• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis:Mihalíková po triumfe na EMPIRE Slovak Open v Trnave: "Debla mám rada"(2)

Trnava 15. mája (TASR) - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Ruskou Annou Kalinskou sa stali víťazkami štvorhry na antukovom turnaji EMPIRE Slovak Open v Trnave. Vo finále MMSR si poradili s tretím nasadeným rusko-lotyšským párom Jevgenija Rodinová, Anastasija Sevastovová 6:1, 7:6 (4). Pre Mihalíkovú je to druhý deblový titul na okruhu ITF, v tomto roku po boku Kalinskej nenašla premožiteľku ani v bahrajnskej metropole Manama.

Mihalíková odplatila Sevastovovej prehru z úvodného kola dvojhry. ?Nebrala som to ako odvetu, my sme chceli vyhrať, aj keď ony boli favoritky. Vyšlo to. Keď hráme spolu s Annou, nie sme nervózne a keď sa nedarí jednej, druhá to podrží. Užívame si to,? povedala Mihalíková pre oficiálnu stránku turnaja.

Vlaňajšia víťazka juniorskej dvojhry na Australian Open obľubuje štvorhru. ?Debla mám rada, vždy sa pri ňom uvoľním. Nevadí mi to, keď budem aj deblová špecialistka. S Annou sme hrali spolu štyri turnaje a štyri sme vyhrali. Smiali sme sa, že Hingisová ? Mirzová, traste sa! Ony vyhrali 41 zápasov v rade, takže ešte máme čo robiť,? dodala s úsmevom.

štvorhra - finále:

Anna Kalinská, tereza MIHALÍKOVÁ (Rus./SR) - Jevgenija Rodinová, Anastasija Sevastovová (3-Rus./Lot.) 6:1, 7:6 (4)

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Mihalikovej

la

Vloženo: 15. 05. 2016       Kategorie: Tasr