• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Čepelová po prehre so Smitkovou v Trnave: "Súperku som nepretlačila" (4)

Trnava 6. mája (TASR) - Slovenská tenistka Jana Čepelová neuspela v prvom kole dvojhry na antukovom turnaji ITF Empire Slovak Open v Trnave (dotácia 100.000 USD). Najvyššie nasadenej Češke Tereze Smitkovej podľahla hladko v dvoch setoch 2:6, 3:6.

Čepelovej vyšiel úvod stretnutia a po rýchlom brejku sa ujala vedenia 2:0. Semifinalistka minulotýždňového turnaja WTA v Prahe však potom získala desať gemov v rade a s prehľadom potvrdila úlohu papierovej favoritky.

Čepelová tak neprelomila smolu ani pri štvrtom štarte v Trnave a opäť neprešla cez prvé kolo. "Každá lopta od nej išla maximálnou rýchlosťou. Bolo to pre mňa ťažké. Bohužiaľ, nevyšlo to. Je to veľmi ťažké, keď sa pozriete na súperku, ako je stavaná, na jej výšku. Ja ju nepretlačím,? povedala po prehratom zápase Čepelová pre oficiálnu stránku turnaja.

Na trnavský klub, kde sa podujatie koná, však nezanevrie. ?V Trnave je super klub, rada sem chodím, ale bohužiaľ sa mi tu nedarí. Dúfam, že to v budúcnosti bude lepšie. Najbližšie idem na 50-tisícový turnaj do Francúzska a potom hrám kvalifikáciu Roland Garros,? dodala. Čepelová hrá ešte v Trnave spolu so Chantal Škamlovou štvrťfinále štvohry, ktoré majú na programe vo štvrtok.

dvojhra - 1. kolo:

Tereza Smitková (1-ČR) - Jana ČEPELOVÁ (SR) 6:2, 6:3, Kateřina Vaňková (ČR) - Lenka JURÍKOVÁ (SR) 6:3, 3:6, 6:0, Danka Koviničová (ČH) - Klára Koukalová (ČR) 6:1, 6:4, Petra Martičová (Chorv.) - Ursula Radwaňská (Poľ.) 6:2, 6:1, Denisa Allertová (ČR) - Šahar Peerová (Izr.) 6:0, 3:6, 6:1, Yanina Wickmayerová (6-Bel.) - Stephanie Vogtová (Licht.) 6:2, 7:6 (4)

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Čepelovej

la mp mf

Vloženo: 06. 05. 2015       Kategorie: Tasr