).

 
news img

Fed Cup s Kanadou v Quebecu

Slovenské tenistky odohrajú barážový duel o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Kanade (19.-20. apríla) v Quebecu. Dejiskom zápasu bude areál v priestoroch Laval University s kapacitou okolo 3000 divákov. 

 
news img

Slovenky do Kanady!

Slovenské tenistky sa predstavia v baráži o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie 19.-20. apríla v Kanade. Rozhodol o tom utorňajší žreb v londýnskej centrále ITF, pri ktorom Slovensko figurovalo medzi nasadenými tímami. Jednotkou Kanaďaniek je 19. hráčka sveta Eugienie Bouchardová (20 r.) - na snímke.

 
news img

S kým sa stretne Slovensko?

Argentína, Kanada, Poľsko, Francúzsko - to sú možní súperi Slovenska 19. - 20. apríla 2014 v play off o zotrvanie vo svetovej skupine Fed Cupu pre rok 2015. Rozhodne sa o nich zajtra napoludnie v Londýne. 

 
news img

Rozhodnuté: SR – Nemecko 1:3

Slovensko prehralo vo štvrťfinále Fed Cupu s Nemeckom 1:3. Rozhodujúci tretí bod hostí získala Angelique Kerberová víťazstvom nad Dominikou Cibulkovou 6:3, 7:6(5). Slovensko bude hrať 19. a 20. apríla play-off o zotrvanie vo svetovej skupine. Žreb bude v Londýne 11. februára.

 
news img

Austrália vyhrala 4:0

Austrália vyhrala v Hobarte nad Ruskom 4:0 a postúpila do fedcupového Semifinále. Víťaz tohto sůboja sa v apríli stretne s postupujúcim z bratislavského stretnutia Slovensko - Nemecko. 

 
news img

Fedcupová sobota objektívom

V AEGON aréne NTC videli diváci v sobotu dva špičkové zápasy popredných hráčov. Nemecko vedie 2:0. Takýto stav bol vlani v Moskve v semifinále Rusko - Slovensko, no napokon sa z postupu radovali domáce Rusky. Situáciu pripomína kapitán SR Matej Lipták a naše hráčky veria v obrat!