• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

Srbský tím v neistote

V piatok o 12.00 vyžrebujú na radnici v Niši štvrťfinálové stretnutie Fed Cupu Srbsko - Slovensko, ktoré sa hrá v sobotu a v nedeľu v tri a poltisícovej hale Čair. Slovenský tím sa pripravuje s kvartetom hráčok Cibulková, Rybáriková, Hantuchová, Čepelová, domáce sú v Niši zatiaľ s trojicou Jovanovská, Doloncová, Kruničová.

 
news img

Naše v Niši už kompletne

Slovenské družstvo sa v dejisku fedcupového stretnutia štvrťfinále svetovej skupiny v hale Čair v Niši od stredy pripravuje v kompletnej zostave. Prvou oficiálnou povinnosťou tímu bola v stredu tlačová konferencia.

 
news img

Lipták: Forma je kľúčová

Fedcupový tím Slovenska si to v pondelok namieril na linke Bratiskava – Viedeň – Belehrad do Nišu, dejiska víkendového stretnutia štvrťfinále svetovej skupiny so Srbskom.

 
news img

Do Srbska najsilnejší tím SR

Vo štvrtťfinále svetovej skupiny Fed Cupu sa 9. - 10. februára proti Srbsku v Niši predstaví najsilnejšie družstvo SR. Kapitán Matej Lipták nominoval Dominiku Cibulkovú, Danielu Hantuchovú, Magdalénu Rybárikovú a Janu Čeplovú (foto). Menovka Srbska: Ivanovičová, Jankovičová, Jovanovská, Doloncová.

 
news img

Slovensko nastúpi proti Srbsku 9. - 10. 2. 2013 v Niši

Slovensko nastúpi proti Srbsku v stretnutí 1. kola svetovej skupiny Pohára federácie 9. - 10. februára 2013 na tvrdom povrchu RukortHard v Niši. Hrať sa bude v hale Čair s loptičkami značky Wilson US Open.