• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-DC:Slováci si už vyskúšali trávu v Sydney,Habas:"Hráči nemali pripomienky"

Sydney 12. septembra (TASR) - Slovenskí tenisti si už vyskúšali trávnatý povrch položený na harde v Ken Rosewall aréne v Olympic Parku v Sydney. Po úvodnom tréningu v dejisku víkendovej daviscupovej baráže o postup do svetovej skupiny proti Austrálii nemali k hlavnému dvorcu žiadne pripomienky.

"Trénujeme aj na tradičných trávových dvorcoch v klube vzdialenom asi pol hodiny z hotela. Tie už nie sú také kvalitné ako kurt, na ktorom sa bude hrať. Oba tímy majú, samozrejme, rovnaké podmienky," povedal pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu vedúci výpravy SR Vladimír Habas. Tréningové dvorce si v prvý deň pobytu išiel vyskúšať Norbert Gombos s trénerom daviscupového tímu Dominikom Hrbatým, ktorý cestoval do Sydney namiesto Karola Kučeru. Potom si dvorec otestoval aj deblový pár Andrej Martin, Igor Zelenay.

"Z hotela odchádzame ráno a na dvorcoch sme potom celý deň. Presuny trvajú pol hodinu a už sa nám neoplatí vracať do hotela. V utorok máme tréning o dvanástej a po ňom nás čaká prvá tlačovka. Austrálskych tenistov sme ešte na tréningu nevideli,? dodal Habas pre stz.sk. Počasie v Sydney je podľa jeho slov chladné, okolo 14 stupňov Celzia. "Keď nesvieti slnko, je dosť nepríjemne. Od usporiadateľov sme počuli, že na víkend avizuje predpoveď aj dážď.?

la

Vloženo: 12. 09. 2016       Kategorie: Tasr