• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

FED CUP: Slovensko prehráva 0:2

Po prvom dni štvrťfinále svetovej skupiny Fed Cupu prehráva Slovensko s Nemeckom 0:2. Dominika Cibulková podľahla Andrei Petkovicovej a Daniela Hantuchová svetovej deviatke Angelique Kerberovej.

 
news img

Tenis hrajú krásne ženy

Banket pred fedcupovým súbjom Slovensko - Nemecko bol opäť dôkazom, že tenis hrajú pekné ženy. Keď sa hráčky nahodia, každý ich obdivuje. Nemky si zvolili jednotné oblečenie, Slovenky sa obliekli každá podľa svojho gusta. Konečný efekt bol veľmi príjemný. Ponúkame fotky, ktoré to potvrdzujú.

 
news img

Dominika za volantom

Peugeot, partner Slovenského tenisového zväzu, ktorého autá sa používajú aj počas feecupového súboja Slovensko - Nemecko, dal možnosť otestovať našim hráčkam svoje šoférske umenie za volantom novej tristoosmičky. Pozrite si ako šoférujú Dominika Cibulková a spol. Kliknite sem!

 
news img

Cibulková otvára proti Nemkám

Domáca jednotka Dominika Cibulková a nemecká dvojka Andrea Petkovicová nastúpia v sobotu o 13.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre štvrtťfinále Fed Cupu - oficiálnych MS družstiev. V druhom singli si v AEGON aréne NTC zmerajú sily Daniela Hantuchová a Angelique Kerberová.

 
news img

Lipták: rozhodnú skúsenosti a odolnosť

Kapitán Matej Lipták stále považuje Nemky za favoritky štvrťfinále Pohára federácie Slovensko - Nemecko. Aj napriek tomu, že hostia nastúpia v AEGON aréne NTC bez zranenej Sabine Lisickej. Lipták stále nemá jasno, ktorá hráčka nastúpi popri Dominike Cibulkovej ako druhá singlistka.

 
news img

Rittnerová: šance sú 50:50

Nemecké tenistky v utorok trénovali na víkendové štvrťfinále Fed Cupu proti Slovensku už kompletne. K Angelique Kerberovej a Andree Petkovicovej sa pripojili aj Julia Görgesová a deblová špecialistka Anna-Lena Grönefeldová, ktorá v nedeľu vyhrala štvorhru v Paríži. FOTO: Roman Benický

 
news img

Vstupenky na Fed Cup

Predpredaj vstupeniek na štvrťfinále svetovej skupiny Fed Cupu SLOVENSKO - NEMECKO v AEGON aréne NTC už naplno beží. Súboj sa uskutoční 8. – 9. februára 2014. Cena vstupeniek je od 15 eur, predpredaj: www.ticketportal.sk, www.predpredaj.sk

 
news img

Nemky už trénujú v NTC

Nemecké tenistky si už vyskúšali AEGON arénu NTC, dejisko víkendového štvrťfinále Fed Cupu Slovensko - Nemecko. Ako prvé už v nedeľu večer pricestovali Angelique Kerberová a Andrea Petkovicová a obe v pondelok pod vedením kapitánky Barbaty Rittnerovej trénovali.

 
news img

Fed Cup s Nemeckom doma!

Slovensko nastúpi v prvom kole svetovej skupiny Fed Cupu 2014 v domácom prostredí proti Nemecku, ktoré privíta 8. - 9. februára. Súťaž vyžrebovali v Paríži v historickej budove centrály BNP Paribas.

 
news img

V stredu spoznáme súpera

Súpera Slovenska vo svetovej skupine Fed Cupu 2014 spoznáme 10. júla v stredu večer. Žreb v parížskom sídle BNP Paribas bude o 19.00 hod.

 
news img

FC 2014: žreb 10. júla

Slovensko bude pri žrebe Fed Cupu 2014 štvrtým nasadeným tímom a vo štvrťfinále svetovej skupiny sa nestretne s Českom, Talianskom a Ruskom. Súpera spoznáme 10. júla, kedy sa o 19.00 uskutoční v Paríži žrebovanie Fed Cupu 2014.

 
news img

Slovensko piate na svete

Finále Fed Cupu v 50. ročníku súťaže odohrajú 2. – 3. novembra Taliansko – Rusko. O Rusku sa rozhodlo v Moskve, kde domáce zdolali Slovensko 3:2, v pondelkovej dohrávke v Palerme zvíťazilo Taliansko nad Českom 3:1. V novom rebríčku Fed Cupu je Slovensko na 5. mieste.